Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας επειδή θα ήθελα να αγοράσω κάποια προϊόντα και μου βγάλε το internet το aliexpress ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί διάβασα στο ιντερνέτ αλλά είναι παλιά θέματα  και  διαφορετικές απόψεις και μπερδεύτηκα γιατί δεν γνωρίζω καλά από αυτά.

1 είναι έμπιστο?

2 μπορεί να χάσω τα χρήματα μου εάν γίνει κάποιο λάθος?

3 μπορώ να πληρώσω κατά την παραλαβή?

4 πληρώνω τελωνείο? Αυτά που θέλω να αγοράσω κοστίζουν μέχρι 20-30 ευρώ

5 τι πρέπει να προσέξω? Και να κάνω κατά την αγορά

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, QyQ είπε

Γεια σας επειδή θα ήθελα να αγοράσω κάποια προϊόντα και μου βγάλε το internet το aliexpress ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί διάβασα στο ιντερνέτ αλλά είναι παλιά θέματα  και  διαφορετικές απόψεις και μπερδεύτηκα γιατί δεν γνωρίζω καλά από αυτά.

1 είναι έμπιστο?

2 μπορεί να χάσω τα χρήματα μου εάν γίνει κάποιο λάθος?

3 μπορώ να πληρώσω κατά την παραλαβή?

4 πληρώνω τελωνείο? Αυτά που θέλω να αγοράσω κοστίζουν μέχρι 20-30 ευρώ

5 τι πρέπει να προσέξω? Και να κάνω κατά την αγορά

Σας ευχαριστώ πολύ

Τις περισσότερες απαντήσεις θα τις βρεις εδώ. https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907

1) Ναι

2) Πολύ σπάνια γίνεται λάθος, αν γίνει γράφω στο λινκ τέρμα κάτω τι να κάνεις όταν παραλαβεις για να είσαι καλυμμένος.

3) Όχι

4) Όχι, αν επιλέξεις ασφαλή τρόπο αποστολής. (δες στο λινκ)

5) Τρόπο αποστολής. Κατά προτίμηση αν υπάρχει το προϊόν σε προσφορά CHOICE, πάρτο από εκεί. Δεν θα δεις να γράφει τρόπο αποστολής, αλλά είναι με "Aliexpress selection standard" και safe. Και όταν το/τα προϊόντα ξεπερνούν τα 10€ γίνεται free shipping.

Το κατάστημα να είναι αξιόπιστο, δλδ να έχει καλό rating και το προϊόν να έχει καλές αξιολογήσεις σε αυτό και σε άλλα καταστήματα. 

Αν είναι από προσφορά CHOICE δεν σε ενδιαφέρει και πολύ το rating του καταστήματος, διότι αυτά τα διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress. 

Αν δεν είναι από προσφορά Choice και φτηνό δλδ με "semitrackable" τρόπο αποστολής, καλά είναι να τα παραγγείλεις από διαφορετικά καταστήματα και ταυτόχρονα για να γίνει ενοποίηση δεμάτων, έτσι η αποστολή θα αναβαθμιστεί σε συστημένο και θα αποφύγεις τα ΕΛΤΑ, όπως γράφω και στο λινκ. Επίσης τα CHOICE με αυτά που δεν είναι CHOICE δεν γίνονται ενοποίηση μαζί, θα δεις ξεχωριστά καλάθια, ένα καλάθι για τα CHOICE και ένα για τα Global seller.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...