Ntoyfekis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ MERCEDES C230 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΡΥΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΙΛΑΤΕΡ ΤΕΡΜΑ.... ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΑΞΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Black Demis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Για αρχή σύνδεσε διαγνωστικό δες τημες από αισθητήρες map, θερμοκρασίας, κλπ ένα ένα δες τημες αν συμβαδίζουν με πραγματικότητα αφού δεις αυτά μετά βλέπεις και πράττεις
Ntoyfekis Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Κ.Τ.Λ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΙΧΝΗ -40 ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
bill999r Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Βαλβίδα θερμοκρασίας που είναι πάνω στο ψυγείο. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα Ή αλλιώς θα την βρείς σαν βαλβίδα βεντιλατερ
meletis_m Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Ntoyfekis είπε ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Κ.Τ.Λ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΙΧΝΗ -40 ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Με αυτά που γράφεις συνήθως είναι βαλβίδα ψυκτικού υγρού. Εμένα την είχε επάνω στη τρόμπα νερού σε Opel
Ntoyfekis Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΑΞΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Μ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου ειναι fail safe mode, οταν χανει την μετρηση του αισθητηρα θερμοκαρισας τα βαζει τερμα για λογους ασφαλειας, αλλαξε αισθητηρα θερμοκρασιας ECT
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 5:24 ΜΜ, Ntoyfekis είπε ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΑΞΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Μ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παρακολούθησε το και με διαγνωστικό και πότε ανοίγει και ο θερμοστάτης του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα