Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aν ήταν βαρύς χειμώνας θα σου έλεγα ότι φταίει ότι ειναι πολύ κρύος ο χώρος που το έχεις.Τα καινούργια δεν δουλευουν σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.Την πάτησα εγω και απο όταν μας το είπε ο τεχνικός και το μεταφέραμε σε πιο ζεστό δωμάτιο δουλευει χωρίς πρόβλημα. Ήρθε τεχνικός , όντως έχει πρόβλημα τελικά το ψυγείο , μου είπε για πλακέτα , περιμένω τηλέφωνο τώρα για 2η επίσκεψη , η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίθηκαν γρήγορα και αυτό είναι θετικό να λέμε και τα καλά , βέβαια δεν ξέρω πότε θα έχω το ψυγείο λειτουργικό , θα δούμε , αν έχει κανείς εμπειρία με το service της Bosch (είναι αυτό στην Κηφισιά δίπλα στα Jumbo) ας μας πει , με βάση τις αξιολογήσεις τα βλέπω καλά τα πράγματα 🤣
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 27/3/2025 στις 7:02 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Ήρθε τεχνικός , όντως έχει πρόβλημα τελικά το ψυγείο , μου είπε για πλακέτα , περιμένω τηλέφωνο τώρα για 2η επίσκεψη , η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίθηκαν γρήγορα και αυτό είναι θετικό να λέμε και τα καλά , βέβαια δεν ξέρω πότε θα έχω το ψυγείο λειτουργικό , θα δούμε , αν έχει κανείς εμπειρία με το service της Bosch (είναι αυτό στην Κηφισιά δίπλα στα Jumbo) ας μας πει , με βάση τις αξιολογήσεις τα βλέπω καλά τα πράγματα 🤣 Update off το ψυγείο , πάμε για αντικατάσταση , δεν ήταν η πλακέτα τελικά , δεν θα μάθουμε και ποτέ τι πρόβλημα είχε , πάμε για καινούργιο , μέχρι στιγμής θετική αντιμετώπιση από πλευράς Bosch (θα μου πείτε εγγύηση έχει) , μου προτάθηκε προσωρινή αντικατάσταση μέχρι να έρθει το καινούργιο (θα κάνει 1 μήνα) κάτι που δεν το περίμενα η αλήθεια είναι , αναλαμβάνουν και το κόστος του ανυψωτικού. 2
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 hours ago, Dark_Nightfall said: Update off το ψυγείο , πάμε για αντικατάσταση , δεν ήταν η πλακέτα τελικά , δεν θα μάθουμε και ποτέ τι πρόβλημα είχε , πάμε για καινούργιο , μέχρι στιγμής θετική αντιμετώπιση από πλευράς Bosch (θα μου πείτε εγγύηση έχει) , μου προτάθηκε προσωρινή αντικατάσταση μέχρι να έρθει το καινούργιο (θα κάνει 1 μήνα) κάτι που δεν το περίμενα η αλήθεια είναι , αναλαμβάνουν και το κόστος του ανυψωτικού. μια χαρα που θα παει για ολικη αντικατασταση και οχι για επισκευη. φαντασου να σου λεγαν επισκευη ή Refurbished και αντε να αποδειξεις οτι δεν το ειχες κανει ποτε use. On 26/03/2025 at 21:53, Dark_Nightfall said: Ναι ντάξει έπρεπε να το βάλω στο ρεύμα από την αρχή , είχα άλλα στο κεφάλι μου , τώρα πάει , δεν έχει να λέει όμως οφείλουν να το φτιάξουν. δεν γινεται παντα αυτο.και εγω εχω αυτην την στιγμη 2-3 συσκευες που τις πηρα προσφορα αλλα θα μπουν στο ρευμα σχεδον ενα χρονο μετα για χ ψ λογους. On 27/03/2025 at 19:02, Dark_Nightfall said: Ήρθε τεχνικός , όντως έχει πρόβλημα τελικά το ψυγείο , μου είπε για πλακέτα , περιμένω τηλέφωνο τώρα για 2η επίσκεψη , η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίθηκαν γρήγορα και αυτό είναι θετικό να λέμε και τα καλά , βέβαια δεν ξέρω πότε θα έχω το ψυγείο λειτουργικό , θα δούμε , αν έχει κανείς εμπειρία με το service της Bosch (είναι αυτό στην Κηφισιά δίπλα στα Jumbo) ας μας πει , με βάση τις αξιολογήσεις τα βλέπω καλά τα πράγματα 🤣 τελικα οι αξιολογησεις μαλλον ειναι σωστες 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 16 ώρες πριν, poulinos είπε τελικα οι αξιολογησεις μαλλον ειναι σωστες Ειρωνικά το είπα για τις αξιολογήσεις , αν ρίξεις μια ματιά θα δεις αρκετές αρνητικές , στην δική μου περίπτωση βέβαια μέχρι στιγμής τουλάχιστον ξηγιούνται 👍
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 hours ago, Dark_Nightfall said: Ειρωνικά το είπα για τις αξιολογήσεις , αν ρίξεις μια ματιά θα δεις αρκετές αρνητικές , στην δική μου περίπτωση βέβαια μέχρι στιγμής τουλάχιστον ξηγιούνται 👍 δεν το καταλαβα.νομιζα οτι πραγματι ειχε πολλες θετικες.βεβαια οι αξιολογησεις ειναι παντα σχετικες και θελει διαβασμα για να δεις που αναφερονται. μπορει πχ και το εχω πετυχει ενα καταστημα να εχει 15 αρνητικες και ολες να ειναι οτι καθυστερησαν το προιον παρα οτι δεν ειμαι εμπιστοι ή δεν ξερω τι αλλο. και πολλοι γραφουν οτι να ναι.το εχω δει πχ σε booking. ισως βεβαια να αλλαξαν και την πολιτικη της εταιρειας και πλεον να ειναι καλυτερα τα πραγματα. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 25/3/2025 στις 5:40 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Καλησπέρα , για να μην ανοίγω νέο θέμα , πήραμε καινούργιο ψυγείο της bosch kgn39lbcf το οποίο εκ των υστέρων μάθαμε / διαβάσαμε ότι έχει mode εκθεσης λειτουργούν τα led δηλαδή και όχι το ψυγείο σαν /ψύξη /κατάψυξη. Με τα πολλά ακολουθούμε το manual όπου αναφέρει Βλάβη Αιτίες και αντιμετώπιση προβλημάτων Η συσκευή δεν ψύχει, οι ενδείξεις και ο φωτισμός ανάβουν. Ο τρόπος λειτουργίας έκθεσης είναι ενεργοποιημένος. 1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. → ]. Περιμένετε 2 λεπτά. 3. Ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή. → . Περιμένετε 1 λεπτό και μετά κρατήστε το super cool πατημένο, μέχρι να ηχήσουν 4 ακουστικά σήματα. 5. Ελέγξτε μετά από σύντομο χρόνο, εάν η συσκευή σας ψύχει. Το κάνουμε αυτό αλλά το ψυγείο δεν φαίνεται να λειτουργεί 🤦♂️ Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι DOA και ότι κάτι κάνουμε λάθος εμείς, Έχει κανείς κάποιo αντίστοιχο της Bosch που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ; Το πήραμε τον Γενάρη και λόγω αγοράς επίπλων τώρα το βάλαμε στο ρεύμα. Πάντως πλεον γενικά τη bosch μην την εμπιστεύεσαι . Είναι Τουρκία. Όπως και η Πιτσος. Εγώ που τη bosch τη λάτρευα και ειδικα στα πλυντήρια πλέον δεν την εμπιστεύομαι. Πήρα ψυγειο καινούριο πριν 1 μήνα lg. Και αν τυχον χαλάσει το πλυντήριο δεν θα δω για bosch 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Πάντως πλεον γενικά τη bosch μην την εμπιστεύεσαι . Είναι Τουρκία. Όπως και η Πιτσος. Εγώ που τη bosch τη λάτρευα και ειδικα στα πλυντήρια πλέον δεν την εμπιστεύομαι. Πήρα ψυγειο καινούριο πριν 1 μήνα lg. Και αν τυχον χαλάσει το πλυντήριο δεν θα δω για bosch Ναι αυτό εκ των υστέρων το έμαθα , δεν θα το έπαιρνα αν το ήξερα μόνο και μόνο λόγω made in turkey.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 05/04/2025 at 21:43, Dark_Nightfall said: Ναι αυτό εκ των υστέρων το έμαθα , δεν θα το έπαιρνα αν το ήξερα μόνο και μόνο λόγω made in turkey. δυστυχως πολλες εταιρειες για θεμα κοστους ειτε μετεφεραν την κατασκευη αλλου ειτε εριξαν την ποιοτητα.
corridor265 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 9:31 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Πάντως πλεον γενικά τη bosch μην την εμπιστεύεσαι . Είναι Τουρκία. Όπως και η Πιτσος. Εγώ που τη bosch τη λάτρευα και ειδικα στα πλυντήρια πλέον δεν την εμπιστεύομαι. Πήρα ψυγειο καινούριο πριν 1 μήνα lg. Και αν τυχον χαλάσει το πλυντήριο δεν θα δω για bosch Δεν ισχύει αυτό όπως το λες. Μπορεί να είναι ΚΑΙ Τουρκία, αλλά μπορεί και από αλλού. Αναλόγως του μοντέλου της Bosch, και όχι συνολικά η μάρκα.
stylish Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Με την ευκαιρία σας αφήνω αυτο εδώ. Αφορά την σωστή συντήρηση.
lyda94 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Γεια σας παιδιά, Κάνα 2 απορίες για ψυγεία... Για ψυγείο Hisense γενικά τι γνώμη έχουμε; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3: https://www.skroutz.gr/s/40747990/Hisense-PSygeiokatapsyktis-493lt-Total-NoFrost-Y200xP70-4xV69-4ek-Inox-RT641N4WIE1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/27608084/LG-PSygeiokatapsyktis-461lt-Total-NoFrost-Y185xP70-5xV74ek-Inox-GBF567PZCMB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.public.gr/product/oikiakes-syskeyes/psygeia/psygeiokatapsiktes/whirlpool-wb70i-932-x-aqua-total-no-frost-457-lt-optic-inox-psugeiokatapsuktis/1970684 Ήμουν σίγουρη για το lg μέχρι που το είδα από κοντά και η κατάψυξη είναι μικρή τελικά, παρά τα λίτρα που αναφέρει. Γνωρίζει κάποιος γενικά; Οποία συμβουλή επιθυμητή...
chios Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Έχουμε 1.5 χρόνο hisense ντουλάπα και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει τίποτα, νωρίς ακόμα βέβαια για ασφαλή συμπεράσματα, το προηγούμενο ήταν lg 20χρονια και δουλεύει ακόμα σαν δεύτερο στην αποθήκη. 1
xp-user Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Προσεξε τα Pitsos πριν μερικα χρονια που αγορασα την πατησα και κανει κροτους αποψυξης ευτυχως εχω ξεχωριστη κουζινα Δεν ξερω αν το διορθωσαν αλλα κοιτα το βιβλιαρακι που εχει καθε ψυγειο 1
lyda94 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 ώρες πριν, xp-user είπε Προσεξε τα Pitsos πριν μερικα χρονια που αγορασα την πατησα και κανει κροτους αποψυξης ευτυχως εχω ξεχωριστη κουζινα Δεν ξερω αν το διορθωσαν αλλα κοιτα το βιβλιαρακι που εχει καθε ψυγειο 5 ώρες πριν, chios είπε Έχουμε 1.5 χρόνο hisense ντουλάπα και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει τίποτα, νωρίς ακόμα βέβαια για ασφαλή συμπεράσματα, το προηγούμενο ήταν lg 20χρονια και δουλεύει ακόμα σαν δεύτερο στην αποθήκη. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου On 15/04/2025 at 17:14, lyda94 said: Γεια σας παιδιά, Ήμουν σίγουρη για το lg μέχρι που το είδα από κοντά και η κατάψυξη είναι μικρή τελικά, παρά τα λίτρα που αναφέρει. Γνωρίζει κάποιος γενικά; Οποία συμβουλή επιθυμητή... συνηθως τα λιτρα επειδη ακριβως ειναι μοναδα ογκου ειναι τελειως συγκεκριμενα. οποτε θα ηταν παραξενο 2 καταψυκτες για παραδειγμα 100 λιτρων να εχουν διαφορετικο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ μεγεθος. διαστασεις σε πλατος ,μηκος,υψος ναι γινεται.αλλα σε συνολικο ογκο πρεπει να ειναι τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα