Tetrabitos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 1:51 ΜΜ, poulinos είπε γενικως δεν βλεπω Utube.δεν κανω πουθενα likes παρα μονο στο Insomnia και δεν κανω follow κανεναν πουθενα. οποτε δεν ας το πουμε σπονσοραρω κανεναν. απο εκει και περα οπως εχει δειξει η ιστορια υπαρχουν περιπτωσεις που ο χ ανθρωπος ηξερε τι ρολο παιζει ο ψ αλλα και περιπτωσεις που δεν ηξεραν καν οτι ο ψ ειναι οτιδηποτε. δεν το λεω για το συγκεκριμενο case αφου οπως σου ειπα δεν γνωριζω καν τους φιλους του, ουτε ποιος εναι ο ava kriss .απλα το αναφερω γενικοτερα. Ήξερε την ιδιαιτερότητα του φίλου του και το grooming που έκανε σε twitter, discord κτλπ. Βρισκόταν και αυτός στα ίδια chat rooms, αλλά θα έλεγε: εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει, εκδηλώνεται διαφορετικά και κάνω και λίγο τα στραβά μάτια, ήταν ο πρώτος μου συνδρομητής και καλός μου φίλος κτλπ. Απλά μόλις είδε ο κόσμος τι έλεγε και οτι Τζίμη Mr beast ήταν παρόν, άλλαξε το τροπάριο. Ξαφνικά τον έκοψε από φίλο και διέκοψε την συνεργασία μαζί του, έκανε κακό στο image του. Εφόσον το ξαναλέω, διέρρευσαν όλα τα tweets και μήνυματα με ανήλικους στo discord. Και γενικά άμα είχα φίλο με ψυχολογικά αν αποφάσιζε να παίρνει ορμόνες αλλαγής φύλου και να παρατάει γυναίκα και παιδί, εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν υποστηρικτικός σαν φίλος του. Ή θα ήμουν μέχρι τέλους μαζί του. Ο Τζίμης νομίζει ότι βρήκε την Χρυσή τομή και την γλίτωσε.
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 24 minutes ago, Tetrabitos said: Ήξερε την ιδιαιτερότητα του φίλου του και το grooming που έκανε σε twitter, discord κτλπ. Βρισκόταν και αυτός στα ίδια chat rooms, αλλά θα έλεγε: εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει, εκδηλώνεται διαφορετικά και κάνω και λίγο τα στραβά μάτια, ήταν ο πρώτος μου συνδρομητής και καλός μου φίλος κτλπ. Απλά μόλις είδε ο κόσμος τι έλεγε και οτι Τζίμη Mr beast ήταν παρόν, άλλαξε το τροπάριο. Ξαφνικά τον έκοψε από φίλο και διέκοψε την συνεργασία μαζί του, έκανε κακό στο image του. Εφόσον το ξαναλέω, διέρρευσαν όλα τα tweets και μήνυματα με ανήλικους στo discord. Και γενικά άμα είχα φίλο με ψυχολογικά αν αποφάσιζε να παίρνει ορμόνες αλλαγής φύλου και να παρατάει γυναίκα και παιδί, εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν υποστηρικτικός σαν φίλος του. Ή θα ήμουν μέχρι τέλους μαζί του. Ο Τζίμης νομίζει ότι βρήκε την Χρυσή τομή και την γλίτωσε. η αληθεια ειναι οτι πολλα ατομα θα κοψουν παρεδωσε με αλλα ατομα οταν αποκαλυφτει κατι. ηταν και ενας αλλος που διαφημιζε καλλυντικα κτλ και μολις αποκαλυφτηκαν διαφορα τον εκοψαν εταιρειες τον εκοψαν αλλοι influencers κτλ. βεβαια δεν λεω για την συγκεκριμενη περιπτωση αλλα σε πολλες φορες μπορει καποιος να μην τα ξερει πριν και οταν τα μαθαινει .... να κοβει λασπη γιατι πραγματι θα χαλασει το image του. το συγκεκριμενο case δεν ξερω καν ποιος ειναι αυτος.γενικα δεν βλεπω utube δεν εχω επαφη με social κτλ.δεν μου λενε κατι.δεν θα κανω ποτε follow καποιον κτλ. οπως λενε : ολους αυτους που εχουν βγαλει εκατομμυρια εμεις τους εχουμε κανει μαγκες.οποτε ναι δεν θα βοηθησω κανεναν με το να τον κανω follow κτλ.
Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Μια φορα δοκιμασα να δω βιντεο απο αυτο το σκουπιδι που λεγετε mrbeast και σε ουτε 1 λεπτο το εκλεισα και ξανα μπηκε channel blocker μαζι με τα υπολοιπα σκουπιδια. Βεβαια εχει πολλα εκατομμυρια subs δεν απορω δηλαδη που παμε κατα διαολου σαν κοινωνια με τετοια σκουπιδια που υποστηριζουν. Και Ελλαδα μια απο τα ιδια εχουμε σκουπιδι που εβαλε παιδι να φαει γοπα απο κατω για 50 ευρω και τον εβγαλαν και ευρωβουλευτη. Στην υγεια μας δεν υπαρχει ελπιδα.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 20 minutes ago, Arkin said: Μια φορα δοκιμασα να δω βιντεο απο αυτο το σκουπιδι που λεγετε mrbeast και σε ουτε 1 λεπτο το εκλεισα και ξανα μπηκε channel blocker μαζι με τα υπολοιπα σκουπιδια. Βεβαια εχει πολλα εκατομμυρια subs δεν απορω δηλαδη που παμε κατα διαολου σαν κοινωνια με τετοια σκουπιδια που υποστηριζουν. Και Ελλαδα μια απο τα ιδια εχουμε σκουπιδι που εβαλε παιδι να φαει γοπα απο κατω για 50 ευρω και τον εβγαλαν και ευρωβουλευτη. Στην υγεια μας δεν υπαρχει ελπιδα. an o mr beast ειναι σκουπιδια τοτε που να δεις και χειροτερα που υπαρχουν εκει εξω.τικτοκ challenges μεχρι δεν ξερω τι . οπως ειπες δεν υπαρχει ελπιδα. πολλα video δεν ειναι καν για να περασεις την ωρα σου. 1
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poulinos είπε an o mr beast ειναι σκουπιδια τοτε που να δεις και χειροτερα που υπαρχουν εκει εξω.τικτοκ challenges μεχρι δεν ξερω τι . οπως ειπες δεν υπαρχει ελπιδα. πολλα video δεν ειναι καν για να περασεις την ωρα σου. Δεν εχω μπει ποτε στο tik tok ακουω ομως και διαβαζω καποια απο αυτα που γινονται εκει και με θλιβει η σημερινη νεολαια και ποσο χειροτερη ειναι συγκριτικα με πολυ παλιοτερα οταν ειμασταν εμεις 10 και 15 χρονων προ 2005 εποχες. Δειχνει αρκετα δυσοιωνο το μελλον με ολα αυτα βλεπεις ολοι θελουν να γινουν youtuber infuencers traper instagramers tik tokers ο αλλος κανει irl live steam δηλαδη με χαζομαρες. Δεν ξερω και ειναι παγκοσμιο φαινομενο ολο αυτο. Φετος εδω σε μας ηρθε η λιλα η και καλα τραγουδιστρια. Πηρε 8000 ευρω για 1 ωρα που δεν τραγουδησε μιας και ηταν playback. Περσι ειχαμε τον αθλιο light και τον fy απο 5000 ευρω ο καθενας για 1 ωρα. Μηδεν δουλεια μηδεν το απολυτο τιποτα να πω οτι τραγουδανε οκ αλλα εδω η νεολαια απλα παει και χειροκροτει το απολυτο τιποτα. Αυτη ειναι η νεολαια μας σημερα να δω ποιος θα δουλευει στις πραγματικες δουλειες που στηριζουν την οικονομια και βοηθανε την κοινωνια στο μελλον η ολα θα μπουν στον αυτοματο και θα παμε για την απολυτη καταστροφη. Ισως εχουμε ηδη μπει σε αυτο τον δρομο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Arkin
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 19 minutes ago, Arkin said: Δεν εχω μπει ποτε στο tik tok ακουω ομως και διαβαζω καποια απο αυτα που γινονται εκει και με θλιβει η σημερινη νεολαια και ποσο χειροτερη ειναι συγκριτικα με πολυ παλιοτερα οταν ειμασταν εμεις 10 και 15 χρονων προ 2005 εποχες. Δειχνει αρκετα δυσοιωνο το μελλον με ολα αυτα βλεπεις ολοι θελουν να γινουν youtuber infuencers traper instagramers tik tokers ο αλλος κανει irl live steam δηλαδη με χαζομαρες. Δεν ξερω και ειναι παγκοσμιο φαινομενο ολο αυτο. Φετος εδω σε μας ηρθε η λιλα η και καλα τραγουδιστρια. Πηρε 8000 ευρω για 1 ωρα που δεν τραγουδησε μιας και ηταν playback. Περσι ειχαμε τον αθλιο light και τον fy απο 5000 ευρω ο καθενας για 1 ωρα. Μηδεν δουλεια μηδεν το απολυτο τιποτα να πω οτι τραγουδανε οκ αλλα εδω η νεολαια απλα παει και χειροκροτει το απολυτο τιποτα. Αυτη ειναι η νεολαια μας σημερα να δω ποιος θα δουλευει στις πραγματικες δουλειες που στηριζουν την οικονομια και βοηθανε την κοινωνια στο μελλον η ολα θα μπουν στον αυτοματο και θα παμε για την απολυτη καταστροφη. Ισως εχουμε ηδη μπει σε αυτο τον δρομο. θα διαφωνησω γιατι τα ιδια ελεγαν και οι γονεις μας για εμας. και εμεις καναμε τα ιδια απλα με αλλα πραγματα. και στο μελλον θα κανουν κατι αλλο.και η τωρινη νεολαια θα βριζει την επομενη και παει λεγοντας. Προσωπικη αποψη. πχ η νεολαια τωρα καιγεται στο τικ τοκ. η δικη μας γενια καιγεται στο να πηγαινει στο γηπεδο και να υποστηριζει την καθε ομαδα φανατικα σαν να ειναι μετοχοι. για μενα και οι 2 ειναι ακριβως το ιδιο καταντια. η καθε γενια εχει τα καλα της και τα ασχημα της .νόμος αυτός. οτι βλεπω πχ ατομα της ηλικιας μου να πηγαινουν γηπεδο και να κανουν σαν ουγκα μπουγκα και να ουρλιαζουν με το παιδι τους διπλα, δειχνει το επιπεδο μας. να σφαζονται κυριολεκτικα για τις ομαδες λες και θα παρουν λεφτα.αντιθετα καποια ατομα ονοματα δεν λεμε βγαζουν εκατομμυρια απο τον καθε ενα καμενο. true fact. λόγω δουλειας καποιες φορες βρισκομαι στο γηπεδο. εχει τελειωσει το γηπεδο εχουν φυγει οι περισσοτεροι φιλαθλοι. ειναι ενα ατομο θα ηταν 40-50. τονιζω οτι ο αγωνας εχει τελειωσει. ο τυπος με το iq 5 εχει κατσει κοντα στα δημοσιογραφικα για κανα 10 ΛΕΠΤΟ και το τονιζω και αναβει και πεταει δυναμιτακια γουρουνες σε ενα σημειο εξοδου. επι ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ο τυπος κανει ακριβως το ιδιο.ανα δεκα secs ακουγα να σκασει και μια γουρουνα. αν τωραειναι ποιος ηλιθιος αυτος ή ο τυπος που θελει να γινει utuber δεν ξερω. anyway ειναι μεγαλη συζητηση αλλα οπως ειπα η καθε γενια εχει και συν και πλην. τα κολληματα υπηρχαν παντα.τωρα ειναι utube καποτε ηταν το metal καποτε ηταν τα αμαξια και οι καγκουρες καποτε ηταν τα pc και δεν ξερω τι.το αντικειμενο αλλαζει.η βλακεια του ανθρωπινου ειδους παραμενει η ιδια.
Arkin Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, poulinos είπε θα διαφωνησω γιατι τα ιδια ελεγαν και οι γονεις μας για εμας. και εμεις καναμε τα ιδια απλα με αλλα πραγματα. και στο μελλον θα κανουν κατι αλλο.και η τωρινη νεολαια θα βριζει την επομενη και παει λεγοντας. Προσωπικη αποψη. πχ η νεολαια τωρα καιγεται στο τικ τοκ. η δικη μας γενια καιγεται στο να πηγαινει στο γηπεδο και να υποστηριζει την καθε ομαδα φανατικα σαν να ειναι μετοχοι. για μενα και οι 2 ειναι ακριβως το ιδιο καταντια. η καθε γενια εχει τα καλα της και τα ασχημα της .νόμος αυτός. οτι βλεπω πχ ατομα της ηλικιας μου να πηγαινουν γηπεδο και να κανουν σαν ουγκα μπουγκα και να ουρλιαζουν με το παιδι τους διπλα, δειχνει το επιπεδο μας. να σφαζονται κυριολεκτικα για τις ομαδες λες και θα παρουν λεφτα.αντιθετα καποια ατομα ονοματα δεν λεμε βγαζουν εκατομμυρια απο τον καθε ενα καμενο. true fact. λόγω δουλειας καποιες φορες βρισκομαι στο γηπεδο. εχει τελειωσει το γηπεδο εχουν φυγει οι περισσοτεροι φιλαθλοι. ειναι ενα ατομο θα ηταν 40-50. τονιζω οτι ο αγωνας εχει τελειωσει. ο τυπος με το iq 5 εχει κατσει κοντα στα δημοσιογραφικα για κανα 10 ΛΕΠΤΟ και το τονιζω και αναβει και πεταει δυναμιτακια γουρουνες σε ενα σημειο εξοδου. επι ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ο τυπος κανει ακριβως το ιδιο.ανα δεκα secs ακουγα να σκασει και μια γουρουνα. αν τωραειναι ποιος ηλιθιος αυτος ή ο τυπος που θελει να γινει utuber δεν ξερω. anyway ειναι μεγαλη συζητηση αλλα οπως ειπα η καθε γενια εχει και συν και πλην. τα κολληματα υπηρχαν παντα.τωρα ειναι utube καποτε ηταν το metal καποτε ηταν τα αμαξια και οι καγκουρες καποτε ηταν τα pc και δεν ξερω τι.το αντικειμενο αλλαζει.η βλακεια του ανθρωπινου ειδους παραμενει η ιδια. Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει ποτε με ομαδες η γηπεδο και ας επαιζα μπαλα παλια το τελευταιο που με ενοιαζε ηταν οι ομαδες. Να σταθουμε οτι αυτα που λες στο τελος ισχυουν οτι η καθε γενια ειχε τα δικα της αλλα η ποιοτητα εχει πιασει πατο. Τοτε ναι γουσταραμε metal pc αλλα δουλευαμε δεν θελαμε να γινουμε metallades η ποδοσφαιριστες η οτιδηποτε. Καναμε πραγματικες δουλειες τα σημερινα 15χρονα δεν ξερουν κατι αλλο απο το να βριζουν δεν εχουν αξιες δεν εχουν σεβασμο δεν εχουν τιποτα. Καποτε οι πατεραδες μας ειχαν ως ειδωλο τον τεραστιο Μητροπανο τον Τερζη κτλ σημερα εχουν τη λιλα και τον καθε τελειωμενο τραπερ που βριζει και δειχνει κωλους δεν τραγουδαει. Δεν ειναι καθε γενια το ιδιο. Οσο παλιοτερα τοσο καλυτερες αξιες σεβασμος αξιοπρεπεια σημερα αυτα κοντευουν να εξαφανιστουν. Ρωτα τη νεα γενια για την ιστορια μας και δεν θα εχει ιδεα τι γιορταζουμε 25η Μαρτιου η 28η Οκτωβριου δεν ξερει γεωγραφια δεν ξερει τιποτα περα απο τις χαζομαρες του τικ τοκ και να βγαζει φωτο με το πανακριβο κινητο που τους πηρε ο μπαμπας τους να δειχνουν στο instagram facebook κτλ ποσο τελειοι ειναι. Εμεις καποτε ειχαμε hi5 facebook για να μιλαμε με φιλους σημερα τα εχουν κανει ολα τσονταδικα. Καποτε μεχρι 11 12 βγαιναμε καλαντα σημερα δεν βγαινουν απο 7 8 χρονων το παιζουν μικρομεγαλα και θελουν σχεσεις και βλακειες. Ειναι η χειροτερη γενια που εχει υπαρξει δεν εχουν αξιες εχουν ως ειδωλα τον καθε τελειωμενο και δεν εχουν κανενα σκοπο για πραγματικη δουλεια περα απο αυτα που ανεφερα.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 10 minutes ago, Arkin said: Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει ποτε με ομαδες η γηπεδο και ας επαιζα μπαλα παλια το τελευταιο που με ενοιαζε ηταν οι ομαδες. Να σταθουμε οτι αυτα που λες στο τελος ισχυουν οτι η καθε γενια ειχε τα δικα της αλλα η ποιοτητα εχει πιασει πατο. Τοτε ναι γουσταραμε metal pc αλλα δουλευαμε δεν θελαμε να γινουμε metallades η ποδοσφαιριστες η οτιδηποτε. Καναμε πραγματικες δουλειες τα σημερινα 15χρονα δεν ξερουν κατι αλλο απο το να βριζουν δεν εχουν αξιες δεν εχουν σεβασμο δεν εχουν τιποτα. Καποτε οι πατεραδες μας ειχαν ως ειδωλο τον τεραστιο Μητροπανο τον Τερζη κτλ σημερα εχουν τη λιλα και τον καθε τελειωμενο τραπερ που βριζει και δειχνει κωλους δεν τραγουδαει. Δεν ειναι καθε γενια το ιδιο. Οσο παλιοτερα τοσο καλυτερες αξιες σεβασμος αξιοπρεπεια σημερα αυτα κοντευουν να εξαφανιστουν. Ρωτα τη νεα γενια για την ιστορια μας και δεν θα εχει ιδεα τι γιορταζουμε 25η Μαρτιου η 28η Οκτωβριου δεν ξερει γεωγραφια δεν ξερει τιποτα περα απο τις χαζομαρες του τικ τοκ και να βγαζει φωτο με το πανακριβο κινητο που τους πηρε ο μπαμπας τους να δειχνουν στο instagram facebook κτλ ποσο τελειοι ειναι. Εμεις καποτε ειχαμε hi5 facebook για να μιλαμε με φιλους σημερα τα εχουν κανει ολα τσονταδικα. Καποτε μεχρι 11 12 βγαιναμε καλαντα σημερα δεν βγαινουν απο 7 8 χρονων το παιζουν μικρομεγαλα και θελουν σχεσεις και βλακειες. Ειναι η χειροτερη γενια που εχει υπαρξει δεν εχουν αξιες εχουν ως ειδωλα τον καθε τελειωμενο και δεν εχουν κανενα σκοπο για πραγματικη δουλεια περα απο αυτα που ανεφερα. σαν γρηγορη απαντηση θα πω: ειναι οτι τους περασαμε εμεις ως γονεις. ειμαστε οτι μας περασαν εμας οι γονεις μας. εσυ θεωρεις πχ ειδωλο τον τερζη που για την νεα γενια δεν εχει αξια.η νεα γενια θεωρει ειδωλο τον ταδε που για την επομενη θα ειναι ενα τιποτα.το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι ειδωλο αλλα οτι δεν θα πρεπε να εχουμε ειδωλα. β.ολοι της γενια μας ηθελαν νσ γινουν αστροναυτες ή ποδοσφαιριστες. β.προσωπικα καλα κανουν και εγω μαζι τους που δεν ξερουν ιστορια.το κρατος δεν προσφερει τιποτα για να νιωθει η νεα γενια κομματι του τοπου. ακομα και για μενα στα 40+ το τριπτυχο πατριδα θρησκεια οικογενεια ειναιτο λιγοτερο αστειο. επισης ειναι απο τις πρωτες γενιες που θεωρησαν καταντια υο να δουλευουν απληρωτα 12 ωρα οταννη γενια μας εδινε μην πω τι σε καθε εργοδοτη. δεν ειναι ολα μαυρα. η γενια μας ειχε επισης καλοπαιδα που καπνιζαν απο το λυκειο κτλ. και true fact. φιλη δουλευει με παιδια κτλ.οσα εχουν γενικως παδαβατικη συμπεριφορα ειναι παιδια απο οικογενεια με ενα γονιο ή οικογενεια που παιζει μπουνιες στο σπιτι. οτι σπειρεις ,θεριζεις. για μενα παλι και ο τερζης και ο μητροπανος ειναι απλα τραγουδιστες.τιποτα παραπανω .ουτε ειδωλα ουτε θεοι ουτε μοναδικοι.εμαθα να μην εχω ειδωλα στην ζωη μου. δεν με νοιαζει ποιος ειναι ο αλλος. στα @@ μου για τον ronaldo ή δεν ξερω τι. λεφτα θα μου δωσει?γιατι να τον κανω follow? same για τον καθενα εκει εξω που θεωρει οτι ειναι καποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα