nikos5800 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το cover image του παιχνιδιού είναι ομάζ σε γνωστό πολιτικό... Ελεος 1
mike299 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 hour ago, this.is.elia said: Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το cover image του παιχνιδιού είναι ομάζ σε γνωστό πολιτικό... Φυσικά! Πέρα από το γεγονός ότι οι δύο εικόνες είναι ολόιδιες, ποτέ και πουθενά κάποιος δεν φίλησε τρυφερά το μέτωπο ενός μικρού παιδιού 1 1
XarisArgy Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, lnoldori είπε Το πρώτο ήταν ένα αριστούργημα και το δεύτερο φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη ακόμα περισσότερο. Δεν είχε τα γνωστά action στοιχεία που πολλοί περίμεναν να έχει αλλά ο κόσμος του, το story , το άγχος και η υπερένταση που σου δημιούργούσε ήταν απερίγραπτα. Για εμένα προσωπικά το κατατάσσει σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω playstation και αν δεν βγει και για pc η για Xbox δεν θα έχω την ευκαιρία να το χαρώ. Από Epic το είχα και εγώ και το δοκίμασα και αν και έχουν δίκιο ότι η περιπλάνηση είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, ο κόσμος του είναι τόσο όμορφος που δεν βαρέθηκα στιγμή. Το hardware που έχεις επαρκεί και με το παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνιδί Το πρωτο ηταν ο,τι πιο βαρετο υπαρχει 1
this.is.elia Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 16 minutes ago, mike299 said: Φυσικά! Πέρα από το γεγονός ότι οι δύο εικόνες είναι ολόιδιες, ποτέ και πουθενά κάποιος δεν φίλησε τρυφερά το μέτωπο ενός μικρού παιδιού Από κοινωνιολογική/ανθρωπολογική απορία και μόνο, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αντιλαμβάνεσαι τη χιουμοριστική φύση του ποστ που έκανα ή εάν ειλικρινά το εξέλαβες ως σοβαρό. 1
flogerakos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 6 ώρες πριν, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Είναι παιχνίδι αριστούργημα 10/10. Ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Δεν είναι walking simulator, είναι λίγο στην αρχή τις πρώτες ώρες και τους ξινίζει κάποιους, αλλά στην πορεία αλλάζει δραματικά. Πρέπει να παίξεις πρώτα το πρώτο για να μπορέσεις να μπεις στην φιλοσοφία και το story του παιχνιδιού. 3
georgiosmag Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Όταν η φαντασία συναντά την τέχνη και την τεχνολογία. Αριστούργημα. Τι τεχνητή νοημοσύνη και κουραφεξαλα. Ανυπομονώ να δούμε μια μέρα μια κινηματογραφική παραγωγή αυτού του επιπέδου με τέτοιο τρελό σενάριο. Ουαου. 2
seithan Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Είναι κρίμα , γιατί δεν μου κράτησε το cloud-save μου στο EPIC (μπορεί κ να μην έκανε ποτέ). Το είχα αφήσει κάπου στην μέση. Όταν το ξαναεγκατάστησα, είχα μόνο την επιλογή NEW GAME. Δεν είναι παιχνίδι που το παίζεις από την αρχή πάντως. Not really. Διάβασα τελικά το lore για να καταλάβω τι γίνεται, μιας κ πήρα απόφαση να μην το αρχίσω από αρχή. Σίγουρα περιμένω το "2". 1
Alexren Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Ο όρος «Walking simulator» πιστεύω έχει αδικήσει αυτό το παιχνίδι σε μέγιστο βαθμό.Για εμένα ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ και εννοείται ότι ανυπομονώ για το 2.Οκ στην αρχή είναι λίγο βαρύ τις πρώτες ώρες αλλά μετά να είστε σίγουροι ότι το story, οι χαρακτήρες και το gameplay θα σας ανταμείψουν. Ειναι καθαρόαιμο video game, μην το πάρετε στα σοβαρά δηλαδή στην αρχή.Καθε αποστολή «ντελίβερι» είναι και μια πίστα και θα αντιμετωπίσετε στην διαδρομή από Ξ.ε πνεύματα τα όποια απαιτούν stealth προσέγγιση ή όπλα και βόμβες φτιαγμένες από το αίμα σας ή τα υγρά του σώματος σας , mules τα όποια απαιτούν όπλα φτιαγμένα από εσάς τα οποία δεν σκοτώνουν αλλά ακινητοποιούν τον εχθρό γιατί δεν επιτρέπεται έτσι όπως είναι η «κατάσταση» να σκοτώσεις κάποιον και να τον αφήσεις έτσι 😁.Επισης το παιχνίδι είναι διαδραστικό με άλλους παίκτες όπως όλα τα souls like παιχνίδια .Δηλαδη θα δεις notes , αντικείμενα και κατασκευές από άλλους. Τώρα αν τέτοιου είδους πράγματα σας φαίνονται βαρετά τι να πω…. Αλλα παιχνίδια από ντροπή μπροστά σε αυτό το αριστούργημα θα έπρεπε να κάνουν uninstall απο τον υπολογιστή μόνα τους 😁😁😁(γελάω μόνος μου) 4
hayatevo9 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το 1 ήταν σαν ταινία του Αγγελόπουλου. Όλο περιμένεις κάτι να γίνει κι αυτό το κάτι αργεί μία αιωνιότητα και μία μέρα... Χαρά σε όλους όσοι περπάτησαν εκατοντάδες χιλιόμετρα με ένα μωρό στην πλάτη τους..
giannisg33 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 2:55 ΜΜ, this.is.elia είπε Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το cover image του παιχνιδιού είναι ομάζ σε γνωστό πολιτικό... Γνωστός και ως PedoJoe
zazoum Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Οι ρίζες της ύπαρξής μου εδω σε μια εικονα Περιμενω το concept art book του.
Geo_Valentine Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 11:14 ΠΜ, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Οπωςδηποτε. Και μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι walking simulator. Σιγουρα ειναι διαφορετικο παιχνιδι απο ολα τα αλλα, σιγουρα εχει κουβαλημα και περπατημα αλλα η εμπειρια που θα σου προσφερει ειναι ανεπαναληπτη! Ειμαι στο 3ο playthrough και ετοιμαζομαι για το 2! 1
momentum Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου On 10/03/2025 at 12:23, Toper Harley said: Ο high tech χαμάλης - ντελιβερας ξαναχτυπά... Sorry guys αλλά μόνο σε μένα φάνηκε τέρμα βαρετό...??? Ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα