varade Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην? 1 12
Neptu Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Έλα ρε σε νυχτερινό κέντρο όλα αυτά; Δε το πιστεύω. Να πληρωθείς; Δηλαδή; 6
varade Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, Neptu είπε Έλα ρε σε νυχτερινό κέντρο όλα αυτά; Δε το πιστεύω. Να πληρωθείς; Δηλαδή; Το κράτος σε πληρώνει κανονικά αν κάνεις καταγγελία, έτσι άκουσα στις ειδήσεις . 1 2 8
basilis_k6 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, varade είπε Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην? 15
makis269 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 2 ώρες πριν, varade είπε Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην? στα παιδιά της πόρτας πληρώνεσαι . 1 16
GREGORYMO Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 3 ώρες πριν, varade είπε Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην? Υπάρχει φόρμα καταγγελίας 1 1
jimakos00 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει φόρμα καταγγελίας και άμα πληρωθείς ποτέ εγώ θα γίνω ...
varade Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει φόρμα καταγγελίας εκανα την ανωνυμη καταγγελια. απλα ρωταω πως γινεται να παρω και λεφτα 3
Nabuko Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, varade είπε εκανα την ανωνυμη καταγγελια. απλα ρωταω πως γινεται να παρω και λεφτα Δεν γίνεται. Για να πάρεις το μπόνους πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία και μετά να περιμένεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ για το αν ισχύει η καταγγελία σου. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από Nabuko 1
kakofonixx Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν γίνεται. Για να πάρεις το μπόνους πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία και μετά να περιμένεις μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ για το αν ισχύει η καταγγελία σου. στην καταγγελία γράψε και τι νούμερο παπούτσι φοράς (για τα νέα σου τσιμεντένια παπούτσια) 😆 10
Phoenix7 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 9 ώρες πριν, varade είπε Σε νυχτερινο κεντρο, για 40 ευρω λογαριασμο μου κοψανε 3 αποδειξεις που ειναι δελτια παραγγελιας. Που κανω καταγγελια και πως μπορω να πληρωθω για αυτην? Εκείνη την στιγμή γιατί δεν το έκανες θέμα; λογικά θα υπήρχε άσβερκος σε απόσταση 20 μέτρων 6
1comment Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, varade είπε εκανα την ανωνυμη καταγγελια. απλα ρωταω πως γινεται να παρω και λεφτα Λογικά δεν θα ασχοληθούν καν για τόσο μικρά ποσά. Ξέρεις πόσες καταγγελίες δέχονται την ημέρα; Οι καταγγελίες βαθμολογούνται με κριτήρια ανάλυσης κινδύνου και ελέγχουν αυτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες (που αφορούν μεγάλη φοροδιαφυγή κλπ). Επίσης την έκανες ανώνυμα άρα ποιόν θα πληρώσουν; Επεξ/σία 8 Μαρτίου από 1comment 1
varade Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Εκείνη την στιγμή γιατί δεν το έκανες θέμα; λογικά θα υπήρχε άσβερκος σε απόσταση 20 μέτρων Ρώτησα τη σερβιτόρα να μου φέρει απόδειξη. Μου λέει αυτή είναι που βλέπεις (το δελτίο παραγγελίας) πάνω στο τραπέζι Επεξ/σία 8 Μαρτίου από varade
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου "Παιδιά, τι μου φέρατε, δεν είναι απόδειξη αυτό το πράμα. Θέλω την νόμιμη απόδειξη μου αλλιώς θα κάνω καταγγελία. " Κάπου από μέσα: "Βαρά(ν)τε τον".
Petros Electron Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Δεν ειναι η πρώτη η τελευταία φορά που το κάνουν προφανώς. Πολύ απλα μην πας την επόμενη φορά εκει. Με ανθρώπους της νύχτας να μην τα βάλεις. Φιλικά. 32 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Εκείνη την στιγμή γιατί δεν το έκανες θέμα; λογικά θα υπήρχε άσβερκος σε απόσταση 20 μέτρων Έκλαψα με τον "ασβερκος" χαχαχα φυσικά και θα υπάρχουν και οχι μονο ενας φανταζομαι.. Ολοι ειναι καλα παιδιά και συζητήσιμοι 🤣🤣 και "πληρώνουν" τις μετρητοίς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις