Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mike15 είπε

ασε ρε αφου σαρεσουν αυτα.αν δεν εχει τετοια εσυ βαριεσαι..εξαλου τι ιστοριες θα ειχες να λες εδω μεσα μετα

Μου αρεσουν οχι ομως με 65 βαθμους θερμοκρασια περιβαλλοντος

Ο elearn πιστευει οτι μπορεις να βγαλεις τον θερμοστατη χωρις να λυσεις τα χταποδια και τα καλαμαρια.

Εγω δε το πιστευω, σε καθε περιπτωση βρηκα φλαντζες ολες να τις αλλαξω. Οχι φυσικα alfa η alfa το δινει ολο set

Η ερωτηση ειναι να αλλαξω και τον μηχανικο στοιχειο του θερμο Σταθη?
Αυτοι που βρισκω ειναι ολοι μετριας ποιοτητας...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1
  • Απαντ. 943
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Review 100km με Ravenol HVE 10W50

Νομιζω ειναι το πιο goated λάδι που έχει δει ο ohv μου. 

Αθόρυβος, ομαλοτερος, ραπτομηχανή μεχρι τις 3000 ακούς μόνο τις βαλβίδες. 

Το καλύτερο όμως είναι ότι περιόρισε όλες τις διαρροές λαδιού κατά πάρα πάρα πάρα πολύ. Τρομακτικά πολύ. 

Ρελαντσρισμα στις 750 είναι τόσο ομαλό όσο παλιότερα στις 1000. Είμαι τρομερά ικανοποιημένος σε σχέση με το Motul 4100 15W50

• Like 1
Δημοσ.

πηγα σε λιγο πιο μεγαλο "μαγαζι" και οχι στον δικο μου μηχανικο γιατι δεν προλαβαινε.

λοιπον , τσεκαρε πιεση λαδιου , είπε ειναι οκ ,μου αλλαξε βαλβιδα πιεσης λαδιου και αισθητήρα λαδιού στο κάρτερ  , γιατι μου αναβοσβηνε ενα κιτρινο φωτακι check oil κατα το αναμμα του κινητηρα .επισης μου εβαλε δικα του λαδια Valvoline 10-40(ενω ειχε ρητη εντολη να μην αλλαξει λαδια και να ξαναριξει μεσα τα ιδια και γενικως να με ενημερωσει πριν κανει οτιδηποτε )

με εγδυσε λιγακι   , οπως καταλαβαινετε  , ας ελπισουμε οτι δεν θα ξαναεχω το ιδιο προβλημα 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kariolikos είπε

πηγα σε λιγο πιο μεγαλο "μαγαζι" και οχι στον δικο μου μηχανικο γιατι δεν προλαβαινε.

λοιπον , τσεκαρε πιεση λαδιου , είπε ειναι οκ ,μου αλλαξε βαλβιδα πιεσης λαδιου και αισθητήρα λαδιού στο κάρτερ  , γιατι μου αναβοσβηνε ενα κιτρινο φωτακι check oil κατα το αναμμα του κινητηρα .επισης μου εβαλε δικα του λαδια Valvoline 10-40(ενω ειχε ρητη εντολη να μην αλλαξει λαδια και να ξαναριξει μεσα τα ιδια και γενικως να με ενημερωσει πριν κανει οτιδηποτε )

με εγδυσε λιγακι   , οπως καταλαβαινετε  , ας ελπισουμε οτι δεν θα ξαναεχω το ιδιο προβλημα 

Παρακολούθησε το . Και σε 500 χιλιόμετρα ξανά κάνε έλεγχο στη βέργα λαδιού.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Αθόρυβος, ομαλοτερος, ραπτομηχανή μεχρι τις 3000 ακούς μόνο τις βαλβίδες. 

Το καλύτερο όμως είναι ότι περιόρισε όλες τις διαρροές λαδιού κατά πάρα πάρα πάρα πολύ. Τρομακτικά πολύ. 

PAO seals ..ομως μικραινει τα τσιμουχακια,μην αρχισει να καις προωρα.

εγω παντως με το motul 5-30 εχω αθορυβο ρελαντι,ουτε καν ακουω μηχανη.ομως εχω  ωραιο ηχο στην επιταχυνση 😉

δοκιμασες καθολου τωρα με την ζεστη το gen 2? καθυστερει παλι το ιδιο να ανεβει? θα την ηθελα αυτην την πληροφορια.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mike15 είπε

δοκιμασες καθολου τωρα με την ζεστη το gen 2? καθυστερει παλι το ιδιο να ανεβει? θα την ηθελα αυτην την πληροφορια.

Στο punto ήταν οκ λίγο πιο αργά από τα vsi αλλά είχαν χιλιόμετρα 

30 λεπτά πριν, mike15 είπε

PAO seals ..ομως μικραινει τα τσιμουχακια,μην αρχισει να καις προωρα.

Είμαι HVE high viscosity ester αλλα έχει λίγο εστερα 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kariolikos είπε

Εγω είμαι ο νο1 εχθρός των συνεργείων.Στον Καιάδα ολοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atheatos είπε

Ενα φίλος αγόρασε λάδια από το oil parts στο Γαλατσι. Έχετε κάποια γνώμη για αυτό το μαγαζί?

Εχω αγοράσει άλλα πράγματα απο εκει στο παρελθόν.Μια χαρα είναι.Εχω βρει και στην καλυτερη τιμη εκεί τις βαλβολινες(total),οπότε οταν ερθει η ώρα θα ξαναψωνισω.Απλα το site τους ειναι λιγο ακυρο.Λεει πραγματα που δεν τα εχει και εχει πραγματα που δεν τα λεει.Καλυτερα να πας μια βολτα απο εκει.

Επεξ/σία από katargedon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...