Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν nova και με πήραν κλασικά για να αλλάξω παροχο να πάω cosmote. Είχε λήξει το συμβόλαιο οπότε λέω γιατί όχι. Από 27€ απεριόριστα στα 24€ 

Υπογράφω και μετά καλούν από nova για αντιπροσφορα 22€ και 3 μήνες δώρο πάγια. Λέω οκ δεν φεύγω. Μου λένε παρε cosmote να ακυρώσεις γιατί θα σε τραβήξουν. 

Κάνω την διαδικασία και μετά από 1,2 ώρες χάνω σήμα, παίρνω cosmote λέει ναι σε μεταφέραμε πρέπει να πάρεις ξανα nova! Τους παίρνω και μου λένε πήγαινε σε κατάστημα να σου κάνουν προσφορά και λέω η παλιά λέει πάει την έχασες αυτή.. 

🤣🤣

Ήρθε η ώρα του λογαριασμού και είναι 31€.. 

Πήρα τηλ ξανα λένε θα το ελέγξουμε. 

Μην συνεχίζω. Έκανα καταγγελία στον εεττ 

Να δούμε...

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ήμουν nova και με πήραν κλασικά για να αλλάξω παροχο να πάω cosmote. Είχε λήξει το συμβόλαιο οπότε λέω γιατί όχι. Από 27€ απεριόριστα στα 24€ 

Υπογράφω και μετά καλούν από nova για αντιπροσφορα 22€ και 3 μήνες δώρο πάγια. Λέω οκ δεν φεύγω. Μου λένε παρε cosmote να ακυρώσεις γιατί θα σε τραβήξουν. 

Κάνω την διαδικασία και μετά από 1,2 ώρες χάνω σήμα, παίρνω cosmote λέει ναι σε μεταφέραμε πρέπει να πάρεις ξανα nova! Τους παίρνω και μου λένε πήγαινε σε κατάστημα να σου κάνουν προσφορά και λέω η παλιά λέει πάει την έχασες αυτή.. 

🤣🤣

Να δούμε...

Μεινε στην κοσμοτε. Το δίκτυο της νοβα σερνεται τουλαχιστον στις δικες μου περιπτώσεις

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Μεινε στην κοσμοτε. Το δίκτυο της νοβα σερνεται τουλαχιστον στις δικες μου περιπτώσεις

Καλά, τώρα να φύγω να πάω που και με τι τιμή..  εδώ μου είπαν ότι για να φύγω θα πρέπει να πληρώσω κιόλας. Λέω δεν ισχύει το 14 μέρες; λέει όχι 2 μέρες είναι. 

Έχουν αλλάξει πολλά από παλαιότερα μάλλον. Ή δε ξέρουν τι λένε..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorge18 είπε

🤣🤣

Να δούμε...

Κινητο ολα απεριοσιστα 24€

Υις τελευταιες φορες για να υπογραψω ψηφιακα τα συμβολαια μου εστελναν συννημενο και την παραιτηση μου απο το δικαιωμα υπαναχωρησης, καρτελ οχι αστεια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gorge18 είπε

Καλά, τώρα να φύγω να πάω που και με τι τιμή..  εδώ μου είπαν ότι για να φύγω θα πρέπει να πληρώσω κιόλας. Λέω δεν ισχύει το 14 μέρες; λέει όχι 2 μέρες είναι. 

Έχουν αλλάξει πολλά από παλαιότερα μάλλον. Ή δε ξέρουν τι λένε..

To 14ήμερο δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για συμβόλαια εκτός καταστήματος, Ωστόσο η διαδικασία της κανονικής φορητότητας ξεκινά την 15η μέρα και μόνον τότε ο παλιός πάροχος λαμβάνει γνώση αυτής, οπότε η όποια αντιπροσφορά προϋποθέτει ότι πληρώνουμε κανονικά το σπάσιμο του συμβολαίου στον νέο πάροχο.

Η άμεση φορητότητα ξεκινά με την υπογραφή της σύμβασης και λαμβάνει γνώσης της γρήγορα ο παλιός πάροχος. Ωστόσο τώρα απεμπολούμε το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά ισχύει το δικαίωμα ακύρωσης, που και αυτό το χάνουμε μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση οπότε αν διακόψουμε λόγω αντιπροσφοράς θα πρέπει να πληρώσουμε το σπάσιμο του συμβολαίου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

To 14ήμερο δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για συμβόλαια εκτός καταστήματος, Ωστόσο η διαδικασία της κανονικής φορητότητας ξεκινά την 15η μέρα και μόνον τότε ο παλιός πάροχος λαμβάνει γνώση αυτής, οπότε η όποια αντιπροσφορά προϋποθέτει ότι πληρώνουμε κανονικά το σπάσιμο του συμβολαίου στον νέο πάροχο.

Η άμεση φορητότητα ξεκινά με την υπογραφή της σύμβασης και λαμβάνει γνώσης της γρήγορα ο παλιός πάροχος. Ωστόσο τώρα απεμπολούμε το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά ισχύει το δικαίωμα ακύρωσης, που και αυτό το χάνουμε μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση οπότε αν διακόψουμε λόγω αντιπροσφοράς θα πρέπει να πληρώσουμε το σπάσιμο του συμβολαίου.

Οπότε και σου πετανε μια αντιπροσφορά που στην ουσια ξερουν οτι δε μπορεις να την παρεις για να "δεις" τι χανεις που δεν μενεις μαζι τους!

Δημοσ.

Στην άμεση φορητότητα παίζει το παιχνίδι της αντιπροσφοράς, αλλά έχουμε μικρό χρονικό διάστημα να το κερδίσουμε, ειδικά στην κινητή όπου το πολύ σε 2-3  έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Στην σταθερή αργεί λίγο παραπάνω κι έχουμε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Στην άμεση φορητότητα παίζει το παιχνίδι της αντιπροσφοράς, αλλά έχουμε μικρό χρονικό διάστημα να το κερδίσουμε, ειδικά στην κινητή όπου το πολύ σε 2-3  έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Στην σταθερή αργεί λίγο παραπάνω κι έχουμε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο.

Το εκανα σε δευτερολεπτα (καλεσα για υπαναχώρηση) και παλι μετα απο 2-3 ωρες το πηραν.  

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα

Είδες το λογαριασμό 

Μάλλον σου βάλανε αναλογία κάπιοων ημερων

Αυτο το περιμενα, απλα πηρα μετα τηλ και μου ειπαν το ποσο που θα εχω καθε μηνα και δεν ειχε καμια σχεση με το αρχικο. τους ειπα να ακουσουν τις ηχογραφησεις. Εχουν ανοιξει case αλλα τπτ ακομα.. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill2015 είπε

το συμβόλαιο το έλεγξες;;

Τι τιμή λέει;

Το συμβόλαιο παλι λεει μια τριτη τιμη πολυ μεγαλυτερη γιατι και καλα αν τα βαλω στο cosmote one θα παρω την εκπτωση. Το ειχαν κανει και παλιοτερα αυτο σε αλλο συμβολαιο και οντως αλλαξε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Τότε θα πρέπει να περιμένεις να ακουστεί η ηχογράφηση και να σε ενημερώσουν 

Επεξ/σία από bill2015
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...