Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πανω απο 15 χρονια χρησιμοποιώ το net-object fusion 15  για την δημιουργία ιστοσελίδας που αναφέρεται στην εργασια μου.

Παρατηρώ ομως τελευταία καποια θεματα που πιθανον να οφείλονται στο οτι η εταιρία πλεον εχει κλεισει , δεν ενημερώνει το πρόγραμμα και μαλλον ηρθε η ωρα να το εγκαταλείψω και εγω.

Πιο αλλο πρόγραμμα θα προτείνατε  σχετικα user frently ;

Δεν εχω τρελες απαιτήσεις καθως δεν με ενδιαφέρει το κομματι web store, παρα μονο η παρουσίαση με εικονες κείμενα και youtube videos . 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wordpress.org Είναι opensource και με τα Gutenberg blocks σχετικά εύκολο να κάνεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Για πιο περίπλοκα πράγματα υπάρχουν και διάφορα plugins δωρεάν ή επι πληρωμή. Υπάρχει άπειρο υλικό και tutorials στο internet για να σε καθοδηγήσει. Το μόνο που να προσέξεις είναι ότι πολλοί προωθούν συγκεκριμένα plugins ή themes γιατί βγάζουν ποσοστά. Για ένα απλό site δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα. Και με δωρεάν themes και plugins κάνεις εξαιρετική δουλειά. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο στην αρχή αλλά αν τα καταφέρεις θα έχεις μάθει τον τρόπο να κάνεις και άλλα websites αν το θελήσεις στο μέλλον.

Επεξ/σία από SpectralQ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...