Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός Suzuki Splash του 2008. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής σκυλι του πολέμου. Πήγα για σέρβις προχθές και μουη είπε ότι πάω για αλλαγή συμπλέκτη. Του λέω για βγάλε μια τιμή να δούμε...

Με πήρε πριν λίγο και μου στα 446 τελική τιμή. Αλλαγή σασμάν, βαλβολίνες, εργατικά και ευθυγράμμιση. Είναι καλή τιμή ή τσιμπημένη? Δεν είναι σε αντιπροσωπεία το συνεργείο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός Suzuki Splash του 2008. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής σκυλι του πολέμου. Πήγα για σέρβις προχθές και μουη είπε ότι πάω για αλλαγή συμπλέκτη. Του λέω για βγάλε μια τιμή να δούμε...

Με πήρε πριν λίγο και μου στα 446 τελική τιμή. Αλλαγή σασμάν, βαλβολίνες, εργατικά και ευθυγράμμιση. Είναι καλή τιμή ή τσιμπημένη? Δεν είναι σε αντιπροσωπεία το συνεργείο.

Συμπεριλαμβάνονται και αντλίες συμπλέκτη στη τιμή ; Εάν μέσα στο κιβώτιο έχει και τη αντλία (1) που σπρώχνει το πλατό άλλαξε την αφού θα κατέβει το κιβώτιο .

430 € μου βγήκαν τα υλικά σε Opel Corsa σετ συμπλέκτη Sachs , αντλία πεντάλ, αντλία δισκοπλατο fte .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τζουτζουκι σπλας αλλαζει σετ συμπλεκτη ενα ΣΚ με 5 εργαλεια, τι 450 ευρω σου ζητανε?

Αν πας σε αμαξι που πρεπει να κατεβει γεφυρα τι θα σου ζηταγαν 1500?

Στις 19/3/2025 στις 11:12 ΠΜ, meletis_m είπε

430 € μου βγήκαν τα υλικά σε Opel Corsa σετ συμπλέκτη Sachs , αντλία πεντάλ, αντλία δισκοπλατο fte .

430 ευρω για μουφοανταλλακτικα δεν δινω που να με κρεμασουν αναποδα. Η sachs εχει πατωσει να ξερεις.

Συμπλεκτη σα τον γνησιο βρισκεις μονο αν βαλεις τον γνησιο. Ολοι οι αλλοι αντεχουν μαξ 120.000km οι γνησιοι πανε ευκολα 200.000

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.

Ειπαν οτι πρεπει να κατεβει η γεφυρα για αυτο και πολλα εργατικα και θα πρεπει να μεινει 2 μερες στο συνεργειο το αυτοκινητο.

Με 5 εργαλεια αλλαζεις εανξερεις....εαν δεν ξερεις δυστυχως ή ευτυχως το πας σε συνεργειο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Σε τζουτζουκι σπλας αλλαζει σετ συμπλεκτη ενα ΣΚ με 5 εργαλεια, τι 450 ευρω σου ζητανε?

Αν πας σε αμαξι που πρεπει να κατεβει γεφυρα τι θα σου ζηταγαν 1500?

430 ευρω για μουφοανταλλακτικα δεν δινω που να με κρεμασουν αναποδα. Η sachs εχει πατωσει να ξερεις.

Συμπλεκτη σα τον γνησιο βρισκεις μονο αν βαλεις τον γνησιο. Ολοι οι αλλοι αντεχουν μαξ 120.000km οι γνησιοι πανε ευκολα 200.000

Μιλάμε για ένα Corsa C 1200 .  Sachs φόραγε και από τη μάνα του .

Να βάλεις συμπλέκτη πιο ενισχυμένο δε αξίζει σε τέτοια κατηγορία  . Το δικό του δε έχει αλλαχτεί και ούτε πατιναρε (250,000) 2ο χέρι είμαι. Απλώς είχε σκληρύνει το πεντάλ πολύ ! 

Δημοσ.
Στις 19/3/2025 στις 11:07 ΠΜ, dimitris_213 είπε

Πολλά είναι.

Σετ συμπλέκτη Luk έχει γυρω στα 120€.

100€-120€ εργασία και 20€-30€ η ευθυγράμμιση.

Συν τις βαλβολινες.

ΥΓ: Να έχεις υπόψη σου πως το συγκεκριμενο αυτοκίνητο βγάζει θέμα στο σασμάν του και μετά πας για αλλαγή ή επισκευή. Άρα χρειάζεται να ελεγχθεί σωστά, όχι μόνο αλλαγή δίσκου και γεια σας...

Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 1:17 ΜΜ, dimitris_213 είπε

Ειπαν οτι πρεπει να κατεβει η γεφυρα για αυτο και πολλα εργατικα και θα πρεπει να μεινει 2 μερες στο συνεργειο το αυτοκινητο.

Με 5 εργαλεια αλλαζεις εανξερεις....εαν δεν ξερεις δυστυχως ή ευτυχως το πας σε συνεργειο.

Εάν είσαι Αθήνα , κάνε μια ερώτηση και εδώ .

https://www.transmission.gr/el/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...