Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και δεν είχα σήμα στην οθόνη.
Άνοιξα το κουτί και παρατήρησα πως ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών ξεκινάει και μετά από δευτερόλεπτα σταματάει και ξανά πάλι το ίδιο.
Εκτός από την κάρτα γραφικών να φταίει κάτι άλλο; τι μπορώ να δοκμάσω ; (οθόνη καλώδια τσεκαρισμένα)
Για αρχή του έριξα ένα καθάρισμα του κουτιού είχε τρελή σκόνη
H κάρτα που έχω είναι η SAPPHIRE RADEON R7 260X 2GB GDDR5 PCI-E

Δημοσ.

Οι ανεμιστήρες στις σύγχρονες κάρτες αν δεν περάσουν μια άλφα θερμοκρασία δεν ξεκινάνε.

Όταν ανοίγει ο υπολογιστής, στο 99% των περιπτώσεων ξεκινάνε όλοι οι ανεμιστήρες, γίνεται η αρχικοποίηση στο bios κλπ και πέφτουν οι στροφές. Κατα την φόρτωση του λειτουργικού παίζει να ξεκινάνε πάλι μέχρι να φορτωθεί το πρόγραμμα οδήγησης.

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι δοκιμή σε άλλο σύστημα.

Δημοσ.

Εφόσον ήταν πνιγμένο στην σκόνη και το καθάρισες. Ίσως το ξεκούμπωμα και ξανακούμπωμα στις μνήμες, την κάρτα γραφικών και τις συνδέσεις των καλωδίων μπορεί να βοηθήσει. Εννοείται όπου εντοπίσεις σκόνη και βρωμιά, το καθαρίζεις.

Αν δεν "δεις φως" με το παραπάνω έχε υπόψη και το τροφοδοτικό για δοκιμή με άλλο.

Δημοσ.

Έκανα διάφορες δοκιμές τίποτα, μετά από περιπλάνηση σε 1-2 τεχνικούς το πόρισμα είναι προβληματική μητρική

Λόγω της παλαιότητας (ΑΜ3+) πάω για καινούργιο υπολογιστή

Δημοσ.
16 ώρες πριν, chralexo είπε

Έκανα διάφορες δοκιμές τίποτα, μετά από περιπλάνηση σε 1-2 τεχνικούς το πόρισμα είναι προβληματική μητρική

Σοβαρά τώρα, για ένα pc χρειάστηκες 2 τεχνικούς να καταλάβουν τι έχει? εντυπωσιακό πάντως

Δημοσ.

Ο πρώτος μάλιστα μου είπε ότι είναι η κάρτα γραφικών και με έβαλε και πήρα καινούργια κάρτα 100 ευρω , και μόλις την έβαλα μου έκανε τα ιδια ακριβώς..

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, chralexo είπε

Ο πρώτος μάλιστα μου είπε ότι είναι η κάρτα γραφικών και με έβαλε και πήρα καινούργια κάρτα 100 ευρω , και μόλις την έβαλα μου έκανε τα ιδια ακριβώς..

Φίλε αυτός δεν είναι τεχνικός για σουβλατζής ίσως.......αυτό ονομάζεται parts darts και όχι service τι να πω κρίμα πραγματικά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...