sheldon Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλησπέρα κύριες και κύριοι, Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή ιστοσελίδα που να ψάχνω τη Χ ταινία και να μου βρίσκει αν τη παίζει κάποια από τις γνωστές νόμιμες πλατφόρμες. Έχω βρει τον εαυτό μου πάμπολλες φορές να δαπανώ χρόνο μπαίνοντας σε όλες τις πλατφόρμες (Netflix,Disney,Prime,Apple TV+,Ertflix και τα ρέστα) ψάχνοντας μια ταινία, προτού καταλήξω σαν άλλος καπτά Τζακ Σπάροου. Έχει κανείς υπόψη κάποια τέτοια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή;;;;
-WISE- Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, sheldon είπε Καλησπέρα κύριες και κύριοι, Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή ιστοσελίδα που να ψάχνω τη Χ ταινία και να μου βρίσκει αν τη παίζει κάποια από τις γνωστές νόμιμες πλατφόρμες. Έχω βρει τον εαυτό μου πάμπολλες φορές να δαπανώ χρόνο μπαίνοντας σε όλες τις πλατφόρμες (Netflix,Disney,Prime,Apple TV+,Ertflix και τα ρέστα) ψάχνοντας μια ταινία, προτού καταλήξω σαν άλλος καπτά Τζακ Σπάροου. Έχει κανείς υπόψη κάποια τέτοια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή;;;; Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι ότι ακόμα και αν googleάρεις το σε ποια πλατφόρμα παίζει μία ταινία, πιθανόν να σου βγάλει πχ το Netflix αλλά να το δείχνει το Netfix Αμερικής και όχι Ελλάδος. Άρα το θέμα είναι να μπορείς με κάποιο τρόπο να ψάξεις με βάση το region.
sheldon Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, adi32 είπε ανοιγεις κατευθειαν το στρεμιο για να μη παιδευεσαι Εφόσον έχω όλες τις πλατφόρμες επί πληρωμή (ωσάν τουρίστας γειτονικών χωρών), δε θα κινηθώ σε λύσεις Stremio. Εκτός κι αν στην επιλογή της ταινίας άμα διαλέξεις Netflix πχ αντι για Torrentio κλπ, σε πετάει απευθείας στο Netflix. Δεν το έχω δοκιμάσει. 2 ώρες πριν, -WISE- είπε Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι ότι ακόμα και αν googleάρεις το σε ποια πλατφόρμα παίζει μία ταινία, πιθανόν να σου βγάλει πχ το Netflix αλλά να το δείχνει το Netfix Αμερικής και όχι Ελλάδος. Άρα το θέμα είναι να μπορείς με κάποιο τρόπο να ψάξεις με βάση το region. Ισχύει αυτό, και το imdb μου βγάζει ταινίες στο Prime πχ και στην Ελλάδα γιοκ. Άρα αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχει κάποια λύση dedicated για Ελλάδα.. Απορώ, μόνο εγώ νιώθω πως είναι παράξενο που δεν το έχει φτιάξει κάποιος..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 21 minutes ago, sheldon said: Εκτός κι αν στην επιλογή της ταινίας άμα διαλέξεις Netflix πχ αντι για Torrentio κλπ, σε πετάει απευθείας στο Netflix. Δεν το έχω δοκιμάσει. Η αλήθεια είναι ότι το κάνει αυτό. Σου δίνει επιλογή να σου ανοίξει κατευθείαν την πλατφόρμα στην οποία στριμάρει, αλλά δυστυχώς ισχύει και εδώ αυτό που ειπώθηκε πριν: 23 minutes ago, sheldon said: Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι ότι ακόμα και αν googleάρεις το σε ποια πλατφόρμα παίζει μία ταινία, πιθανόν να σου βγάλει πχ το Netflix αλλά να το δείχνει το Netfix Αμερικής και όχι Ελλάδος.
Mood Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2025 στις 2:49 ΜΜ, -WISE- είπε Το πρόβλημα τις περισσότερες φορές είναι ότι ακόμα και αν googleάρεις το σε ποια πλατφόρμα παίζει μία ταινία, πιθανόν να σου βγάλει πχ το Netflix αλλά να το δείχνει το Netfix Αμερικής και όχι Ελλάδος. Άρα το θέμα είναι να μπορείς με κάποιο τρόπο να ψάξεις με βάση το region. Ας πούμε για netflix βλέπεις εδώ τι ανεβαίνει για τη χώρα μας https://www.filmy.gr/netflix-movies/Πας στην κατηγορία ΤΑΙΝΙΕΣ TV και από εκεί μπορεις να δεις τι μπαίνει και στις άλλες νόμιμες πλατφόρμες που υπάρχουν Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Mood 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα