Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2MM είπε

Απο οσο ξερω στην Αμερικη εγινε συνεργασια με την Castrol. Στην Eυρωπη συνεχιζουν ακομα με την Shell  

ναι στην αμερικη αλλαξαν αμεσως σε Castrol ,την επομενη χρονια ειχαν ανακοινωσει οτι και στην ευρωπη αλλαζει σε Castrol και θα αφηναν μονο ασια την Shell. αποτι διαβαζω υπαρχουν και απο τις 2 αναλογα την περιοχη.

https://bobistheoilguy.com/forums/threads/2025-bmw-tpt-5w30-ll01-and-0w30-ll04.391791/

οπως διαβαζετε στα χαρακτηριστικα του ειναι φοβερα λαδια.πολυ καλο νοακ και φλας ποιντ και το hths που δεν αναφερει ειναι σιγουρα 3.6, το ειχα διαβασει σε αλλο νημα.

αλλα οπως εχω ξαναπει το λαδι ειναι συνολο αποτελεσματος και πολλοι οπως και εγω ειδαν σαυτο της σελ καταναλωση λαδιου παρολο το καλο  νοακ,σε αντιθεση με το παλαιοτερο 2010-2015 που δεν καιγοταν και ηταν απο Castrol.

1 ώρα πριν, majunior είπε

Από μνήμης θυμάμαι ότι ήταν LL01. Νομίζω από κάποια στιγμή και μετά το άλλαξε η BMW από 5w30 σε 0w30 οπότε ίσως έχει αλλάξει και ο κωδικός.

παλια μεχρι το 2010-2012 .οταν αλλαξαν τα καυσιμα της βενζινης με λιγοτερες σουλφουρες σε ολη την ευρωπη  και σε εμας,το 2010,τοτε αλλαξε σε LL04.εδω και 12 χρονια που το βλεπω ειναι LL04.εξαλου το LL01 υπαρχει πλεον μονο σε 5-40 εκτος ενος motul xcess που κυκλοφορει στην γαλλια σε 5-30.

δλδ. εχει λαδι BMW Twin Power LL01 απο τοτε και βαζεις?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mike15 είπε

παλια μεχρι το 2010-2012 .οταν αλλαξαν τα καυσιμα της βενζινης με λιγοτερες σουλφουρες σε ολη την ευρωπη  και σε εμας,το 2010,τοτε αλλαξε σε LL04.εδω και 12 χρονια που το βλεπω ειναι LL04.εξαλου το LL01 υπαρχει πλεον μονο σε 5-40 εκτος ενος motul xcess που κυκλοφορει στην γαλλια σε 5-30.

δλδ. εχει λαδι BMW Twin Power LL01 απο τοτε και βαζεις?

Κοίταξα τα χαρτιά. Μέχρι το 2017 έβαζα LL01, μετά LL04. Μου ακούγεται λογικό γιατί είχα διαβάσει ότι η BMW το άλλαξε το 2016.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, majunior είπε

Κοίταξα τα χαρτιά. Μέχρι το 2017 έβαζα LL01, μετά LL04. Μου ακούγεται λογικό γιατί είχα διαβάσει ότι η BMW το άλλαξε το 2016.

και καλα εκανες,η απορια μου ειναι πως κυκλοφορουσε ακομα.κανονικα επρεπε να ειχε αλλαξει απο το 2010 που βγηκε οδηγια.εμενα απο το 2011 μου ειπαν να βαζω LL04..το 2016 αλλαξε προμηθευτη και πηγε με την σελ,μηπως θυμασαι αυτο?

.η προδιαγραφη στο μανιουαλ ειναι  LL01,που οταν γραφτηκαν τα μανιουαλ το 2004 ηταν 5-30.τωρα ειναι μονο 5-40 το  LL01.οποτε δεν γινεται να λενε βαλε 5-30  LL01 γιατι οπως ειπα δεν υπαρχει.

προσωπικα προτιμω το  LL01 ,απλα βγαινει μονο σε 40αρι λαδι.

εσυ απο που το αγοραζες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα καταλαβα γιατι το ερημο το puntακι πινει το motul οπως πινω εγω το νερο.
Σταθερα 110 με ξεχασμενη τριτη 5200 σαλ για πανω απο 10 λεπτα. Α ΚΑΛΑ...ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ
Του το πεταξα σε νεκρα για να ερεθισω το συστημα να κανει καποια αντιδραση... Ευτυχως δεν συνεχισε να παταει γκαζι με νεκρα χαχαχα

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Haha 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Σταθερα 110 με ξεχασμενη τριτη 5200 σαλ για πανω απο 10 λεπτα. Α ΚΑΛΑ...ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ
Του το πεταξα σε νεκρα για να ερεθισω το συστημα να κανει καποια αντιδραση... Ευτυχως δεν συνεχισε να παταει γκαζι με νεκρα χαχαχα

Μην το πάρεις στραβά ....

Τι ηλικία έχει ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Του το πεταξα σε νεκρα για να ερεθισω το συστημα να κανει καποια αντιδραση...

Όπισθεν έπρεπε να καρφωσεις 💀💀💀

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Πάρτου ενα αυτόματο να ηρεμίσεις και εσύ και αυτός. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NT1G είπε

Άσχετο, κάτι Mpm oil, ολλανδικά και καλά, τι είναι;

εχω μαθει για αυτα.μιλησα αρκετα με τον αντιπροσωπο στην περαια θεσσαλονικης.φανηκε γνωστης των λαδιων,μιλουσαμε πολυ τεχνικα και εδειξε οτι ξερει ,δεν ειναι απλος πωλητης.ειναι ολλανδικη εταιρεια αλλα φτιαχνονται στο βελγιο.

οσον αφορα την ποιοτητα πρεπει να δοκιμασεις.αυτο που τον ρωτησα πλαγια ειναι εαν ειναι τα λαδια δικα τους ,παραγουν δλδ . οι ιδιοι η' εαν ειναι φασον καποιας αλλης.μου ειπε οτι ειναι της εταιρειας τους ,εχουν δικες τους εγκαταστασεις,προσθετα παιρνουν φυσικα απο αλλες.

οσον αφορα τα λαδια, αυτα που ειδα ειχαν καλα χαρακτηριστικα.εχουν και ωραια συσκευασια,μουρικα.αν θες διαλεξε ενα λαδι που σε ενδιαφερει ,ποσταρε το να το συζητησουμε.

ρε μητσο τα ραψολια ειναι χαλια λαδια.😂,ισπανοι απατεωνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...