Neptu Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Είχα ένα θέμα με το αυτοκίνητο αλλά λύθηκε γρήγορα λόγω γνωστού μηχανικού. Περιμένω ηλεκτρολόγο να μου κάνει κάτι ψιλά και έναν υδραυλικό στο σπίτι Πριν πολύ καιρό είχα κλείσει ραντεβού (υποτίθεται) με έναν ξυλουργό. Μήνες μετά ακόμα τον περιμένω. Και κάποια ακόμα περιστατικά. Σε όλες τις περιπτώσεις η δικαιολογία του αυξημένου φόρτου εργασίας Σε μια περίπτωση κιολας άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες ότι επίτηδες δεν ήθελε να με εξυπηρετήσει. Πως διάολο γίνεται να γκρινιάζουν όλοι ότι έχει πέσει η δουλειά αλλά όταν τους φωνάζεις σου λένε από βδομάδα και βλέπουμε.. Κυριακάτικη απορία επειδή περίμενα μάστορα την Παρασκευή ή στην χειρότερη το σαβ όπως μου είχε πει. 2
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Σε τέτοιες δουλειές κανένας δεν γκρινιάζει, τρέχουν όλοι. Χέρια δεν έχουν να τους βοηθήσουν. 1
Nabuko Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Χέρια δεν έχουν να τους βοηθήσουν. Λογικό, αφού όλοι θέλουν να γίνουν youtubers και ινφλουένσερς. 4
basilis_k6 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Κλαιγονται απο συνήθεια. Ολα τα επαγγελματα που περιγραφεις εχουν πολυ δουλεια και πολλα -μαυρα- λεφτα. 6
kax54638 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν πλέον τεχνίτες - κάθε ένας ήθελε το παιδί του (με κάθε τρόπο) να γίνει γιατρός/μηχανικός/δικηγόρος με αποτέλεσμα να έχουμε υπερπληθώρα από τέτοιους (σε σημείο κάποιοι από αυτούς να μην έχουν δουλειά) και αντίστροφα κανένας δεν ήθελε να γίνει τεχνίτης. Πλέον έχουμε ελάχιστους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και γενικά μάστορες (και ακόμα λιγότερους πραγματικά να ξέρουν την δουλειά τους) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν και να τους παρακαλάς. Ειδικά για μερεμέτια δεν χάνουν τον χρόνο τους (και αν έρθουν όταν και όποτε προλάβουν μεταξλυ των άλλων μεγάλων δουλειών τους), αναλαμβάνουν μεγάλες μόνο και ακριβές δουλειές. Φυσικλα ΔΕΝ τους κατακρίνω. Είναι όλα θέμα προδφοράς και ζήτησης. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από kax54638
efib Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Περιμένω τον σιδερά εδώ και 2 μήνες να μου δώσει τιμη. Υδραυλικός όλο έρχεται... Πλέον τους ψάχνεις και δεν τους βρίσκεις. Έχουν μεγάλες δουλειές με οικοδομές και ανακαινίσεις και δεν ασχολούνται με τυπικά προβλήματα του νοικοκυριού. Η έλλειψη επαγγελματισμού έχει να κάνει με την παιδεία του καθενός και το ποσό σέβονται τον πελάτη. 1
efib Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου @sleepychris, φίλε, έχεις γίνει εμμονικος. Τις προάλλες μπήκες στο προφίλ μου και έβαλες "χαχα" στα πάντα. Έφτιαξε ο καιρός, βγες καμία βόλτα να ξελαμπικαρεις γιατί από ο,τι καταλαβαίνω έχεις πολλή μοναξιά και αποκτάς εμμονές. 3
StamTheMan Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Neptu είπε Πως διάολο γίνεται να γκρινιάζουν όλοι ότι έχει πέσει η δουλειά αλλά όταν τους φωνάζεις σου λένε από βδομάδα και βλέπουμε.. Για να καταλαβεις πως λειτουργει η πλειοψηφια. Προτεραιοτητα εχουν οι μεγαλες δουλειες. Ειναι δεδομενο οτι δε θα ασχοληθει να ερθει σε εσενα για ενα μερεμετι 30-50 ευρω,οταν εχει δουλειες 300+ να τρεχουν. Οσες φορες με εχουν καλεσει σε εξωτερικη δουλεια,τους λεω οτι θα παω μεσα στις επομενες 2 ωρες και ολοι με ρωτανε αν θα παω σιγουρα. Καθε φορα ακουω τα ιδια,οτι ψαχνουν τεχνικους ( καθε ειδικοτητος ) , τους περιμενουν ολη μερα και τελικα δεν πανε. Μη σου τυχει να αφησουν εκρεμμοτητα,εκει εμπλεξες,πρεπει να τους παιρνεις καθε μερα. Λιγοι ειναι οι επαγγελματιες που θα ερθουν συντομα για μικρη εκρεμμοτητα. Κατι τελευταιο,εχε υποψην,η στραβος ειναι ο γιαλος,η στραβα αρμενιζουμε. Αν εχεις καλεσει 4 μαστορες και σε γραψαν ολοι,κοιτα μηπως φταις και εσυ καπου,πολυ φιλικα.
Neptu Δημοσ. 9 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Για να καταλαβεις πως λειτουργει η πλειοψηφια. Προτεραιοτητα εχουν οι μεγαλες δουλειες. Ειναι δεδομενο οτι δε θα ασχοληθει να ερθει σε εσενα για ενα μερεμετι 30-50 ευρω,οταν εχει δουλειες 300+ να τρεχουν. Οσες φορες με εχουν καλεσει σε εξωτερικη δουλεια,τους λεω οτι θα παω μεσα στις επομενες 2 ωρες και ολοι με ρωτανε αν θα παω σιγουρα. Καθε φορα ακουω τα ιδια,οτι ψαχνουν τεχνικους ( καθε ειδικοτητος ) , τους περιμενουν ολη μερα και τελικα δεν πανε. Μη σου τυχει να αφησουν εκρεμμοτητα,εκει εμπλεξες,πρεπει να τους παιρνεις καθε μερα. Λιγοι ειναι οι επαγγελματιες που θα ερθουν συντομα για μικρη εκρεμμοτητα. Κατι τελευταιο,εχε υποψην,η στραβος ειναι ο γιαλος,η στραβα αρμενιζουμε. Αν εχεις καλεσει 4 μαστορες και σε γραψαν ολοι,κοιτα μηπως φταις και εσυ καπου,πολυ φιλικα. Σκεφτόμουν να διευκρινίσω αυτό που έγραψες στην τελευταία πρόταση διότι πίστευα ότι όλο και κάποιος θα το έγραφε. Δε το έκανα, το κάνω τώρα. Δε χρωστάω σε κανέναν, δεν έχω φεσώσει κανέναν και δεν έχω παζαρέψει σε κανέναν. Έχει τύχει άτομο να μου ζητήσει υπερβολικά χρήματα. Του τα έδωσα, δεν είπα τίποτα αλλά εννοείται μετά τον ξέγραψα. Οπότε δε τίθεται θέμα να έχω "κακό" όνομα. Το θέμα όμως δε το άνοιξα για να παραπονεθώ γιατί δεν έρχονται. Το άνοιξα για να σχολιάσω πως γίνεται από τη μια να μη τους βρίσκεις και από την άλλη όταν θα έρθουν να σου λένε "δε πάνε καλά οι δουλειές φίλε". Αν δε πηγαίνανε καλά, θα έτρεχες να έρθεις όταν σε φώναξα. Οπότε 2 πράγματα συμβαίνουν. Είτε πηγαίνουν καλά οι δουλειές αλλά με δουλεύεις, είτε δε πηγαίνουν καλά επειδή δε δουλεύεις και πίνεις μπύρες. Οπότε δεν είναι θέμα μεγάλης δουλειάς. Το μεγάλη δουλειά που λες το καταλαβαίνω. Το έχω κάνει κι εγώ. Αν κάτι μου δώσει 100€ και κάτι 20€, ε θα πάω στα 100€ και θα γράψω τον άλλον (εκτός εξαιρέσεων)
StamTheMan Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Neptu είπε Το άνοιξα για να σχολιάσω πως γίνεται από τη μια να μη τους βρίσκεις και από την άλλη όταν θα έρθουν να σου λένε "δε πάνε καλά οι δουλειές φίλε". Αν δε πηγαίνανε καλά, θα έτρεχες να έρθεις όταν σε φώναξα. Οπότε 2 πράγματα συμβαίνουν. Είτε πηγαίνουν καλά οι δουλειές αλλά με δουλεύεις, είτε δε πηγαίνουν καλά επειδή δε δουλεύεις και πίνεις μπύρες. Μια χαρα πανε οι δουλειες.Απλα εχουν μαθει να κλαιγονται. Ο τοτε συγκατοικος μου δουλευε σε εναν ψυκτικο. Εφευγαν το πρωι και γυριζαν το βραδυ. Κυριολεκτικα δεν προλαβαιναν να πηγαινουν. Ε σε πληροφορω,ο τυπος ηταν ολη μερα μεσα στην κλαψα,ενω εβγαζε κυριολεκτικα ενα μισθο τη μερα. Η τελευταια προσωπικη μου εμπειρια με μαστορα,μιας και γενικα πιανουν τα χερια μου,ηταν ενας τεντας που μου πουλησε μεταχειρισμενο πανι και μπρατσο,το οποιο ενω ελεγε οτι κανει και στις 2 πλευρες,δεν εκανε. Τον περιμενα καθε μερα να περασει,δεν ηρθε ποτε. Στο τελος βρηκα μπρατσο απο εναν που μαζευε σκραπ,το εβαλα και ησυχασα. Στο σπιτι που μενω τωρα,2 μαστορες εχουν εκρεμμοτητες με τον ιδιοκτητη. Εχουμε μιλησει ποσες φορες στο τηλ,ο ενας ηρθε μια φορα να μετρησει,ο αλλος αφαντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις