fatsamou Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλησπερα σε ολους , μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολύ καλό προγραμμα antivirus για το κινητό; Επίσης γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα για αφαιρεση διαφημίσεων ή μείωση αυτων; Πλεον ειναι παντου;Χρησιμοποιώ καθημερινά αρχεια PDF και καθε φορα πριν το ανοιξω μου βγάζει διαφημισεις, πολύ ενοχλητικο. Ευχαριστώ
Λύση koutsis Δημοσ. 17 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 17 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, fatsamou είπε Καλησπερα σε ολους , μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολύ καλό προγραμμα antivirus για το κινητό; Επίσης γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα για αφαιρεση διαφημίσεων ή μείωση αυτων; Πλεον ειναι παντου;Χρησιμοποιώ καθημερινά αρχεια PDF και καθε φορα πριν το ανοιξω μου βγάζει διαφημισεις, πολύ ενοχλητικο. Ευχαριστώ Δεν νομίζω να έχει να κάνει το antivirus με τις διαφημίσεις που βλέπεις στα pdf. Μάλλον οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει είναι δωρεάν και τίγκα στις διαφημίσεις. δοκίμασε κάποιες άλλες.
fatsamou Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Ευχαριστώ πολυ. Μαλλον αυτο ειναι. To Antivirus το θελω για ασφάλεια απλα τα ανεφερα και τα δυο στο ιδιο θεμα.. 1
Vista32 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις δικτύου στο κινητό σου και να ορίσεις ιδιωτικό DNS το dns.adguard.com . Λογικά θα σου κόψει κάποιες διαφημίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα