Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μένω στην Κοζάνη και πρόσφατα η Cosmote με ενημέρωσε ότι οι οπτικές ίνες στον δρόμο που μένω ενεργοποιήθηκαν και μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά 24€ τον μήνα 100mbps και δωρεάν εγκατάσταση ftth. Εγώ μένω σε μονοκατοικία που είναι χωρισμένη στα δύο και ανοίκει στην ίδια ιδιοκτήτρια. Η ερώτηση μου είναι η εξής ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω με την ιδιοκτήτρια για να γίνει η εγκατάσταση, να την ενημερώσω και να την ρωτήσω απλός ή χρειάζεται κάποια υπεύθυνη δήλωση ή να περάσει από την Cosmote. Χρειάζεται να βάλει και αυτή κάποιες υπογραφές ή να είναι παρών στην εγκατάσταση ;  

Δημοσ.

Θα την ενημερώσεις και θα πάρεις την σύμφωνη γνώμη της, διότι με αυτήν θα συνεννοηθούν οι τεχνικοί της Cosmote για την βέλτιστη όδευση της ίνας και την εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση. 

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε, μίλησα μαζί της και συμφώνησε οπότε προχωράει η διαδικασία τώρα ελπίζω μόνο να μην κρατήσει πολλούς μήνες 😅

• Λύση
Δημοσ.
On 15/03/2025 at 23:11, petros002 said:

σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε, μίλησα μαζί της και συμφώνησε οπότε προχωράει η διαδικασία τώρα ελπίζω μόνο να μην κρατήσει πολλούς μήνες 😅

to καλο ειναι οτι εισαι διπλοκατοικια,μονοκατοικια οποτε δεν εχει απειρη δουλεια να μπουν δηλαδη floor box κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...