panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 22/7/2025 στις 6:12 ΜΜ, CHRISpros είπε Βγάλε μια υπηρεσία που αξίζει να πληρώσω Πάντως εγώ που στέλνω κάθε μήνα 2 εμβάσματα σε άλλες τράπεζες (ενοίκια) και λαμβάνω ένα ενοίκιο από άλλη τράπεζα το έχω ενεργό. Τα 3*0,50€ (μιας και όλα τα εμβάσματα είναι SHA) είναι περισσότερα από τα 0,8€.
CHRISpros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2025 στις 10:12 ΜΜ, panos- είπε Πάντως εγώ που στέλνω κάθε μήνα 2 εμβάσματα σε άλλες τράπεζες (ενοίκια) και λαμβάνω ένα ενοίκιο από άλλη τράπεζα το έχω ενεργό. Τα 3*0,50€ (μιας και όλα τα εμβάσματα είναι SHA) είναι περισσότερα από τα 0,8€. Δεν θα μπορούσες να το κάνεις δωρεάν με τη χρήση IRIS?
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, CHRISpros είπε Δεν θα μπορούσες να το κάνεις δωρεάν με τη χρήση IRIS? Δεν είναι λύση το IRIS, πχ εγώ για αυτό που λαμβάνω πάει στην Εθνική ενώ το IRIS μου θέλω να το λαμβάνω σε άλλη τράπεζα ώστε να μπορώ να στέλνω χρήματα προς εκεί. Συχνά στο συμφωνητικό των ενοικιάσεων αναφέρεται λογαριασμός συγκεκριμένος..
haris_216 Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ Με την ευκαιρία αυτής της αλλαγής που κάνουν οι ελληνικές τράπεζες (πάντα για το καλό μας ) και αφού μου έστειλε κι ένα σχετικό mail η Alpha, έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα και σήμερα πήγα κι έκλεισα κάτι λογαριασμούς εκεί. Αφού τους είναι τόσο "κουραστικό" εν έτει 2025 το να διατηρούν τους (ηλεκτρονικούς) λογαριασμούς και πρέπει να χρεώνουν ΚΑΙ για αυτό...άντε γεια. Όταν παλαιότερα μας είχαν ανάγκη το έκαναν γαργάρα άσχετα αν πραγματικά είχαν κόστος τότε αφού είχαν λογαριασμούς σε καρτέλες, υπαλλήλους που ψαχούλευαν και τηλέφωνα για συνεννόηση (ναι, πρόλαβα πιτσιρικάς το παράρτημα του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου να λειτουργεί έτσι) Μια χαρά υπάρχουν εναλλακτικές αποταμίευσης ή επένδυσης. Εντός τραπεζικού συστήματος (αλλά εκτός Ελλάδος) για τους φαν του είδους αλλά και εκτός αυτού. Ένας λογαριασμός να υπάρχει για μισθοδοσία και σχετικές πληρωμές δεξιά και αριστερά και για τα υπόλοιπα...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές 2
mountains1 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Μολις μου ηρθε κι εμενα sms για την 'αναβαθμιση'. Ευτυχως, μπαινοντας στο ebanking, ειχε επιλογη 'διαχειριση αναβαθμισης' και το απενεργοποιησα. Σα δε ντρεπονται!
mountains1 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ Σε αλλο λογαριασμο ομως της οικογενειας, βλεπω οτι οχι απλως 'αναβαθμισαν', αλλα προλαβαν και χρεωσαν κιολας! Και δεν βλεπω πουθενα αυτο που ειπα πιο πανω, δυνατοτητα απενεργοποιησης!!!!!!!!!!!!! Τι γινεται ρε παιδια;
liopyr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Και σε εμένα εμφανίστηκε χρέωση 0,80 σήμερα στην εθνική από το πουθενά. Μπήκα στο app και το απενεργοποίησα. Πραγματικά απίστευτο το να σε χρεώνουν στα μουλωχτά μία υπηρεσία χωρίς συναίνεση. Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες απ'όσο διαβάζω εδώ και μήνες και δεν έχει κουνηθεί φύλλο. Προσωπικά δεν είδα καν ενημέρωση κάπου, ίσως αν είχε έρθει email με τον πολύ ..χαρακτηριστικό τίτλο "Νέα εποχή στην τραπεζική μας σχέση" απλά να το αγνόησα. Συμβαίνει το ίδιο και στις άλλες συστημικές τράπεζες. Ο λογαριασμός μου στην Alpha έγινε myAlpha Benefit Base με χρέωση επίσης 0,80€ τον μήνα. Δοκίμασα και μέσω app και μέσω ebanking να το απενεργοποιήσω, στο ebanking κάνει refresh αλλά δεν αλλάζει τίποτα, στο app βγάζει ένα communication error - δοκιμάστε αργότερα. Θα πρέπει να πάρω τηλ. αύριο να δω τι γίνεται, γιατί το support τους δεν λειτουργεί ΣΚ για αυτά τα θέματα. H Eurobank είναι η χειρότερη μέχρι τώρα, καθώς σου δίνει επιλογή ή να πληρώνεις 0,60€ για λογαριασμό "προνομίων" ή να κάνεις τον λογαριασμό αποκλειστικά αποταμιευτικό, έχοντας δικαίωμα να χρησιμοποιείς την (αναγκαστικά νέα - δεν διευκρινίζεται αν υπάρχει χρέωση) κάρτα σου μόνο για αναλήψεις. Που σημαίνει πως ή πληρώνεις συνδρομή ή κλείνεις τον λογαριασμό σου, οπότε αντίο Eurobank, δεν θα μου λείψεις καθόλου. Στην Πειραιώς δεν έχω δει κάποια αλλαγή ακόμα. Φανταστείτε πόσα εκατομμύρια μαζεύουν αυτή την στιγμή από ανθρώπους που δεν έχουν ebanking - συνταξιούχους που με το ζόρι καταφέρνουν να χρησιμοποιήσουν ένα ATM κλπ.. Τραπεζική μαφία. 🤬 1
panosno1com Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Η πιο μ@..κια ειναι της γυρομπαν που αμα δε το θες σου κανουν το λογαριασμο σου σε τεοτιο που απλα βαζεις χρηματα , δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο! Και αν δεν εχεις υπολοιπο μεσα, μολις μπουν λεφτα σου τα τραβανε μαζεμενα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα