Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tlykog είπε

Καταλαβαίνω πώς το λες, και ναι, το να βλέπεις ειδοποιήσεις ή να χρησιμοποιείς τα LED ως fill light έχει κάποιο πρακτικό όφελος. Απλά, προσωπικά, μου φαίνεται περισσότερο gimmick παρά κάτι που πραγματικά θα έλειπε αν δεν υπήρχε. Πιο πολύ σαν ένα ωραίο extra που μπορεί να βολέψει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Όσο για το design, fair point! Το Ioniq 5 έχει αυτή τη ρετρο-φουτουριστική αισθητική που όντως ταιριάζει πιο πολύ στο ύφος του Nothing Phone 3A. Εγώ το βλέπω πιο πολύ σαν κάτι που θα έβαζε κάποιος σε ένα αμάξι με φώτα νέον στην παραλιακή, αλλά γούστα είναι αυτά.

Δεν είναι ο λόγος που θα ξαναπαρω κάποιο nothing phone στο μέλλον, αλλά η μέχρι τώρα καλή υποστήριξη για το phone 1 που παίρνει ακόμα κανονικά αναβαθμίσεις και γενικά τα ελάχιστα προβλήματα που αντιμετώπισα στην καθημερινή χρήση, σε αντίθεση με ότι Xiaomi είχα μέχρι τώρα.

Τώρα για τα αυτοκίνητα, υπάρχουν ακόμα τυπαδες με neon κάτω από το αμάξι; Έχει περάσει μια 25ετια κοντά από τότε που ήταν της μόδας.

Το αντιστοιχο smartphone σε μοντέρνα sport αυτοκίνητα θα έλεγα ότι είναι κάποιο ZTE Nubia gaming series ή τα Asus ROG.

Γενικά πάντως το design των Α δεν μου άρεσε και τόσο, το αρχικό ήταν το καλύτερο και από άποψη κατασκευής καμία σχέση στο χέρι.

Περιμένω να δω το "flagship" 3, αλλά κάτι μου λέει με την τιμή που θα έχει πας σε google pixel με την μια.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tlykog είπε

Είναι πώς το βλέπει κανείς. Ο περισσότερος κόσμος όταν χρησιμοποιεί το κινητό του, κοιτάζει την οθόνη, όχι την πλάτη της συσκευής. Στη Nothing έχουν βάλει αυτά τα LED, που ναι, μπορούν να δείξουν κάποιες πληροφορίες, αλλά στην πραγματικότητα, ποιος αφήνει το κινητό του με την οθόνη κάτω για να τα δει; Στην πράξη, τα βλέπουν κυρίως οι γύρω σου, όχι εσύ.

Οπότε, περισσότερο λειτουργούν ως διακοσμητικό στοιχείο παρά κάτι που πραγματικά αξιοποιείς. Δεν λέω, εντυπωσιακά είναι, και μπορούν να έχουν κάποια χρησιμότητα, αλλά στην καθημερινότητα δεν βλέπω να κάνουν μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτό και μου θυμίζουν "αμάξι κάγκουρα στην παραλιακή"—τραβάνε βλέμματα, αλλά όχι για λόγους ουσίας.

Αν σε εσένα βγάζουν κάτι άλλο, απόλυτα σεβαστό, απλά σου λέω πώς το βλέπω εγώ.

Συμφωνώ, ειδικά όταν οι περισσότεροι βάζουμε θήκες προστασίας στα κινητά μας δεν έχει τόσο νόημα μια πλάτη σούπερ ντούπερ ουάου με λαμπάκια.

• Like 1
Δημοσ.

3 χρόνια αναβαθμίσεις, οπότε θα πάρουν μέχρι android 18.Και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.Χωρίς πιστοποίηση IP68 και με 8mp υπερευρυγώνια.

Στα θετικά η αρκετή ram, το "ελαφρύ" λειτουργικό και το OIS.

Θα μπορούσαν και καλύτερα, "τσιμπιμένες" οι τιμές τους.

Οι 99/100 θα έπαιρναν πχ το Samsung A55-56.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Razor333 είπε

Δεν είναι ο λόγος που θα ξαναπαρω κάποιο nothing phone στο μέλλον, αλλά η μέχρι τώρα καλή υποστήριξη για το phone 1 που παίρνει ακόμα κανονικά αναβαθμίσεις και γενικά τα ελάχιστα προβλήματα που αντιμετώπισα στην καθημερινή χρήση, σε αντίθεση με ότι Xiaomi είχα μέχρι τώρα.

Τώρα για τα αυτοκίνητα, υπάρχουν ακόμα τυπαδες με neon κάτω από το αμάξι; Έχει περάσει μια 25ετια κοντά από τότε που ήταν της μόδας.

Το αντιστοιχο smartphone σε μοντέρνα sport αυτοκίνητα θα έλεγα ότι είναι κάποιο ZTE Nubia gaming series ή τα Asus ROG.

Γενικά πάντως το design των Α δεν μου άρεσε και τόσο, το αρχικό ήταν το καλύτερο και από άποψη κατασκευής καμία σχέση στο χέρι.

Περιμένω να δω το "flagship" 3, αλλά κάτι μου λέει με την τιμή που θα έχει πας σε google pixel με την μια.

Δίκιο έχεις για την υποστήριξη, η Nothing φαίνεται να το παίρνει σοβαρά το θέμα των αναβαθμίσεων, κάτι που πολλές εταιρείες (βλέπε Xiaomi) ακόμα το βλέπουν κάπως επιλεκτικά. Αν συνεχίσουν έτσι, σίγουρα θα είναι ένας καλός λόγος για να μείνει κάποιος στο οικοσύστημά τους.

Όσο για τα αμάξια, ναι, το neon κάτω από το αυτοκίνητο είναι καθαρά 90s/00s φάση, αλλά αν ψάξεις λίγο στο YouTube ή TikTok, θα δεις ότι υπάρχουν ακόμα τύποι που τα βάζουν! 🤣 Πάντως, συμφωνώ ότι αν μιλάμε για πραγματικά ‘gaming’ κινητά, τα ZTE Nubia και Asus ROG είναι πιο κοντά σε αυτό το στυλ.

Αν το "flagship" 3 τραβήξει πολύ σε τιμή, το Pixel όντως αρχίζει να γίνεται πιο safe επιλογή. Ειδικά αν κάποιος θέλει stock Android και καλές κάμερες, δύσκολα το ανταγωνίζεται κάποιος εκεί. Από άποψη επεξεργαστή, βέβαια, είναι εμφανώς κάτω από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία, οπότε εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Όπως λες, αν η Nothing το παρακάνει με την τιμή, το Pixel θα είναι μονόδρομος. Για να δούμε πώς θα το παίξουν…

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dpolal είπε

Συμφωνώ, ειδικά όταν οι περισσότεροι βάζουμε θήκες προστασίας στα κινητά μας δεν έχει τόσο νόημα μια πλάτη σούπερ ντούπερ ουάου με λαμπάκια.

Οι θήκες πάντως για nothing είναι συνήθως διάφανες και τονίζουν τα LEDs. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 10:20 ΜΜ, jim1912 είπε

Απο αναβαθμίσεις πως τα πάει σε διάρκεια;Δίνουν μια τριετία ή μπα;

Ναι. 3 χρόνια αναβάθμιση και 5 ενημερώσεις ασφάλειας. Απ τον Σεπτεμβρη που το έχω μέχρι τώρα βγ'ηκαν 3 ενημερώσεις. Μια για android 15 και 2 για αναβάθμιση Λ/Σ. Μια χαρά πάει. Ολα γρήγορα και καλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/3/2025 στις 5:19 ΠΜ, bazzil είπε

Ναι. 3 χρόνια αναβάθμιση και 5 ενημερώσεις ασφάλειας. Απ τον Σεπτεμβρη που το έχω μέχρι τώρα βγ'ηκαν 3 ενημερώσεις. Μια για android 15 και 2 για αναβάθμιση Λ/Σ. Μια χαρά πάει. Ολα γρήγορα και καλα.

Απο θεμα selfie καμερας και βίντεο τι λέει;

Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 8:12 ΠΜ, MrJulius είπε

Απο θεμα selfie καμερας και βίντεο τι λέει;

μπρος πίσω είναι ίδιες 50Μεγα πιξελ. Εγω τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος. ειδικά αυτά τα λεντ που έχει τραβας στα σκοτεινά χωρίς να γυαλίζει.  Απο video ο μικρος μου γιος που το δοκίμασε - εγω δεν ασχολουμαι μ αυτά - μου είπε οτι είναι πολύ καλό. 4 Κ με την πίσω κάμερα 1080 με την μπροστινή. Γενικότερα θα το πρότεινα. Ήμουν με xiaomi λόγο κόστους αλλά μ αυτό τα έχω βρει όλα. δεν τ αλλάζω. Μιλάς με άνθρωπο 52 ετών για να σε διαφωτίσω. Νομίζω πολύ καλύτερο απο red mi

• Thanks 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/3/2025 στις 5:15 ΠΜ, MrJulius είπε

Τι να πω ίσως να πάω σε nothing αν και σκέφτομαι σοβαρά για google pixel. Διότι τώρα να συνεχίζω την πορεία με τα iPhone όσο και να με αρέσουν οι τιμές έχουν ξεφύγει. 

Φίλε ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι!Εχω το xs max ακόμα και μου έρχεται πολύ δύσκολο το να δώσω χιλιάρικο για να πάρω ένα κινητό τηλέφωνο που θα έχω και τα ίδια εικονίδια,το ίδιο μενού κοκ.Λεω να περιμένω το καλοκαίρι μπας και ρίξουν το nothing pro να το χτυπήσω!

Στις 7/3/2025 στις 8:34 ΠΜ, AntiCambeR είπε

3 χρόνια αναβαθμίσεις, οπότε θα πάρουν μέχρι android 18.Και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.Χωρίς πιστοποίηση IP68 και με 8mp υπερευρυγώνια.

Στα θετικά η αρκετή ram, το "ελαφρύ" λειτουργικό και το OIS.

Θα μπορούσαν και καλύτερα, "τσιμπιμένες" οι τιμές τους.

Οι 99/100 θα έπαιρναν πχ το Samsung A55-56.

Έξι χρόνια ασφάλειας και είναι μια χαρά!Λογικα θα πέσει και η τιμή τους σύντομα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...