Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,πρώτη φορά αγορά φριτέζας και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει οικονομικά,έχω δει ότι η ποσότητα λαδιού σε σχέση με τηγάνι είναι πολλές φορές πολλαπλάσια και δεν ξέρω πόσες τηγανιες βγαζει(και πόσο υγιές είναι),κάποιος που έχει εντρυφήσει στο θέμα και έχει εμπειρία;ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κι εγώ είχα κοιτάξει ένα φεγγάρι για φριτέζα, κι επειδή όταν τηγανίζω πατάτες φτιάχνω πολλές, είχα δει μία ορθογώνια τύπου επαγγελματική, αλλά με φρέναρε η ποσότητα λαδιού (έλεγε 3 λίτρα).

Βέβαια και σε κατσαρόλα που χρησιμοποιώ συνήθως βάζω 1,5-2 λίτρα, οπότε δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά, συν ότι η συγκεκριμένη κατσαρόλα πλέον δε χρησιμοποιείται για τίποτε άλλο και είναι κρίμα.

Οπότε αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πάλι μήπως πάω σε φριτέζα.

Όταν λες σε σχέση με τηγάνι, παίζει ρόλο τι εννοείς, υπάρχουν βαθιά τηγάνια και υπάρχουν και τα κλασικά ρηχά παλιά που δε χωράνε πολύ και πιτσιλάνε.

Τα σπορέλαια υποτίθεται είναι για μία χρήση. Δηλαδή για ένα τηγάνισμα σε μεγάλο τηγάνι/κατσαρόλα/φριτέζα θες έως και 10€ εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές. Για ελαιόλαδο δε συζητάμε καν, είναι άθλημα για ελάχιστους.

Βέβαια το ελαιόλαδο υποτίθεται ότι αντέχει έως 3 τηγανίσματα.

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...