Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Βρίσκομαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου βρήκα μερικές αγγελίες για Fiat 500 το σκέφτομαι σοβαρά μιας και πέρα του ότι λατρεύω το design του θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για πόλη.

Ήθελα απλά να μάθω μερικές απόψεις αναφορικά με το αν ειναι προβληματικά αμάξια (κοιτάω ανάμεσα 2010 - 2014) και αν σηκώνουν και κανένα ταξιδάκι παραέξω. Πχ να μπορώ να κάνω ένα Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς να φοβάμαι για την ζωή μου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Βρίσκομαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου βρήκα μερικές αγγελίες για Fiat 500 το σκέφτομαι σοβαρά μιας και πέρα του ότι λατρεύω το design του θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για πόλη.

Ήθελα απλά να μάθω μερικές απόψεις αναφορικά με το αν ειναι προβληματικά αμάξια (κοιτάω ανάμεσα 2010 - 2014) και αν σηκώνουν και κανένα ταξιδάκι παραέξω. Πχ να μπορώ να κάνω ένα Αθήνα - Θεσσαλονίκη χωρίς να φοβάμαι για την ζωή μου.

Ποσο το βρισκεις και με ποιον κινητηρα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ποσο το βρισκεις και με ποιον κινητηρα?

Έχω βρει με 6.5 περίπου, το μοντέλο 2014 1200 κυβικά βενζίνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, BlueBlade είπε

το μοντέλο 2014 1200 κυβικά βενζίνη

Το 8v μοτερ ειναι τερας αξιοπιστιας, ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας, χωρις υπερβολες, αν το αμαξι ειναι καθαρο χωρις πατεντες και συντηρημενο ορθα με υψηλης ποιοτητας ανταλλακτικα παρτο εχτες.

Τα 8v εχουν αρκετα κοντο βημα, δηλαδη στα 120 εχεις κοντα 4000 στροφες. Αλλα δεν καιει τιποτα δυσκολα εχω δει στην πολη πανω απο 7,5L/100kmh στον ανοιχτο δρομο με 100-110 θα δεις 6αρια. Πολυ ωραια αμαξια και σε design και λοιπα. Αν και δεν ειναι τοσο fitting για αντρικο πληθυσμο (γνωμη μου). Το gpunto που εχουμε 1,2 κινειται ωραια γλυκα με καλη ελαστικοτητα και πολυ καλη ποιοτητα λειτουργιας μοτερ, μαλιστα ακομα και με lpg. 

Το 500αρακι το εχει η δεσποινις σε 1,4 (το 1,4 160αριζει ευκολα, αλλα δε στο προτεινω ειναι πολυ σταθερο μεχρι τα 120 μετα γινεται καπως... οπως και το gpunto) και ειναι ωραιο αμαξι πολυ fitting, αλλα καθεσαι ψηλα. Οπως εχει αναφερθει ξανα προσφατα. Fun fact το 2009 για αναζητηση μικρου πολης αγορασαμε σαν οικογενεια ενα Matiz αντι για το 500αρακι, το ματιζ το χαρισαμε σε ενα μπαρμπα το 2016, μεχρι και σημερα το μετανιώνουμε που δεν πηραμε το 500αρακι. 

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...