Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 minutes ago, JcD said:

Πολύς κόσμος λέει ότι είναι η καλύτερη εποχή να πάρει κανείς μετοχές της εταιρίας.!

Λογικό, είναι εταιρεία με προοπτικές και εάν ξεφουσκώσει η αντιπάθεια προς τον ελον (δύσκολο ή τουλάχιστον θα αργήσει) κάποιοι με το ανάλογο ρίσκο βέβαια μπορεί σε 4 χρόνια ή να χάσουν ή να γίνουν πλούσιοι. Είναι από τις φάσεις που πας για τα πολλά.... Αλλιώς αγόρασε μετοχές της εταιρίας που βγάζει το καινούριο ΜΕΤΡΟ παιχνίδι. Λίγα αλλά σιγουρα λεφτά σύντομα (ανυπομονώ εντωμεταξυ, για το παιχνίδι όχι για λεφτά)

• Like 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Λογικο, γιατι να πάρω ενα αυτοκίνητο που λεει οτι εχει αυτονομία 550 αλλα στην πραγματικότητα εχει 300, εχεις αφαιρέσει ολους τους διακοπτες πισω απο το τιμόνι δυσκολευοντας μου την οδήγηση, δεν με αφήνεις να φορτιζω στο 100% γιατι θα πέσει η απόδοση της μπαταρίας και το καλοκαίρι με σχεδιαστικό λαθος της οροφής το αμαξι ειναι φούρνος? Γιατί να παρω ενα τέτοιο αμαξι. Απλα πες μου εναν λογο. Μου αρέσουν τα ηλεκτρικά, αλλα οταν λενε 550 θελω να βγαζω 550, οχι να με κοροϊδεύει η γυναικα μου με το i20 που βγαζει 750 χιλιόμετρα

να φανταστω ειναι χιουμοριστικο το σχολιο γιατι και το lanos του μπαμπα μου κανει 850 χλμ αλλα δεν το συγκρινω σε τιποτα με το tesla.

οσο για τους διακοπτες πολλοι κατασκευαστες το εκαναν. ειναι επιλογη του αγοραστη αν θα το παρει.

το 100% ειναι κολπο οπως του iphone για να νοιωθεις premium επειδη σου προσεχουν την μπαταρια.

λογος για να το παρεις ειναι οτι δεν ειναι κινεζικο σαν το xiaomi μου πχ

9 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Λογικο, γιατι να πάρω ενα αυτοκίνητο που λεει οτι εχει αυτονομία 550 αλλα στην πραγματικότητα εχει 300, εχεις αφαιρέσει ολους τους διακοπτες πισω απο το τιμόνι δυσκολευοντας μου την οδήγηση, δεν με αφήνεις να φορτιζω στο 100% γιατι θα πέσει η απόδοση της μπαταρίας και το καλοκαίρι με σχεδιαστικό λαθος της οροφής το αμαξι ειναι φούρνος? Γιατί να παρω ενα τέτοιο αμαξι. Απλα πες μου εναν λογο. Μου αρέσουν τα ηλεκτρικά, αλλα οταν λενε 550 θελω να βγαζω 550, οχι να με κοροϊδεύει η γυναικα μου με το i20 που βγαζει 750 χιλιόμετρα

να φανταστω ειναι χιουμοριστικο το σχολιο γιατι και το lanos του μπαμπα μου κανει 850 χλμ αλλα δεν το συγκρινω σε τιποτα με το tesla.

οσο για τους διακοπτες πολλοι κατασκευαστες το εκαναν. ειναι επιλογη του αγοραστη αν θα το παρει.

το 100% ειναι κολπο οπως του iphone για να νοιωθεις premium επειδη σου προσεχουν την μπαταρια.

λογος για να το παρεις ειναι οτι δεν ειναι κινεζικο σαν το xiaomi μου πχ

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, jimsomebody said:

Λογικό, είναι εταιρεία με προοπτικές και εάν ξεφουσκώσει η αντιπάθεια προς τον ελον (δύσκολο ή τουλάχιστον θα αργήσει) κάποιοι με το ανάλογο ρίσκο βέβαια μπορεί σε 4 χρόνια ή να χάσουν ή να γίνουν πλούσιοι. Είναι από τις φάσεις που πας για τα πολλά.... Αλλιώς αγόρασε μετοχές της εταιρίας που βγάζει το καινούριο ΜΕΤΡΟ παιχνίδι. Λίγα αλλά σιγουρα λεφτά σύντομα (ανυπομονώ εντωμεταξυ, για το παιχνίδι όχι για λεφτά)

Θα βγει καινούργιο metro? Καλά νέα!

Δημοσ.

Λογικό, είναι σαν τους υπολογίστες και κινιτα αυτά, όταν βγαίνουν τα καινούργια διάφορες είναι τέτοιες στο κομμάτι της τεχνολογίας που το προηγούμενο το κάνει outdated

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AntiSeptic είπε

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε 10 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Ξύπνα από τα όνειρα. 

10 ώρες πριν, gregory22 είπε

20.000 μικτά ο μέσος έλληνας? μάλλον κι εσυ διαβάζεις τα "διάσημα" στατιστικά...

20.000 ευρώ μεικτά είναι 1107€ τον μήνα καθαρά (14 μισθοί)

Θεωρειτε δηλαδή ότι τα 1107 ευρώ τον μήνα δεν είναι ο μισθός του μέσου Έλληνα εν έτη 2025?

Μάλλον εσείς δεν ζειτε στην πραγματικότητα, να σας υπενθυμίσω πως τα νοίκια πλέον είναι στα 600€ τον μήνα....

Και για του λόγου το αληθές ορίστε και ο υπολογιστής καθαρου εισοδήματος

Screenshot_20250319_090947_Firefox.jpg

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Ποιος αγοράζει ακομα καινούρια αμάξια; Καλύτερα ρίξε τα λεφτά στο σκουπιδοτενεκέ καλύτερη επένδυση είναι.

Εγω.

images?q=tbn:ANd9GcQls7adBhlufDb5j2XLs3u

Δημοσ.

Αμάξι από τα Lidl ποτέ δεν εκτίμησα αυτή την μάρκα μόνο παπαντζα και vibe.

Αμάξι από τα Lidl ποτέ δεν εκτίμησα αυτή την μάρκα μόνο παπαντζα και vibe.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, lost2 said:

Και με αυτή τη φωτογραφία επιβεβαιώνεις την ηλιθιότητα και την προπαγάνδα κάποιον "δημοκρατικών" που απαγόρευσαν αυτό το "έκτρωμα" (για εμένα ) γιατί είχε πολλές γωνιές και είναι επικίνδυνο για τους πεζούς - ποδηλάτες, αλλά το άλλο που είναι τανκσ αλλά με καμπύλες επιτρέπετε ακόμη η κυκλοφορία του, χμμμ. Πόση ηλιθιότητα ακόμη; 

Still funny.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jimacid είπε

20.000 ευρώ μεικτά είναι 1107€ τον μήνα καθαρά (14 μισθοί)

Θεωρειτε δηλαδή ότι τα 1107 ευρώ τον μήνα δεν είναι ο μισθός του μέσου Έλληνα εν έτη 2025?

Μάλλον εσείς δεν ζειτε στην πραγματικότητα, να σας υπενθυμίσω πως τα νοίκια πλέον είναι στα 600€ τον μήνα....

Και για του λόγου το αληθές ορίστε και ο υπολογιστής καθαρου εισοδήματος

Screenshot_20250319_090947_Firefox.jpg

Κάπου στα 18000 νομίζω είναι. Επίσης αγνοούν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης και τα άλλα εισοδήματα  στην Ελλάδα.

Είναι αρκετά ΟΧΙ. Υπάρχει τεράστιο ποσοστό ανθρώπων που υποφέρει ΝΑΙ. 

Τα παραπάνω νούμερα είναι άχρηστα αν δεν κανονικοποιηθούν. 

Αυτός ο μύθος με τις ΗΠΑ πρέπει να σταματήσει. Έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά όχι αυτό που ακούμε. Δεν θα πας πλέον σερβιτόρος στις ΗΠΑ και θα ζήσεις το Αμερικανικό όνειρο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, lambrospro είπε

αυτό ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά, όχι για Tesla.

Στην Ελλάδα, ειδικά, τα Tesla έχουν τη μικρότερη υποτίμηση σε σχέση οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικό μιας και το αυτοκίνητο είναι αιώνες μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Στην Ελλάδα θεωρούν τα TESLA PORSCHE, κάτι που δεν συμβαίνει στις αναπτυγμένες χώρες είτε Ευρώπης είτε εκτός Ευρώπης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/3/2025 στις 10:52 ΜΜ, polaki είπε

Τα καίνε για τον Musk, όχι για την αξία τους. 

Προφανώς δεν τους ενοχλεί ο Musk αλλά το γεγονός ότι έχει τόσα λεφτά ένας (που τον θεωρούν βλάκα) και αναγκάζονται να βαράνε προσοχή (γιατί έτσι είναι ο καπιταλισμός). Δεν με απασχολεί  αν είναι όντως βλάκας, αλλά το σκεπτικό μπάζει από παντού. Δηλαδή εγώ αν δεν γουστάρω τον CEO της Mercedes πρέπει να βανδαλίζω οχήματα Mercedes όπου τα πετύχω.? 

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, d4mage είπε

Στην Ελλάδα θεωρούν τα TESLA PORSCHE, κάτι που δεν συμβαίνει στις αναπτυγμένες χώρες είτε Ευρώπης είτε εκτός Ευρώπης.

από την Πόλη έρχομαι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...