Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση απο Skroutz για το παραπάνω γιατί το είχα σε Watch

https://www.skroutz.gr/s/57239043/Apple-Mac-Mini-2024-M4-10-core-16GB-256GB-SSD-MacOS-10-Core-GPU.html?event_price=529.0

Είχε 4 τεμάχια , έχουν απομείνει 3 για όποιον ενδιαφέρεται (εγώ πήρα το 1 :D ) , πιστεύω καλύτερη τιμή δεν έχουμε ξαναδεί ούτε μάλλον πρόκεται  ):) 

Ετοιμοπαράδοτο , express παράδοση την Τρίτη 18 Μαρτίου απο αξιόπιστο και αξιόλογο μαγαζί

Είπα να το μοιραστώ για όποιον θέλει (ελπίζω όχι scalpers)

Τέλος έφυγαν

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 6
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΤΕΛΟΣ ----- [Apple Mac Mini M4 16GB 256] - 529E 3 τεμάχια @Skroutz - Best-Offer
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pcbill είπε

άλλο 1 ήρθε από εδώ :-)  

Χρειάζεται οπωσδήποτε να αγοραστεί apple πληκτρολόγιο/ποντίκι ?

Ευχαριστώ @tsofras

Μεγειά μας μαν

Όχι δεν χρειάζεται

3 λεπτά πριν, Federacion είπε

Ούτε στην εξέλιξη τιμής δεν το δείχνει. Μπραβο ΤS

thx man

Το κοίταγα πολύ καιρό τώρα και ήμουν στην φάση ότι στα 700+ Ευρώ μπορώ να αγοράσω ένα mini Pc ή να φτιάξω κάτι σε SFF ή micro ATX

Βαρέθηκα όμως τόσα χρόνια το κατσαβίδιασμα , τον θόρυβο και το μέγεθος. 

Σε αυτήν την τιμή νομίζω δεν βρίσκεις τίποτα που να το φτάνει σαν σύνολο οπότε είπα ας το τσιμπήσω 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή πραγματικά! 
Τόσο το πήρα απο το  ελβετικό education store, δε νομίζω ότι σύντομα θα πάει παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, djuan1988 είπε

Εξαιρετική τιμή πραγματικά! 
Τόσο το πήρα απο το  ελβετικό education store, δε νομίζω ότι σύντομα θα πάει παρακάτω.

Ούτε μεταχειρισμένα δεν τα βρίσκεις τόσο

Αλλά για εμένα το καλό σε όλη την υπόθεση είναι το κατάστημα γιατί απο κανα άλλο θα το σκεφτόμουν να το αγοράσω

• Like 1
Δημοσ.

εγω βλεπω οτι εχει αγορα μεσω σκρουτζ. αν το βαλω με δοσεις και δν το εχουν (γιατι στο ιδιο το καταστημα δεν το βλεπω) λετε να μπλεξω μεχρι να παρω τα λεφτα πισω?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Apple Mac Mini M4 16GB 256 - 529€ 3 τεμάχια @Skroutz [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Metaksas είπε

εγω βλεπω οτι εχει αγορα μεσω σκρουτζ. αν το βαλω με δοσεις και δν το εχουν (γιατι στο ιδιο το καταστημα δεν το βλεπω) λετε να μπλεξω μεχρι να παρω τα λεφτα πισω?

54 λεπτά πριν, eduardo είπε

655 ευρώ το έχει πλέον

Έχει ανανεωθεί ο τίτλος απο όταν τελείωσε παιδιά 

Δημοσ.

φοβερό deal, μια φορά το είχα βρει λίγο κάτω από τα 600 κι έλεγα ο πωλητής τρελάθηκε, στα 530€ είναι κλεψιά 

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα, και το κοίταζα καιρό τώρα.

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω ειδοποίηση στο mail την επόμενη φορά;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kneph είπε

Κρίμα, και το κοίταζα καιρό τώρα.

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω ειδοποίηση στο mail την επόμενη φορά;

Εγώ έτυχε να σερφάρω στο Σκρουτζ και έσκασε ειδοποίηση στο καμπανάκι γιατί το είχα σε wish list . 

Λίγο που έψαξα δεν είδα ρύθμιση για αποστολή email , το best-price αποστέλνει στην ίδια περίπτωση αλλά δεν έχει όλα τα μαγαζιά

Αν γνωρίζει κάποιος άλλος μπορεί να το γράψει

Εγώ το παρήγγειλα γιατί έχω laptop windows απο την δουλειά τα οποία τα συχαίνομαι για το workflow μου , πλεύρισα τον υπεύθυνο εχθές το βράδυ μήπως μπορούμε να το αλλάξουμε σε macbook ή linux .

Μπορεί να μάθω απο εβδομάδα και αν κάτσει η φάση δεν θα μου χρειάζεται

Θα ενημερώσω εδώ αν το θέλει κάποιος προφανώς στην ίδια τιμή σφραγισμένο

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tsofras said:

Εγώ έτυχε να σερφάρω στο Σκρουτζ και έσκασε ειδοποίηση στο καμπανάκι γιατί το είχα σε wish list . 

Λίγο που έψαξα δεν είδα ρύθμιση για αποστολή email , το best-price αποστέλνει στην ίδια περίπτωση αλλά δεν έχει όλα τα μαγαζιά

Αν γνωρίζει κάποιος άλλος μπορεί να το γράψει

Εγώ το παρήγγειλα γιατί έχω laptop windows απο την δουλειά τα οποία τα συχαίνομαι για το workflow μου , πλεύρισα τον υπεύθυνο εχθές το βράδυ μήπως μπορούμε να το αλλάξουμε σε macbook ή linux .

Μπορεί να μάθω απο εβδομάδα και αν κάτσει η φάση δεν θα μου χρειάζεται

Θα ενημερώσω εδώ αν το θέλει κάποιος προφανώς στην ίδια τιμή σφραγισμένο

Εγώ πάλι φεύγω για σεζόν και θέλω κάτι luggable. Ώστε όταν δεν δουλεύω, να ασχολούμαι με το web development κι ένα personal project.

Μετά απο έρευνα νιώθω οτι θα προτιμούσα ένα portable monitor + mac mini m4, παρά ενα windows laptop που θα μου κοστίσει το ίδιο, καθώς είτε θα υστερεί σε build quality, είτε σε features. Κι επειδή θέλω να εχω και κάτι σε MacOS για πολλούς λόγους, κατέληξα σε αυτή τη σκέψη. Γενικά παω λίγο πέρα δώθε, αλλά πάντα έχω πρόσβαση σε μπριζα.

Το macbook με m4 το γλυκοκοίταζα κι εγώ αλλα είναι παραπάνω απ όσα θα θελα να δώσω τώρα. Ίσως στο μέλλον.

Αν τελικά μπορέσεις να το αποχωριστείς, η κάποιος άλλος απο εδώ το μετάνιωσε, στείλε/στείλτε μου ένα μήνυμα να το αγοράσω αν γίνεται. Υπόχρεος, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Kneph
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...