Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην?

• Like 1
  • Haha 12
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Neptu είπε

Έλα ρε σε νυχτερινό κέντρο όλα αυτά; Δε το πιστεύω.

Να πληρωθείς; Δηλαδή;

Το κράτος σε πληρώνει κανονικά αν κάνεις καταγγελία, έτσι άκουσα στις ειδήσεις .

• Like 1
  • Confused 2
  • Haha 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, varade είπε

Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην?

Paul Bearer Dance GIF by Jason Clarke

• Haha 15
Δημοσ.
2 ώρες πριν, varade είπε

στα παιδιά της πόρτας πληρώνεσαι .

• Like 1
  • Haha 16
Δημοσ.
3 ώρες πριν, varade είπε

Υπάρχει φόρμα καταγγελίας

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει φόρμα καταγγελίας

εκανα την ανωνυμη καταγγελια. 

απλα ρωταω πως γινεται να παρω και λεφτα

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, varade είπε

Δεν γίνεται. Για να πάρεις το μπόνους πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία και μετά να περιμένεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ για το αν ισχύει η καταγγελία σου. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν γίνεται. Για να πάρεις το μπόνους πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία και μετά να περιμένεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ για το αν ισχύει η καταγγελία σου. 

στην καταγγελία γράψε και τι νούμερο παπούτσι φοράς (για τα νέα σου τσιμεντένια παπούτσια) 😆

• Haha 10
Δημοσ.
9 ώρες πριν, varade είπε

Εκείνη την στιγμή γιατί δεν το έκανες θέμα; λογικά θα υπήρχε άσβερκος σε απόσταση 20 μέτρων

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, varade είπε

Λογικά δεν θα ασχοληθούν καν για τόσο μικρά ποσά. Ξέρεις πόσες καταγγελίες δέχονται την ημέρα; Οι καταγγελίες βαθμολογούνται με κριτήρια ανάλυσης κινδύνου και ελέγχουν αυτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες (που αφορούν μεγάλη φοροδιαφυγή κλπ). Επίσης την έκανες ανώνυμα άρα ποιόν θα πληρώσουν;

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Εκείνη την στιγμή γιατί δεν το έκανες θέμα; λογικά θα υπήρχε άσβερκος σε απόσταση 20 μέτρων

Ρώτησα τη  σερβιτόρα να μου φέρει απόδειξη. Μου λέει αυτή είναι που βλέπεις (το δελτίο παραγγελίας) πάνω στο τραπέζι 

Επεξ/σία από varade
Δημοσ.

"Παιδιά, τι μου φέρατε, δεν είναι απόδειξη αυτό το πράμα. Θέλω την νόμιμη απόδειξη μου αλλιώς θα κάνω καταγγελία. "

Κάπου από μέσα:

"Βαρά(ν)τε τον".

Δημοσ.

Δεν ειναι η πρώτη η τελευταία φορά που το κάνουν προφανώς.
Πολύ απλα μην πας την επόμενη φορά εκει.
Με ανθρώπους της νύχτας να μην τα βάλεις. Φιλικά.

32 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Έκλαψα με τον "ασβερκος" χαχαχα φυσικά και θα υπάρχουν και οχι μονο ενας φανταζομαι..
Ολοι ειναι καλα παιδιά και συζητήσιμοι 🤣🤣 και "πληρώνουν" τις μετρητοίς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...