hoakin1981 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Χαιρετώ την παρέα. Ίσως κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Για κάποιον λόγο, ξαφνικά πριν λίγες μέρες έπαψε να είναι δυνατόν να συνδεθώ στο παλιό μου Gen.1 Chromecast. Του έκανα factory reset και τώρα δεν μπορώ να του ξανακάνω setup γιατί όταν φτάνω στο βήμα όπου στην τηλεόραση απεικονίζεται ένας τετραψήφιος κωδικός και στο κινητό πρέπει να εγκρίνεις την σύνδεση με τον αντίστοιχο κωδικό, μου πετάει το εικονιζόμενο σφάλμα. Ξεκαθαρίζω ότι στην εφαρμογή Google Home το Chromecast αρχικά φαίνεται κανονικά σαν διαθέσιμο απλά η διαδικασία κολλάει παρακάτω όπως περιέγραψα. Να αναφέρω τέλος ότι έχω κάνει ότι Update είδα διαθέσιμο και δεν άλλαξε κάτι. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
smpt Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Είναι πρόβλημα της google με τα certificate στα 1ης και 2ης γενιάς. Αναγκαστικά θα περιμένεις https://www.androidpolice.com/google-identifies-problem-behind-chromecast-outage-says-a-fix-is-in-the-works/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα