link67 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Bimmermeister είπε Ενδιαφέρεται κανείς για Xiaomi Pad 7 - 8/128GB? Μπορώ να αγοράσω 2 με την έκπτωση -50% στο 2ο και να τα πάρω με φοροαπαλλαγή στα 483 Ευρώ και τα 2. Δηλαδή θα μας βγει 240€ το κομμάτι. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει τώρα PM, θα πάρουμε δώρο και το keyboard/case. Πας να με βαλεις σε εξοδα βραδυατικα! 1
Bimmermeister Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, roky1978 είπε Αν το δοκίμασες και περνάει οκ, γτ στα μικρά γράμματα, έγραφε αυτό που προανέφερα. Περνάει. 33 λεπτά πριν, link67 είπε Πας να με βαλεις σε εξοδα βραδυατικα! Ψήσου να το πάρουμε. Μισή τιμή. Από 400....240 και με δώρο το keyboard - case. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Bimmermeister
MiJ16 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 21 minutes ago, Bimmermeister said: Ορίστε ρε παιδιά. Περνάει. Ψήσου να το πάρουμε. Μισή τιμή. Από 400....240 και με δώρο το keyboard - case. Είμαι σε σκέψεις αλλά γι αυτό https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/apple-ipad-11-wifi-128-gb-11-blue_4751531
terry308 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, MiJ16 είπε Είμαι σε σκέψεις αλλά γι αυτό https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/apple-ipad-11-wifi-128-gb-11-blue_4751531 Η ενέργεια δεν ισχύει για Apple προϊόντα... 1
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Bimmermeister είπε Αφού πρέπει οι κωδικοί να είναι διαφορετικής κατηγορίας πως μου επιτρέπει να πάρω το ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα και περνάει την έκπτωση ? Ότι νά'ναι..... Τι να σου πω. δεν έγραψα εγώ τους όρους, ούτε έστεισα το site. Βλέπω και στο άλλο νήμα ο συμφορουμίτης έβαλε 2x xiaomi pad στο καλάθι. Βέβαια το οτι περνάν στο καλάθι, μέχρι οτι ολοκληρώνεται η παραγγελία - πληρωμή είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Αν ολοκλήρωσες παραγγελία με δύο ίδια προϊόντα τότε ανέφερε το ώστε να το γνωρίζει ο κόσμος που πιθανά ενδιαφέρεται. Χωρίς ίχνος ειρωνίας και διάθεση να γίνω κακός, αν σας περάσει την παραγγελία ενώ τελικά δεν παραλάβετε, θα τα βάλετε με το "κακό" το πλαίσιο, ενώ αναφέρει ρητά τους όρους. Τουλάχιστον κάντε οτιδήποτε έχοντας στο μυαλό σας το ρίσκο οτι μπορεί να πάρετε άκυρο.
roky1978 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Συνήθως από όλες τις παρόμοιες ενέργειες, αποκλείονται τα Apple προϊόντα, τώρα για την συγκεκριμένη ενέργεια, δεν διάβασα κάτι για αποκλεισμό των Apple προϊόντων στα μικρά γράμματα, αν το διαβάσεις όμως κάπου εσύ και είσαι σίγουρος, οκ.
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, roky1978 είπε Συνήθως από όλες τις παρόμοιες ενέργειες, αποκλείονται τα Apple προϊόντα, τώρα για την συγκεκριμένη ενέργεια, δεν διάβασα κάτι για αποκλεισμό των Apple προϊόντων στα μικρά γράμματα, αν το διαβάσεις όμως κάπου εσύ και είσαι σίγουρος, οκ. Στο τέλος της σελίδας που παράθεσες (καλό θα ήταν να το προσθέσεις στο αρχικό ποστ προς κάθε ενδιαφερόμενο) Επεξ/σία 15 Μαρτίου από nickol-us
turbat0s Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Bimmermeister είπε Ψήσου να το πάρουμε. Μισή τιμή. Από 400....240 και με δώρο το keyboard - case. Στείλε ένα p.m αν δεν έχεις βρεί άκρη, μπας και...
roky1978 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, nickol-us said: Στο τέλος της σελίδας που παράθεσες (καλό θα ήταν να το προσθέσεις στο αρχικό ποστ προς κάθε ενδιαφερόμενο) Οκ τώρα το είδα, κάνω αντιγραφή επικόλληση το ποστ στο αρχικό μου κείμενο.
gotthard Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Bimmermeister είπε Ενδιαφέρεται κανείς για Xiaomi Pad 7 - 8/128GB? Μπορώ να αγοράσω 2 με την έκπτωση -50% στο 2ο και να τα πάρω με φοροαπαλλαγή στα 483 Ευρώ και τα 2. Δηλαδή θα μας βγει 240€ το κομμάτι. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει τώρα PM, θα πάρουμε δώρο και το keyboard/case. ναι εγώ. Σου έστειλα μήνυμα
Emperor1313 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Όλοι εσείς που λέτε να πάρετε δύο ίδια και να πληρώσετε λιγότερο δεν διαβάζετε τα ψιλά γράμματα που λέει ότι πρέπει οι κωδικοί να είναι από διαφορετική κατηγορία?
Silverage Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Είπα να δοκιμάσω με 2x RTX 5090 αλλά δεν έχει καμία διαθέσιμη. 2
james01gr Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, Emperor1313 είπε Όλοι εσείς που λέτε να πάρετε δύο ίδια και να πληρώσετε λιγότερο δεν διαβάζετε τα ψιλά γράμματα που λέει ότι πρέπει οι κωδικοί να είναι από διαφορετική κατηγορία? Λένε πως περνάει... Τώρα εάν πέσει άκυρο εκ των υστέρων... Θα κλάψουν μανουλες.
hurin Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Έβαλα μια οθόνη και μια gpu αλλά δεν βλέπω να αφαιρεί το 50% 1
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Emperor1313 είπε Όλοι εσείς που λέτε να πάρετε δύο ίδια και να πληρώσετε λιγότερο δεν διαβάζετε τα ψιλά γράμματα που λέει ότι πρέπει οι κωδικοί να είναι από διαφορετική κατηγορία? Μα φυσικά και το διάβασαν... Ποντάρουν στην αδυναμία του συστήματος οτι θα το περάσει... Φυσικά όταν έρθει η ώρα, όπου θα έχουν δεσμεύσει τα χρήματα τους και το πλαίσιο θα αρνηθεί τη συναλλαγή (βάσει όρων), θα ρίξουν το φταίξιμο στο "κακό" πλαίσιο που άφησε τη συναλλαγή να περάσει. Όπως είπα και στο άλλο νήμα... δεν ξέρω αν τελικά επιτρέπεται η συναλλαγή όταν φτάσεις στην πληρωμή (μέχρι την πληρωμή φτάνει, το δοκίμασα), μένει να δούμε αν ολοκληρωθεί η συναλλαγή κι απο πλευράς Πλαισίου καθώς δεν συμφωνεί με τους όρους. Τουλάχιστον όποιος προχωρήσει ας καταλάβει οτι ενέχει ρίσκο η προσπάθεια "εξαπάτησης" των όρων 3 λεπτά πριν, hurin είπε Έβαλα μια οθόνη και μια gpu αλλά δεν βλέπω να αφαιρεί το 50% Είσαι σίγουρος οτι πληρούν τις προϋποθέσεις; Ποια τα προϊόντα; Επεξ/σία 15 Μαρτίου από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα