nk9 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και η μέσα ταμπέλα έχει τα στοιχεία σου;Αν ναι τότε εκτύπωσαν νέα ταμπέλα άρα έχει γίνει απο τα γραφεία η δουλειά. Αυτό ακριβώς. Καλό θα είναι να μας πει τι στοιχεία έγραφε η εσωτερική ταμπέλα.
9-11 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο (έως ύποπτο) το περιεχόμενο του λάθος δέματος; Κάδρο «μοναχικού σχήματος» (είμαι παντελώς άσχετος με τα θεολογικά) όταν η καταγγέλουσα (την μαρτυρία της οποίας ΔΕΝ αμφισβητώ) αναρτά στο κανάλι της videos θρησκευτικού περιεχομένου. What are the chances? 3
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Να κλέψουν το περιεχόμενο δέματος να το καταλάβω (αν και από μαγαζιά και ειδικά μικρής αξίας δύσκολο μου φαίνεται αλλά οκ). Να βάλουν όμως μέσα άλλο δέμα με ετικέτα αποστολής και μέσα ένα θρησκευτικό λάβαρο ή τι σκατά είναι, δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό. Κάτι περίεργο έχει παιχτεί εδώ
Fir3fly Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Από τον κωδικό του δέματος, φαίνεται καθαρά στο βίντεο, φαίνεται ότι το δέμα παραδόθηκε σε κατάστημα με lockers, αν έχουν βίντεο εκεί, είναι εύκολο να βρεις τι έχει συμβεί.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 9 ώρες πριν, 9-11 είπε Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο (έως ύποπτο) το περιεχόμενο του λάθος δέματος; Εγω παντως απο το video δεν πηρα πολυ καλα vibes. 4 ώρες πριν, Fir3fly είπε Από τον κωδικό του δέματος, φαίνεται καθαρά στο βίντεο, φαίνεται ότι το δέμα παραδόθηκε σε κατάστημα με lockers, αν έχουν βίντεο εκεί, είναι εύκολο να βρεις τι έχει συμβεί. Τι θα δεις δλδ εκει; Οτι στραβη γινεται,γινεται στις αποθηκες.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και η μέσα ταμπέλα έχει τα στοιχεία σου;Αν ναι τότε εκτύπωσαν νέα ταμπέλα άρα έχει γίνει απο τα γραφεία η δουλειά. και είναι πάλι με χαρτοταινία όπως και άλλη περίπτωση
sotos2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Υπάρχουν 2 δέματα, το ενα μέσα στο άλλο , αυτό που είχε την εικ΄πνα είναι από άλλο box locker. Μαλλόν κάποιος τα άνοιξε και τα 2 και μετά τα έκλεισε πολύ βιαστικά και άσταλα!!!
Nabuko Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 9 ώρες πριν, 9-11 είπε Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο (έως ύποπτο) το περιεχόμενο του λάθος δέματος; Κάδρο «μοναχικού σχήματος» (είμαι παντελώς άσχετος με τα θεολογικά) όταν η καταγγέλουσα (την μαρτυρία της οποίας ΔΕΝ αμφισβητώ) αναρτά στο κανάλι της videos θρησκευτικού περιεχομένου. What are the chances? 16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω παντως απο το video δεν πηρα πολυ καλα vibes. Mήως υπονοείτε ότι είναι μούφα καταγγελία για να προωθήσει το καναλάκι της να πάρει κανένα view? 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Mήως υπονοείτε ότι είναι μούφα καταγγελία για να προωθήσει το καναλάκι της να πάρει κανένα view? Μου φανηκε πολυ περιεργο γενικα το βιντεο και αχρειαστα μακρυ. Δεν αποκλειεται κατι τετοιο,αλλα πιο πιθανο να ηταν για την αποζημιωση. Και το οτι παρελαβε αντικειμενο θρησκευτικου περιεχομενου,ενω ανεβαζει θρησκευτικο περιεχομενο στο καναλι της,ειναι λιγο υποπτο. 2
ringboy Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και το οτι παρελαβε αντικειμενο θρησκευτικου περιεχομενου,ενω ανεβαζει θρησκευτικο περιεχομενο στο καναλι της,ειναι λιγο υποπτο. Σαφως φαινεται να εχει καποια σχεση. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από ringboy 2
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 10 ώρες πριν, nk9 είπε Καλό θα είναι να μας πει τι στοιχεία έγραφε η εσωτερική ταμπέλα. Δε θα μας το πει. 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και η μέσα ταμπέλα έχει τα στοιχεία σου;Αν ναι τότε εκτύπωσαν νέα ταμπέλα άρα έχει γίνει απο τα γραφεία η δουλειά. Μπα,δεν ειχε για αυτο τα στοιχεια της 1
achilles_g_ Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:38 μμ Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. Ευτυχώς το προϊόν δεν τους αρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν ειχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση.
Ducatista Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Λοιπόν ηρθε και η δική μου σειρά πήγα να παραλάβω ανοίγει η θυρίδα και δεν υπήρχε τίποτα μέσα άδειο το box τωρα ο καμμενος δεν το αφησε τι εγινε δεν ξέρω να δω τι θα μου πουν στο mail που εστειλα 1
9-11 Δημοσ. Σάββατο στις 10:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:07 μμ 1 hour ago, achilles_g_ said: Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. Ευτυχώς το προϊόν δεν τους άρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν είχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση. Τι περιείχε το δέμα αν επιτρέπεται; Να ξέρουμε τα προϊόντα για τα οποία αδιαφορούν οι ελαφροχέρηδες...
achilles_g_ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ 26 λεπτά πριν, 9-11 είπε Τι περιείχε το δέμα αν επιτρέπεται; Να ξέρουμε τα προϊόντα για τα οποία αδιαφορούν οι ελαφροχέρηδες... Σαμπουάν αυτοκινήτου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα