Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
32 minutes ago, smurfek2362 said:

Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι; 

IMG_20250529_094838.jpg

IMG_20250529_094836.jpg

Από το temu πολλές σακούλες έρχονται έτσι. Μην περιμένετε ποιότητα στη μεταφορά από temu. Πολλά κουτιά μπορεί να έρθουν στραπατσαρισμένα (ταξιδεύουν χιλιόμετρα μέσα σε αεροπλάνα κτλ. και τα πετάνε όπως να ναι, ειδικά σε πακέτα φθηνά). Όσα έχω πάρει από temu πάντα κάτι θα έχουν, λίγο σχισμένα, λίγο πατημένα αλλά πάντα τα προϊόντα έρχονται μαι χαρά μέσα.

1 minute ago, phanispal said:

Λογικά εννοεί το από πάνω που έχουν βάλει ταινία στο άνοιγμα του φακέλου.

Αυτό μπορεί και να συμβεί στη μεταφορά. Σχίστηκε κάποια στιγμή κατα λάθος και το μπάλωσαν μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ,σίγουρα δεν ερχονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση,μου έκανε εντύπωση που απο την τρύπα πανω αριστερά που έχουν κλείσει με αυτοκόλλητα,εκτός απο το κεντρικό κουτί που δημιουργεί τον όγκο τα υπόλοιπα βγαίναν πανεύκολα απο εκεί...Και πάλι,όλα καλά,δεν έλειπε κάτι.Πρωτη φορά έρχεται δέμα έτσι,ουτε σε box συνάτησα ποτέ κάτι παρόμοιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τεμου με box now μόνο ένα δέμα από τα πολλά μου εχει έρθει όπου φαινόταν ανοιγμένο και ξανά κλεισμένο με ταινία, δεν έλειπε κάτι απο μέσα, υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο.  

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ.
1 minute ago, smurfek2362 said:

Δεν διαφωνώ,σίγουρα δεν ερχονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση,μου έκανε εντύπωση που απο την τρύπα πανω αριστερά που έχουν κλείσει με αυτοκόλλητα,εκτός απο το κεντρικό κουτί που δημιουργεί τον όγκο τα υπόλοιπα βγαίναν πανεύκολα απο εκεί...Και πάλι,όλα καλά,δεν έλειπε κάτι.Πρωτη φορά έρχεται δέμα έτσι,ουτε σε box συνάτησα ποτέ κάτι παρόμοιο..

Εμένα θα μου φαινόταν απίστευτο να ερχόταν σε τέλεια κατάσταηση 😂

Just now, Saloufas said:

Απο τεμου με box now μόνο ένα δέμα από τα πολλά μου εχει έρθει όπου φαινόταν ανοιγμένο και ξανά κλεισμένο με ταινία, δεν έλειπε κάτι απο μέσα, υπέθεσα ότι το άνοιξαν στον τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο.  

Σωστά και αυτό παίζει, παιρνάνε τελωνείο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, smurfek2362 είπε

Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι; 

IMG_20250529_094838.jpg

IMG_20250529_094836.jpg

οχι,απλά σκίστηκε σε κάποιο σημείο της μεταφοράς.

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Saloufas είπε

υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο.  

Το τελωνείο έχει ειδική ταινία σήμανσης.  Αν το άνοιγε τελωνείο θα το είχες καταλάβει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...