Psilokamenos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους σας, Θέλω να αλλάξω τον MAF στο Nissan Pixo 2009 ( Ίδιο με το suzuki alto gf 2009). Ξέρω ποιος είναι ο γνήσιος αισθητήρας (DENSO 80JA GN197400-5210), αλλά είναι αρκετά ακριβός (περίπου 100€). Θα μπορούσα να βάλω κάποιον aftermarket; Αν ναι, ποιον προτείνετε; Θα ήθελα να είναι σίγουρα συμβατός, ώστε να μην τον αγοράσω και τελικά δεν λειτουργεί λόγω ασυμβατότητας. Ξέρω ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο OEM της DENSO και ότι οι aftermarket μπορεί να χαλάνε πιο εύκολα, αλλά παρόλα αυτά θα προτιμήσω έναν aftermarket για οικονομικούς λόγους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το original MAF ειναι αυτο: https://www.autodoc.gr/denso/1665282?utm_medium=cpc&utm_source=google&tb_prm=18653450843&gshp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwytS-BhCKARIsAMGJyzqZpWiYYacvjOIVA_PCiLL-UwSykQDWSwtCGjS8ZdhNncA3kiX6R48aAtBoEALw_wcB
Black Demis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου maf γενικος ειναι ακριβος αιθητηρας παντος αν βαρεσεις με το oe κωδικο στο autodock εχει και αλλης μαρκας αν δεις και ποιο φτινα κανα 60 και ποιο ακριβα κανα 150
meletis_m Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Psilokamenos είπε Καλησπέρα σε όλους σας, Θέλω να αλλάξω τον MAF στο Nissan Pixo 2009 ( Ίδιο με το suzuki alto gf 2009). Ξέρω ποιος είναι ο γνήσιος αισθητήρας (DENSO 80JA GN197400-5210), αλλά είναι αρκετά ακριβός (περίπου 100€). Θα μπορούσα να βάλω κάποιον aftermarket; Αν ναι, ποιον προτείνετε; Θα ήθελα να είναι σίγουρα συμβατός, ώστε να μην τον αγοράσω και τελικά δεν λειτουργεί λόγω ασυμβατότητας. Ξέρω ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο OEM της DENSO και ότι οι aftermarket μπορεί να χαλάνε πιο εύκολα, αλλά παρόλα αυτά θα προτιμήσω έναν aftermarket για οικονομικούς λόγους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το original MAF ειναι αυτο: https://www.autodoc.gr/denso/1665282?utm_medium=cpc&utm_source=google&tb_prm=18653450843&gshp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwytS-BhCKARIsAMGJyzqZpWiYYacvjOIVA_PCiLL-UwSykQDWSwtCGjS8ZdhNncA3kiX6R48aAtBoEALw_wcB Πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι αυτό το προβλημα; Το έβαλες σε διαγνωστικό και δε αλλάζουν οι τιμές του; Ανάβει Check; Γιατί και εμένα άναβε σε Opel και έλεγαν και μια αιτία το Maf (κωδικός P0170) . Όμως σε Bosch είχε 120€ ίδιο με αυτό που φοράει. Εν τέλει καθάρισα πεταλούδα γκαζιού, και πήρα ένα σπρέι ειδικό για maf και το καθάρισα . Μπορείς να δεις και NGK , Hoffer .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα