Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ardov είπε

Τεχνικά θα κόστιζε αρκετά και ως αρχική επένδυση αλλά και ως λειτουργία, κάτι που προφανώς η εταιρία θα μετακυλούσε στον τελικό καταναλωτή και δεν νομίζω να ήταν μικρή η ανατίμηση.

Και ποίος είπε ότι δε πρέπει να πληρώσει τα έξοδα ο καταναλωτής που θα εξυπηρετείται; Αλλά και στην εταιρία καταναλωτές εργάζονται που πρέπει να πληρωθούν όχι κορόιδα.

• Like 1
  • Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και ανοίχθηκε το θέμα, προσωπικά δεν θα ξαναδεχθώ να αποστείλω δέμα ή να παραλάβω από ιδιώτη με boxnow!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και ανοίχθηκε το θέμα, προσωπικά δεν θα ξαναδεχθώ να αποστείλω δέμα ή να παραλάβω από ιδιώτη με boxnow!

Εκτός από το metabook που και να το ανοίξει κανένας, θα δει βιβλίο. Οι πιθανότητες να το κλέψει και να μορφωθεί είναι μηδενικές. :P

• Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.
34 minutes ago, afragorn said:

Εκτός από το metabook που και να το ανοίξει κανένας, θα δει βιβλίο. Οι πιθανότητες να το κλέψει και να μορφωθεί είναι μηδενικές. :P

Καλά άκου χτεσινό σκηνικό. Περιμένουμε ένα δίπλωμα αγγλικών της μικρής. Μας το στέλνουν από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με ACS σε Box. Πάω να παραλάβω και Ω... Θαύμα. Ο φάκελος ανοιγμένος το δίπλωμα μέσα (ευτυχώς). Μετά απο όλο αυτό το νήμα πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και κάτι που θα μου φαινόταν απλά αστοχία παλαιότερα (δε το κόλλησαν καλά ας πούμε) τώρα περνάνε διάφορα απο το μυαλό μου. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Καλά άκου χτεσινό σκηνικό. Περιμένουμε ένα δίπλωμα αγγλικών της μικρής. Μας το στέλνουν από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με ACS σε Box. Πάω να παραλάβω και Ω... Θαύμα. Ο φάκελος ανοιγμένος το δίπλωμα μέσα (ευτυχώς). Μετά απο όλο αυτό το νήμα πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει και κάτι που θα μου φαινόταν απλά αστοχία παλαιότερα (δε το κόλλησαν καλά ας πούμε) τώρα περνάνε διάφορα απο το μυαλό μου. 

Το ίδιο λέμε. Το ανοίγουν, βλέπουν ότι το αντικείμενο είναι πολύ "υψηλού" επιπέδου και το γυρνάνε πίσω 😁

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giopa62 είπε

Εννοείς ότι τοποθετήθηκε σε locker της ACS?

Δημοσ.
26 minutes ago, Rebelos2018 said:

Εννοείς ότι τοποθετήθηκε σε locker της ACS?

Ναι το σκηνικό δεν είχε σχέση με box now. Όλη η διακίνηση ήταν απο ACS. Το ανέφερα για τη δυσπιστία που έχω μετά απο αυτά που διαβάζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giopa62 είπε

Ναι το σκηνικό δεν είχε σχέση με box now. Όλη η διακίνηση ήταν απο ACS. Το ανέφερα για τη δυσπιστία που έχω μετά απο αυτά που διαβάζω.

το μείον στα ντουλάπια είναι ότι σε σχέση με την παράδοση σπίτι ή στο γκισέ δεν μπορείς να αντιδράσεις. Εαν στο φέρει στα χέρια και το δεις ανοικτό δεν θα το παραλάβεις εννοείται. Στο ντουλάπι αν ανοίξει άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Το αναφέρω γιατί εδώ μέσα διάβαζες και διαβάζεις πως μόνο στη box now συμβαίνουν αυτά.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Στο ντουλάπι αν ανοίξει άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

τραβάς βίντεο πλέον (δυστυχώς)

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Ζύγισμα (με ακρίβεια 0,1g)

Το μονο legit που παει το μυαλο μου να χρειαζεται τετοια ακριβεια, ειναι εγγραφα.

Κατα τ'αλλα, τετοια ακριβεια αφορα χρηματα, κοσμηματα, ή αλλα αντικειμενα πιθανως παρανομα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Το μονο legit που παει το μυαλο μου να χρειαζεται τετοια ακριβεια, ειναι εγγραφα.

Κατα τ'αλλα, τετοια ακριβεια αφορα χρηματα, κοσμηματα, ή αλλα αντικειμενα πιθανως παρανομα...

Για κοσμήματα, χρήματα και άλλα φάρμακα 😶‍🌫️ θέλεις ακρίβεια τουλάχιστον εκατοστό του γραμμαρίου (0.01). Για την περίπτωσή μας συσκευές κάτω των 300g (κινητά, ssd κτλ) τα 0.1g δεν είναι υπερβολή. Επιβάλλεται από τους κανόνες ιχνηλασιμότητας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του δέματος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Ardov είπε

.Εκτός κι αν η φωτογράφιση των πακέτων γίνεται περιμετρικά σε 360 μοίρες σε κάθε βήμα διακίνησης (το σημαντικότερο θεωρώ), αν κάθε θυρίδα φέρει υπέρυθρες κάμερες, αν οι υπάλληλοι φοράνε body cams καθ'όλη τη διάρκεια της βάρδιάς τους και η αλλαγή βάρδιας γίνεται σε ασφαλές προκαθορισμένο δωμάτιο με 50 κάμερες σε διαφορετικά σημεία και στην είσοδο και στην έξοδό τους από τις εγκαταστάσεις της BoxNow τους γίνεται σωματικός έλεγχος.

Enhance !!!

• Like 1
Δημοσ.

23 Μαρτιου παραγγελια 4 μπαταριων αυτοκινητου απο μαγαζι με πολυ υψηλη βαθμολογια κριτικων.Αποστολη τους σε 4 ξεχωριστα box με ημερομηνια παραδοσης 29 Μαρτιου, μπαινω να δω που βρισκονται, 2/4 ειχαν ακυρωθει!Παιρνω τηλ το μαγαζι μου λενε ειναι θεμα της Boxnow. Μιλαω με box (ελαχιστη αναμονη στο τηλ ειναι αληθεια) τελικα ο λογος ακυρωσης ειναι οτι ειχαν βγαλει υγρα οι μπαταριες (απο την καλομεταχειριση προφανως) και θα τις γυριζαν στο μαγαζι.Οντως σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι θα τις αντικατασησουν και τις 2  και θα μου τις στειλουν και τις 4 με μεταφορικη και οτι τελευταια ειχαν πολλα παρομοια περιστατικα και σταματανε την Boxnow.Μετα απο αυτη την εμπειρια κομμενη και απο μενα, 1000 φορες στα locks της ACS.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 10:30 ΜΜ, nagual είπε

Καλησπέρα. Και εγώ παθών με δέμα μικρής αξίας που είχα τοποθετησει σε κουτάκι από γυαλιά hawkers. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως ο διανομέας έχει γράψει ότι δεν το βρήκε στη θυρίδα. Φυσικά και 100% το είχα τοποθετήσει. Αυτή τη στιγμή ακόμα εμφανίζεται προς αναζήτηση και έχω στείλει και μέιλ αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.

Ναι γράψω και εγώ σε συνέχεια του παραπάνω και μετά από αρκετά μηνύματα με boxnow το δέμα βρεθηκε και πήγε στο προορισμό του... ανοιγμένο όμως και με το περιεχόμενο να λείπει. Το περιεχόμενο δεν ήταν γυαλιά, ούτε κάτι αξίας. Μου έκανε εντύπωση που παρόλο το δέμα είχε ήδη ξεκινήσει για το προορισμό του από το πρωί, το μεσημέρι έλαβα το παρακάτω μήνυμα:

"Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας και λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση.
Σε συνέχεα της επικοινωνίας μας ,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε διαδικασία ελέγχου της αποστολής σας, και θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.
Ωστόσο ,θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε για το περιεχόμενο ;
Εκτιμούμε την αναμονή σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Για οτιδήποτε περαιτέρω, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

IMG-72726a681776a27a0f96975adae13162-V.jpg

IMG-c70098e3ee27e4f971349a51d167bf3c-V.jpg

IMG-67ff8bea48936a7243720cce759b49f0-V.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...