katargedon Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ 1 ώρα πριν, NT1G είπε ή πλύση με καινούργιο και μετά καινούργιο; Ε μετα ανεβαίνει το κόστος
atheatos Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katargedon είπε Το θέμα της ημέρας.Αλλαγη αντιψυκτικου.Οι απόψεις διίστανται.Πλυση πρωτα με απιονισμενο η κατευθείαν το καινούριο; Οπως και με τα λάδια,αν υποπτεύεσαι βρωμιές και σκουριές στο κύκλωμα ψύξης τότε πλύσιμο πρώτα. Αλλιως κατευθείαν το καινούργιο. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:55 μμ από atheatos
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Κυριακή στις 05:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:11 μμ Πλυσιμο 3 χερια με νερο βρυσης και 2 με απιονισμενο
katargedon Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ 4 ώρες πριν, atheatos είπε Οπως και με τα λάδια,αν υποπτεύεσαι βρωμιές και σκουριές στο κύκλωμα ψύξης τότε πλύσιμο πρώτα. Αλλιως κατευθείαν το καινούργιο. Στο δικο μου δεν εχω σκουριές,ειναι ολα καταπράσινα σαν το νερό του Τσερνομπιλ.Απλα έτυχε και είδα ενα βίντεο και στα σχόλια διαφωνούσαν και μου δημιουργήθηκε η απορία.Παντως λογικο μου φαινεται να μην χρειαζεται σκέτο νερό.Δε νομίζω να προσφέρει κατι ακομα και σε σκουριές,εκτος αν ρίξεις και και κανα φάρμακο μέσα.
atheatos Δημοσ. Κυριακή στις 06:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:12 μμ 4 λεπτά πριν, katargedon είπε Στο δικο μου δεν εχω σκουριές,ειναι ολα καταπράσινα σαν το νερό του Τσερνομπιλ.Απλα έτυχε και είδα ενα βίντεο και στα σχόλια διαφωνούσαν και μου δημιουργήθηκε η απορία.Παντως λογικο μου φαινεται να μην χρειαζεται σκέτο νερό.Δε νομίζω να προσφέρει κατι ακομα και σε σκουριές,εκτος αν ρίξεις και και κανα φάρμακο μέσα. Ναι το πλύσιμο με φάρμακο είναι καλό ειδικά αν έχει μολυνθεί το κύκλωμα από βακτήρια . Σε μερικά αυτοκίνητα κυρίως diesel, περνάει λάδι καμία φορά στο κύκλωμα ψύξης ή μολύνεται από κακό νερό και δημιουργεί βακτήρια , που καταστρέφουν το αντί ψυκτικό υγρό , δημιουργώντας επικαθισεις και διάβρωση. Αλλα δεν νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Μπορεις να κανεις ένα μικρό ξεπλυμα με απιονισμενο νερό να δεις τι θα βγάλει και μετά αποφασίζεις. Εγω πάντως όσες φορές χρειάστηκε να αλλάξω , κατευθείαν το καινούργιο έβαζα χωρίς πλύσιμο χωρίς τίποτα. Βεβαια ποτέ δεν συμπληρώνω με νερό βρύσης. Πάντα με ψυκτικό υγρό ή απιονισμενο νερό.
definitio Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Στο δικό μου που θα το πάω τώρα για αλλαγή φλάντζας ήμουν σε δίλημμα... ...να καθαρίσω τώρα το ψυκτικό κύκλωμα, ώστε να είναι καθαρό και να έχει καθαρό παραφλού όταν θα αλλαχθεί η φλάντζα; ...ή να το κάνω μετά, όταν δεν θα υπάρχει κίνδυνος εισροής στον θάλαμο καύσης (ήταν τα καυσαέρια που έβγαιναν στο ψυκτικό κύκλωμα), αν και η διαρροή δεν είναι μεγάλη και θα μπορούσε να ήταν σε λειτουργία για ακόμη μια διαδρομή
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Κυριακή στις 06:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:24 μμ 5 λεπτά πριν, definitio είπε να το κάνω μετά, όταν δεν θα υπάρχει κίνδυνος εισροής στον θάλαμο καύσης (ήταν τα καυσαέρια που έβγαιναν στο ψυκτικό κύκλωμα), αν και η διαρροή δεν είναι μεγάλη και θα μπορούσε να ήταν σε λειτουργία για ακόμη μια διαδρομή Μετά 100% 1
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ 3 ώρες πριν, definitio είπε Στο δικό μου που θα το πάω τώρα για αλλαγή φλάντζας ήμουν σε δίλημμα... ...να καθαρίσω τώρα το ψυκτικό κύκλωμα, ώστε να είναι καθαρό και να έχει καθαρό παραφλού όταν θα αλλαχθεί η φλάντζα; ...ή να το κάνω μετά, όταν δεν θα υπάρχει κίνδυνος εισροής στον θάλαμο καύσης (ήταν τα καυσαέρια που έβγαιναν στο ψυκτικό κύκλωμα), αν και η διαρροή δεν είναι μεγάλη και θα μπορούσε να ήταν σε λειτουργία για ακόμη μια διαδρομή Μετά . Φλάντζα κεφαλής ή καθρέφτη ; Μπερδεύει λάδια με νερό ή το αντίθετο ; Δες και το Κάρτερ λαδιού εάν είναι το 2ο με φλάντζα καθρέφτη.
definitio Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 μμ 4 minutes ago, meletis_m said: Μετά . Φλάντζα κεφαλής ή καθρέφτη ; Μπερδεύει λάδια με νερό ή το αντίθετο ; Δες και το Κάρτερ λαδιού εάν είναι το 2ο με φλάντζα καθρέφτη. Μόνο διαρροή καυσαερίων στο παραφλού.
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 πμ 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Πλυσιμο 3 χερια με νερο βρυσης και 2 με απιονισμενο και μία στο πλυντηριο με καζολιν.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 πμ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε και μία στο πλυντηριο με καζολιν. αχχχα ρε μιλαω σοβαρα, με βρηκες μικρο και με κοροιδευεις
katargedon Δημοσ. χθες στις 08:16 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:16 πμ https://youtu.be/yUrbMj89ZmI?si=S6jknj3bGJIpIz2y Το καλύτερο intro video για τα λιπαντικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα