Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Coscas said:

Δεν είναι λίγα το 550άρι psu που έχει; 320w tdp βλέπω και ελάχιστο 700άρι

Έχεις δίκιο, δεν είδα τη συζήτηση για τι τροφοδοτικό έχει... θέλει σίγουρα άλλο. Αλλιώς μένει σε καμιά 4060 γύρω στα 3κατοστάρικα.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Teddy77 said:

Έχεις δίκιο, δεν είδα τη συζήτηση για τι τροφοδοτικό έχει... θέλει σίγουρα άλλο. Αλλιώς μένει σε καμιά 4060 γύρω στα 3κατοστάρικα.

Τα κάνανε τα φέρανε...στην 4060 καταλήγουν όλοι σ' αυτό το εύρος τιμής και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί είναι πρώτη στο steam  

Εβγαλε η άλλη η Ιντελ κάρτα που χαντακώνεται από ίδιου budget cpu...Ελεος! Και της βάζει και 12 gb με πυρήνα χειρότερο από 4060

Της κοπανάει και 350άρια στην τιμή αντι να είναι ανταγωνιστική

Δεν φτάνει που εμείς οι budget αγοραστές τους κάναμε τη χάρη και ανεβήκαμε σε δαπάνη και πήγαμε απο τα 200e στα 300, παίζουν και παιχνιδάκια στις πλάτες μας

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τις παλιοτιμες που υπαρχουν τωρα,δεν περιμενα  ποτε οτι θα το ελεγα,αλλα η RTX 4060 ειναι  VFM.(Ελπιζω να μην δει ο Arkin αυτο το post. 😜)

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, benign said:

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τις παλιοτιμες που υπαρχουν τωρα,δεν περιμενα  ποτε οτι θα το ελεγα,αλλα η RTX 4060 ειναι  VFM.(Ελπιζω να μην δει ο Arkin αυτο το post. 😜)

Ο @Arkin ειναι απο τα καλύτερα παιδιά. Ποτε δεν ειρωνεύεται, ούτε προσβάλλει. Η "ελίτ" (aka task force) μη το δεί και ποιός μας σώζει μετά...Α χα χα!

Πάντως παιδιά απορώ γιατί δεν του προτάθηκε η 7700xt στα 400e

Οκ...εγώ δεν πιάνομαι γιατί έχω κόλλημα με το tdp  (και την 4060 😋 )

Οι άλλοι; Νομίζω δικαιολογεί τα +100ε που θέλει και μπορεί να διαθέσει ο φίλος

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TopCLR είπε

Θα συμφωνήσω με τον teddy77. Δεν υπάρχει κακή κάρτα, μόνο κακή τιμή.

Ακόμα και η RTX3050, έστω και η "κομμένη" με τα 6GB, αν πωλούνταν 100-120€ (εκεί που πουλάνε τώρα τις 1030 που είναι κάρτες του 2017!) θα ήταν ανάρπαστη! Επίσης και η RTX 4060 στα 200-200+€!

Έχουν "παρατήσει" την μικρή κατηγορία (κάτω των 100$/100€) στις αρχαίες GT710/GT730 και λίγες GT 1030 DDR4!

Έτσι ακριβώς,κανείς δεν βγάζει πλέον κάρτες των 100 ευρώ,κάτι που είναι περίεργο να πω την αλήθεια 

Δημοσ.

Να πάω στην 4060ti στα 380 που δίνει κάποιος εδώ μέσα σφραγισμένη από τις προσφορές του Κωτσόβολου (50% στο δεύτερο);

Δημοσ.
42 minutes ago, lefta_yparxoun said:

Να πάω στην 4060ti στα 380 που δίνει κάποιος εδώ μέσα σφραγισμένη από τις προσφορές του Κωτσόβολου (50% στο δεύτερο);

Αν εχει αποδειξη και εγγυηση,ναι.Αλλιως οχι.

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, lefta_yparxoun said:

Πόση vram;

Δλδ...έκανε 760e και ο πωλητής την αγόρασε/πουλάει 380; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Coscas είπε

Πόση vram;

Δλδ...έκανε 760e και ο πωλητής την αγόρασε/πουλάει 380; 

όχι

Είχε ο Κωτσόβολος προσφορά το δεύτερο είδος 50%, μπορεί να έβαλε ένα πλυντήριο και μια κάρτα γραφικών, στο φτηνότερο του έκανε 50% έκπτωση. Μπορεί να έβαλε και δύο κάρτες και να έβαλε την μία στο δικό του μηχάνημα και να πουλάει την δεύτερη. 

Είχα πάρει έτσι κι εγώ 2 φωτογραφικές μηχανές, κάπου στα Χριστούγεννα, 50% στο δεύτερο, επειδή ήταν ίδιες βγήκε 25% έκπτωση. Φαντάζομαι πως πουλώντας το δεύτερο είδος προσπαθείς να ανεβάσεις όλο το κέρδος στην δική σου αγορά.

Το λινκ της αγγελίας 

Δημοσ.

A ok. Στην ουσία, βγάζει κανείς κέρδος από την έκπτωση που του έκαναν

Η 8άρα, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Ελάχιστη διαφορά από τη σκέτη

Αν ήταν η 16άρα, δεν το συζητάγαμε

• Like 1
Δημοσ.
On 14/03/2025 at 16:56, lefta_yparxoun said:

Έχω ένα σύστημα με Ι5 13500 Μητρική Gigabyte B760M 32 GB Ram
Nvidia Geforce GTX 1660 Super
monitor DELL Monitor S2722DC 27'' 

Παίζω ή θέλω να παίξω:
Cyberpunk 2077, Red dead 2, overwatch 2, Gta V(ας ελπίσουμε και το 6)

Σκέφτομαι να πάω στην Gigabyte GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Gaming OC
πιστεύετε ότι αξίζει σαν αναβάθμιση; 

Πρώτον, μην πάρεις GPU με 8GB μνήμη με Monitor 1440p.

Δεύτερον, αφού έχεις την 1660 , περίμενε να βγουν οι RX9060 και μετά αποφάσισε.

Αν δεν θέλεις να περιμένεις, με 400 ευρώ πάρε την RX7700 που έχει 12GB και είναι μια κλάση πάνω από την 4060.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Πρώτον, μην πάρεις GPU με 8GB μνήμη με Monitor 1440p.

Δεύτερον, αφού έχεις την 1660 , περίμενε να βγουν οι RX9060 και μετά αποφάσισε.

Αν δεν θέλεις να περιμένεις, με 400 ευρώ πάρε την RX7700 που έχει 12GB και είναι μια κλάση πάνω από την 4060.

Ευχαριστώ καταρχήν, δεν ξέρω όμως πόσο καλά θα τα πάει στην επεξεργασία βίντεο με το premiere το DaVinci και το photoshop η RX7700.

Δημοσ.
7 hours ago, lefta_yparxoun said:

Ευχαριστώ καταρχήν, δεν ξέρω όμως πόσο καλά θα τα πάει στην επεξεργασία βίντεο με το premiere το DaVinci και το photoshop η RX7700.

Premiere Pro 

DaVinci 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...