Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/7/2025 στις 6:12 ΜΜ, CHRISpros είπε

Βγάλε μια υπηρεσία που αξίζει να πληρώσω

Πάντως εγώ που στέλνω κάθε μήνα 2 εμβάσματα σε άλλες τράπεζες (ενοίκια) και λαμβάνω ένα ενοίκιο από άλλη τράπεζα το έχω ενεργό. Τα 3*0,50€ (μιας και όλα τα εμβάσματα είναι SHA) είναι περισσότερα από τα 0,8€. 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 10:12 ΜΜ, panos- είπε

Πάντως εγώ που στέλνω κάθε μήνα 2 εμβάσματα σε άλλες τράπεζες (ενοίκια) και λαμβάνω ένα ενοίκιο από άλλη τράπεζα το έχω ενεργό. Τα 3*0,50€ (μιας και όλα τα εμβάσματα είναι SHA) είναι περισσότερα από τα 0,8€. 

Δεν θα μπορούσες να το κάνεις δωρεάν με τη χρήση IRIS?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Δεν θα μπορούσες να το κάνεις δωρεάν με τη χρήση IRIS?

Δεν είναι λύση το IRIS, πχ εγώ για αυτό που λαμβάνω πάει στην Εθνική ενώ το IRIS μου θέλω να το λαμβάνω σε άλλη τράπεζα ώστε να μπορώ να στέλνω χρήματα προς εκεί. Συχνά στο συμφωνητικό των ενοικιάσεων αναφέρεται λογαριασμός συγκεκριμένος..

Δημοσ.

Με την ευκαιρία αυτής της αλλαγής που κάνουν οι ελληνικές τράπεζες (πάντα για το καλό μας :P) και αφού μου έστειλε κι ένα σχετικό mail η Alpha, έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα και σήμερα πήγα κι έκλεισα κάτι λογαριασμούς εκεί.

Αφού τους είναι τόσο "κουραστικό" εν έτει 2025 το να διατηρούν τους (ηλεκτρονικούς) λογαριασμούς και πρέπει να χρεώνουν ΚΑΙ για αυτό...άντε γεια. Όταν παλαιότερα μας είχαν ανάγκη το έκαναν γαργάρα άσχετα αν πραγματικά είχαν κόστος τότε αφού είχαν λογαριασμούς σε καρτέλες, υπαλλήλους που ψαχούλευαν και τηλέφωνα για συνεννόηση (ναι, πρόλαβα πιτσιρικάς το παράρτημα του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου να λειτουργεί έτσι)

Μια χαρά υπάρχουν εναλλακτικές αποταμίευσης ή επένδυσης. Εντός τραπεζικού συστήματος (αλλά εκτός Ελλάδος) για τους φαν του είδους αλλά και εκτός αυτού. Ένας λογαριασμός να υπάρχει για μισθοδοσία και σχετικές πληρωμές δεξιά και αριστερά και για τα υπόλοιπα...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...