BellaUu Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα σας Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για παιδαγωγικο. Έχω ήδη ένα πτυχίο σχετικά με την κοινωνική εργασία/ κοινωνική λειτουργός. Δεν το έχω εξασκήσει. Μου αρέσει να γίνω εκπαιδευτικός σαν αντικείμενο και θεωρώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα από το πρώτο μου πτυχίο. Το πρόβλημα είναι ότι με τρομάζει ως αποκατάσταση. Επίσης αν το αποφασίσω θα ήταν καλύτερο να πάω σε φροντιστήριο για προετοιμασία ( θα έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσω) ή όχι; Πείτε μια γνώμη παρακαλω. Ιδιαίτερα αν κάποιος έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ή έχει δώσει κατακτηριες. Θα ήθελα μια γνώμη γιατί είμαι σε δίλημμα. Ευχαριστώ
julypickles Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στο φεισμπουκ υπάρχει μια ομάδα που λέγεται κατατακτήριες εξετάσεις και μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα
yannis27gr Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 17 ώρες πριν, BellaUu είπε Καλησπέρα σας Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για παιδαγωγικο. Έχω ήδη ένα πτυχίο σχετικά με την κοινωνική εργασία/ κοινωνική λειτουργός. Δεν το έχω εξασκήσει. Μου αρέσει να γίνω εκπαιδευτικός σαν αντικείμενο και θεωρώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα από το πρώτο μου πτυχίο. Το πρόβλημα είναι ότι με τρομάζει ως αποκατάσταση. Επίσης αν το αποφασίσω θα ήταν καλύτερο να πάω σε φροντιστήριο για προετοιμασία ( θα έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσω) ή όχι; Πείτε μια γνώμη παρακαλω. Ιδιαίτερα αν κάποιος έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ή έχει δώσει κατακτηριες. Θα ήθελα μια γνώμη γιατί είμαι σε δίλημμα. Ευχαριστώ Η γυναίκα μου είναι δασκάλα και έχει και 2ο πτυχίο στην Ειδική Αγωγή. Αμφότερα έχουν απορρόφηση αλλά η Ειδική Αγωγή έχει μεγαλύτερη και με αυξητικές τάσεις.
VonLoutsos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 18 hours ago, BellaUu said: Καλησπέρα σας Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για παιδαγωγικο. Έχω ήδη ένα πτυχίο σχετικά με την κοινωνική εργασία/ κοινωνική λειτουργός. Δεν το έχω εξασκήσει. Μου αρέσει να γίνω εκπαιδευτικός σαν αντικείμενο και θεωρώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα από το πρώτο μου πτυχίο. Το πρόβλημα είναι ότι με τρομάζει ως αποκατάσταση. Επίσης αν το αποφασίσω θα ήταν καλύτερο να πάω σε φροντιστήριο για προετοιμασία ( θα έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσω) ή όχι; Πείτε μια γνώμη παρακαλω. Ιδιαίτερα αν κάποιος έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ή έχει δώσει κατακτηριες. Θα ήθελα μια γνώμη γιατί είμαι σε δίλημμα. Ευχαριστώ Έχω την εντύπωση πως πιο εύκολα θα μπεις σε σχολείο με το πτυχίο τη Κοινωνικής Λειτουργού (δεν ξέρω μόνο αν χρειάζεται παιδαγωγική επάρκεια). Ως αποκατάσταση (επειδή είναι κορεσμένο γιατί τόσοι πάνε) παίρνει τους περισσότερους κάθε χρονιά(και για αυτό το επιλέγουν). Αν έχεις σκοπό μετά να κάνεις μεταπτυχιακά (ειδική αγωγή ίσως σε πάρουν ευκολότερα), ξένες γλώσσες κτλ. καθώς και να πας σε νησάκια, βουνά και γενικά ελληνική ύπαιθρο τότε κάποια στιγμή θα προσληφθείς. Βεβαια μπορείς να κάνεις και τώρα μεταπτυχιακό και παράλλήλα να δώσεις και κατατακτήριες.
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Κανε παιδαγωγική επαρκεια στην ασπαιτε ως κοινωνική λειτουργός και δώσε και κατατακυηριες για παιδαγωγικό. Πάντως θα μπουκώσει και το παιδαγωγικό μην νομίζεις. Ειδικά τώρα που θα έρθουν και τα ιδιωτικά αεί στη χώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα