Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ MERCEDES C230 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΡΥΟ  ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΙΛΑΤΕΡ ΤΕΡΜΑ.... ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ  ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΑΞΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....  

Δημοσ.

Για αρχή σύνδεσε διαγνωστικό δες τημες από αισθητήρες map, θερμοκρασίας, κλπ ένα ένα δες τημες αν συμβαδίζουν με πραγματικότητα αφού δεις αυτά μετά βλέπεις και πράττεις

Δημοσ.

ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Κ.Τ.Λ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΙΧΝΗ -40 ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δημοσ.

Βαλβίδα θερμοκρασίας που είναι πάνω στο ψυγείο. Λογικά εκεί είναι το πρόβλημα 

Ή αλλιώς θα την βρείς σαν βαλβίδα βεντιλατερ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntoyfekis είπε

ΚΟΙΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΑΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Κ.Τ.Λ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΙΧΝΗ -40 ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Με αυτά που γράφεις συνήθως είναι βαλβίδα ψυκτικού υγρού. Εμένα την είχε επάνω στη τρόμπα νερού σε Opel 

Δημοσ.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΑΞΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ  Μ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥΝ  ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΑ  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Like 1
Δημοσ.

ειναι fail safe mode, οταν χανει την μετρηση του αισθητηρα θερμοκαρισας τα βαζει τερμα για λογους ασφαλειας, αλλαξε αισθητηρα θερμοκρασιας ECT

Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 5:24 ΜΜ, Ntoyfekis είπε

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΑΞΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ  Μ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥΝ  ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΑ  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρακολούθησε το και με διαγνωστικό και πότε ανοίγει και ο θερμοστάτης  του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...