NicoleGeo Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας,αν έχετε παρόμοια εμπειρία!! Πριν περίπου ένα εξάμηνο,συνέβη ένα ατύχημα με άτομο πολωνικής καταγωγής και ξένες πινακίδες,στο οποίο έφταιγε εξ ολοκλήρου ο ίδιος. Συγκεκριμένα,παραβιάστηκε προτεραιότητα και το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή. Να σημειωθεί ότι ήρθε η τροχαία και έκανε καταγραφή γεγονότος. Επίσης,από κάμερα γείτονα έχει καταγραφεί το ατύχημα καθαρά. Έκτοτε,η ασφαλιστική η δική μου, έχει αναλάβει υποτίθεται την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της ξένης ασφαλιστικής. Έχει γίνει εμπειρογνωμοσύνη, ολική καταστροφή του οχήματος, και εγώ αναμένω εδώ και καιρό αποζημίωση για το γεγονός. Σε συνεχή επικοινωνία με την ασφαλιστική μου,οι απαντήσεις είναι μετέωρες τύπου " δεν μπορούμε να βρούμε τον πελάτη", "δεν απαντάει πουθενά", θα περιμένουμε να περάσει τρίμηνο να πάει αυταπάγγελτα και άλλα διάφορα .. Με τον καιρό,λαμβάνω ενημέρωση και μου προωθούνται σχετικα email ότι ο φάκελος είναι υπό έλεγχο.. Εν συνεχεία,λαμβάνω ξανά ενημέρωση ότι βρισκόμαστε σε στάδιο αποζημίωσης εντός των επόμενων ημερών. Σήμερα εν τέλει , με καλεί η ασφαλιστική μου και μου δηλώνει ότι δεν δικαιούμαι τελικά τίποτα διότι δεν υπάρχει φιλικός διακανονισμός. Πως τα ακούτε όλα αυτά; Πως είναι δυνατόν αυτό; Πολύ φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καλά και απ' την πλευρά του εκπροσώπου μου. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με τρακάρισμα με αλλοδαπό; Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 15 Μαρτίου από NicoleGeo 2
bill999r Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Αφού έγινε καταγραφή από την τροχαια δεν έχεις να φοβηθεις κάτι. Αφού δεν είναι στον φιλικό στείλε μέιλ κατευθείαν στην πολωνική ασφαλιστική με τα στοιχεία που έχεις. Πιστεύω θα βγάλεις άκρη. 2
Dimitris_nak Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου κοιτα στος καλυψεις σου , αν εχεις νομικη προστασια. αν ναι τοτε ηδη επρεπε ηδη να εχει κινηθει νομικα . τσεκαρε και μιλα μαζι τους παλι. αν δεν έχεις ισως πρεπει να μιλησεις με τον συνήγορο του Πολίτη . 1
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Λοιπόν επειδή έχω αντίστοιχη εμπειρία λόγω δουλειάς. Την διαχειρίστηκα εγώ και ειχε αίσιο τέλος θεωρώ θα πρέπει να κανεις τα εξής. Κάτ αρχάς θα πάρεις το γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Το τηλέφωνό υπαρχει στο ιντερνετ. Θα μιλήσεις είναι ευγενεστατοι. Θα σου ζητήσουν να συμπληρωσεις μια δική τους δήλωση για το ατύχημα, να τη στειλει μαζί με το έγγραφο της τροχαιας. Η ζημιά και ο αριθμός ζημιάς που υπάρχει ήδη στην ασφαλιστική σου θα κλείσουν και θα ανοίξει άλλος στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Απαραίτητο αν δεν υπάρχει υπογραφή του υπαιτίου στο χαρτί της τροχαίας να τους στείλεις υπεύθυνη δήλωση ενός και μόνο μάρτυρα για το ατύχημα συνθήκες και υπαιτιότητα. Υπογεγραμμένο φυσικά και θεωρημένο στο ΚΕΠ.(Αυτό όταν στο ζητήσουν) Το γραφείο διεθνούς θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του ατυχήματος και εφόσον έχει εκδοθεί πράσινη κάρτα για τη ξένη πινακίδα θα ζητήσει από την ασφαλιστική την ξένη να καλέσει τον πελάτη της. Αν υπάρχει πράσινη κάρτα εκδομενη για την πινακίδα χαρτί τροχαίας και δήλωση μάρτυρα θα κλείσει μάλλον αυτεπάγγελτα και η ξένη ασφαλιστική θα αναλάβει την ευθύνη. Εύχομαι να βοήθησα. Δεν υπόσχομαι κάτι φυσικά. Μην το αφήσεις και καλή υπομονή. 11
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου παντα μπορεις αν βοηθησει η εταιρια σου να στραφεις στο επικουρικο κεφαλαιο 1
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Όσο υπαρχει το χαρτί της τροχαιας για την καταγραφή του ατυχήματος θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ακρη. Οι ασφαλιστικές το σέβονται πιο πολύ από κάθε άλλο χαρτι και αν χρειαστεί και τα δικαστήρια επίσης.. πιο πολύ από κάθε δήλωση ατυχηματος και έντυπο φροντίδας ατυχηματος.και είναι ο σημαντικότερος αποδεικτικος παράγοντας μη αμφισβήτησης του οποιουδήποτε τροχαίου. Ακόμα και αν το χαρτί απλά καταγράφει και δεν κρίνει αιτιους και αναιτιους.
NicoleGeo Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Το πρόβλημα είναι ότι έδωσα εμπιστοσύνη στην ασφαλιστική μου ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα κυνηγήσει την υπόθεση και η απάντηση της υπαλλήλου χθες ήταν ότι δεν είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί άλλο.. και αν θέλω να πάω δικαστικά με δικά μου έξοδα. Ενώ στο ασφαλιστηριο μου υπάρχει νομική κάλυψη! Πλέον θα πάρω την υπόθεση στα χέρια μου σε συνεννόηση με τα κεντρικά της ασφαλιστικής μου καθώς και με τον εκπρόσωπο της ξένης ασφαλιστικής στην Ελλάδα ,διότι πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει τίποτα 6 μήνες τώρα.. Το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή και μου λένε ότι δε δικαιούμαι τίποτα! Γιατί τους πληρώνουμε??? Έμεινα χωρίς αυτοκίνητο, σε επαρχία! Ένας μισθός κάθε μήνα σε ενοικιαζόμενο! Επεξ/σία 15 Μαρτίου από NicoleGeo
Dinos1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 hours ago, NicoleGeo said: Καλησπέρα σας. Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας,αν έχετε παρόμοια εμπειρία!! Πριν περίπου ένα εξάμηνο,συνέβη ένα ατύχημα με άτομο πολωνικής καταγωγής και ξένες πινακίδες,στο οποίο έφταιγε εξ ολοκλήρου ο ίδιος. Συγκεκριμένα,παραβιάστηκε προτεραιότητα και το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή. Να σημειωθεί ότι ήρθε η τροχαία και έκανε καταγραφή γεγονότος. Επίσης,από κάμερα γείτονα έχει καταγραφεί το ατύχημα καθαρά. Έκτοτε,η ασφαλιστική η δική μου, έχει αναλάβει υποτίθεται την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της ξένης ασφαλιστικής. Έχει γίνει εμπειρογνωμοσύνη, ολική καταστροφή του οχήματος, και εγώ αναμένω εδώ και καιρό αποζημίωση για το γεγονός. Σε συνεχή επικοινωνία με την ασφαλιστική μου,οι απαντήσεις είναι μετέωρες τύπου " δεν μπορούμε να βρούμε τον πελάτη", "δεν απαντάει πουθενά", θα περιμένουμε να περάσει τρίμηνο να πάει αυταπάγγελτα και άλλα διάφορα .. Με τον καιρό,λαμβάνω ενημέρωση και μου προωθούνται σχετικα email ότι ο φάκελος είναι υπό έλεγχο.. Εν συνεχεία,λαμβάνω ξανά ενημέρωση ότι βρισκόμαστε σε στάδιο αποζημίωσης εντός των επόμενων ημερών. Σήμερα εν τέλει , με καλεί η ασφαλιστική μου και μου δηλώνει ότι δεν δικαιούμαι τελικά τίποτα διότι δεν υπάρχει φιλικός διακανονισμός. Πως τα ακούτε όλα αυτά; Πως είναι δυνατόν αυτό; Πολύ φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καλά και απ' την πλευρά του εκπροσώπου μου. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με τρακάρισμα με αλλοδαπό; Σας ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς έμπλεξες! Τεράστιο καρκίνωμα οι ασφαλιστικές από αυτές τις χώρες! 2 hours ago, SpirtouLisS said: Λοιπόν επειδή έχω αντίστοιχη εμπειρία λόγω δουλειάς. Την διαχειρίστηκα εγώ και ειχε αίσιο τέλος θεωρώ θα πρέπει να κανεις τα εξής. Κάτ αρχάς θα πάρεις το γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Το τηλέφωνό υπαρχει στο ιντερνετ. Θα μιλήσεις είναι ευγενεστατοι. Θα σου ζητήσουν να συμπληρωσεις μια δική τους δήλωση για το ατύχημα, να τη στειλει μαζί με το έγγραφο της τροχαιας. Η ζημιά και ο αριθμός ζημιάς που υπάρχει ήδη στην ασφαλιστική σου θα κλείσουν και θα ανοίξει άλλος στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Απαραίτητο αν δεν υπάρχει υπογραφή του υπαιτίου στο χαρτί της τροχαίας να τους στείλεις υπεύθυνη δήλωση ενός και μόνο μάρτυρα για το ατύχημα συνθήκες και υπαιτιότητα. Υπογεγραμμένο φυσικά και θεωρημένο στο ΚΕΠ.(Αυτό όταν στο ζητήσουν) Το γραφείο διεθνούς θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του ατυχήματος και εφόσον έχει εκδοθεί πράσινη κάρτα για τη ξένη πινακίδα θα ζητήσει από την ασφαλιστική την ξένη να καλέσει τον πελάτη της. Αν υπάρχει πράσινη κάρτα εκδομενη για την πινακίδα χαρτί τροχαίας και δήλωση μάρτυρα θα κλείσει μάλλον αυτεπάγγελτα και η ξένη ασφαλιστική θα αναλάβει την ευθύνη. Εύχομαι να βοήθησα. Δεν υπόσχομαι κάτι φυσικά. Μην το αφήσεις και καλή υπομονή. Αυτό μόνο εάν είχε πράσινη κάρτα!
bill999r Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε Λοιπόν επειδή έχω αντίστοιχη εμπειρία λόγω δουλειάς. Την διαχειρίστηκα εγώ και ειχε αίσιο τέλος θεωρώ θα πρέπει να κανεις τα εξής. Κάτ αρχάς θα πάρεις το γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Το τηλέφωνό υπαρχει στο ιντερνετ. Θα μιλήσεις είναι ευγενεστατοι. Θα σου ζητήσουν να συμπληρωσεις μια δική τους δήλωση για το ατύχημα, να τη στειλει μαζί με το έγγραφο της τροχαιας. Η ζημιά και ο αριθμός ζημιάς που υπάρχει ήδη στην ασφαλιστική σου θα κλείσουν και θα ανοίξει άλλος στο γραφείο διεθνούς ασφάλισης. Απαραίτητο αν δεν υπάρχει υπογραφή του υπαιτίου στο χαρτί της τροχαίας να τους στείλεις υπεύθυνη δήλωση ενός και μόνο μάρτυρα για το ατύχημα συνθήκες και υπαιτιότητα. Υπογεγραμμένο φυσικά και θεωρημένο στο ΚΕΠ.(Αυτό όταν στο ζητήσουν) Το γραφείο διεθνούς θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του ατυχήματος και εφόσον έχει εκδοθεί πράσινη κάρτα για τη ξένη πινακίδα θα ζητήσει από την ασφαλιστική την ξένη να καλέσει τον πελάτη της. Αν υπάρχει πράσινη κάρτα εκδομενη για την πινακίδα χαρτί τροχαίας και δήλωση μάρτυρα θα κλείσει μάλλον αυτεπάγγελτα και η ξένη ασφαλιστική θα αναλάβει την ευθύνη. Εύχομαι να βοήθησα. Δεν υπόσχομαι κάτι φυσικά. Μην το αφήσεις και καλή υπομονή. Πολύ σωστός, τώρα θυμήθηκα κ την δική μου περίπτωση που μ είχε χτυπήσει ένας Βούλγαρος τουρίστας σε φανάρι. Ο άνθρωπος είχε κανονικά πράσινη κάρτα. Δεν θυμάμαι βέβαια πολλά καθώς έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από το περιστατικό, αλλά γενικά δεν είχα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Όλα έγιναν γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά.
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, NicoleGeo είπε Γιατί τους πληρώνουμε??? Αγωγή στην ασφαλιστική για μη εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων 1 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε Όσο υπαρχει το χαρτί της τροχαιας για την καταγραφή του ατυχήματος θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ακρη. Οι ασφαλιστικές το σέβονται πιο πολύ από κάθε άλλο χαρτι και αν χρειαστεί και τα δικαστήρια επίσης ααα σχετικο
tutuyo Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Το ότι δεν είναι η άλλη ασφαλιστική στον φιλικό διακανονισμό τι σχέση έχει με την δική σου αποζημίωση; 1
varade Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου ολα αυτα επειδη τσιγκουνευτηκες να βγαλεις μικτη ασφαλεια. καλα να παθεις. 7 3
piiii Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, varade είπε ολα αυτα επειδη τσιγκουνευτηκες να βγαλεις μικτη ασφαλεια. καλα να παθεις. Το χόντρυνες πολύ... Αν είναι αυτοκίνητο σχετικά παλιό τα λεφτά που θα έχεις δώσεις σε ασφάλιστρα όλα τα χρόνια θα είναι πολλαπλάσια απο την ίδια την αξία του αυτοκινήτου. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από piiii 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα