Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Στα πλαίσια αλλαγής GPU από nVIDIA σε AMD θα χρησιμοποιήσω πρώτη φορά το DDU.

Έχω δεί μερικά βίντεο για την διαδικασία στο YT αλλά παραμένουν μερικές απορίες.

1. Η επιλογή "Remove present and non-present Monitors" στο DDU είναι όντως χρήσιμη και απαραίτητη? Κατάλαβα τι κάνει αλλά στην περίπτωση μου για την οθόνη μου ίσως σβήσει και την δεύτερη LG ULTRAGEAR (HDMI) επιλογή της που τώρα φαίνεται γκριζαρισμένη αλλά χρησιμοποιείται τακτικά όταν συνδέω το Laptop της δουλειάς.
  2. Όπως ανέφερα, αλλάζω από nVIDIA σε AMD. Η επιλογή στο DDU "Remove PhysX" πρέπει να ενεργοποιηθεί? Από Default δεν είναι αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει απεγκατάσταση ή όχι.
  3. Είδα κάπου ότι για AMD Setup καλό θα ήταν να κάνω Update και τους Chipset Drivers. Ισχύει ή προσθέτω παραμέτρους που μπορεί να στραβώσουν?
  4. Η διαδικάσια που έχω υπόψιν να ακολουθήσω είναι η εξής:
  • Download των τελευταίων Drivers της AMD (GPU & Chipset)
  • Boot σε Safe Μode
  • "Clean and Shutdown" επιλογή στο DDU 
  • Αλλαγή της GPU
  • Μετά το νεο Boot εγκατάσταση των Chipset Drivers (αν είναι απαραίτητο τελικά)
  • Εγκατάσταση των GPU Drivers

Για να αποφύγω λοιπόν προβλήματα αν μπορεί κάποιος ειδικός να με διαφωτίσει στα παραπάνω θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...