phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ Λογικά εννοεί το από πάνω που έχουν βάλει ταινία στο άνοιγμα του φακέλου.
godfather0991 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ 32 minutes ago, smurfek2362 said: Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι; Από το temu πολλές σακούλες έρχονται έτσι. Μην περιμένετε ποιότητα στη μεταφορά από temu. Πολλά κουτιά μπορεί να έρθουν στραπατσαρισμένα (ταξιδεύουν χιλιόμετρα μέσα σε αεροπλάνα κτλ. και τα πετάνε όπως να ναι, ειδικά σε πακέτα φθηνά). Όσα έχω πάρει από temu πάντα κάτι θα έχουν, λίγο σχισμένα, λίγο πατημένα αλλά πάντα τα προϊόντα έρχονται μαι χαρά μέσα. 1 minute ago, phanispal said: Λογικά εννοεί το από πάνω που έχουν βάλει ταινία στο άνοιγμα του φακέλου. Αυτό μπορεί και να συμβεί στη μεταφορά. Σχίστηκε κάποια στιγμή κατα λάθος και το μπάλωσαν μετά. 1
smurfek2362 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δεν διαφωνώ,σίγουρα δεν ερχονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση,μου έκανε εντύπωση που απο την τρύπα πανω αριστερά που έχουν κλείσει με αυτοκόλλητα,εκτός απο το κεντρικό κουτί που δημιουργεί τον όγκο τα υπόλοιπα βγαίναν πανεύκολα απο εκεί...Και πάλι,όλα καλά,δεν έλειπε κάτι.Πρωτη φορά έρχεται δέμα έτσι,ουτε σε box συνάτησα ποτέ κάτι παρόμοιο..
Saloufas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ (επεξεργασμένο) Απο τεμου με box now μόνο ένα δέμα από τα πολλά μου εχει έρθει όπου φαινόταν ανοιγμένο και ξανά κλεισμένο με ταινία, δεν έλειπε κάτι απο μέσα, υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:35 μμ από Saloufas
godfather0991 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ 1 minute ago, smurfek2362 said: Δεν διαφωνώ,σίγουρα δεν ερχονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση,μου έκανε εντύπωση που απο την τρύπα πανω αριστερά που έχουν κλείσει με αυτοκόλλητα,εκτός απο το κεντρικό κουτί που δημιουργεί τον όγκο τα υπόλοιπα βγαίναν πανεύκολα απο εκεί...Και πάλι,όλα καλά,δεν έλειπε κάτι.Πρωτη φορά έρχεται δέμα έτσι,ουτε σε box συνάτησα ποτέ κάτι παρόμοιο.. Εμένα θα μου φαινόταν απίστευτο να ερχόταν σε τέλεια κατάσταηση 😂 Just now, Saloufas said: Απο τεμου με box now μόνο ένα δέμα από τα πολλά μου εχει έρθει όπου φαινόταν ανοιγμένο και ξανά κλεισμένο με ταινία, δεν έλειπε κάτι απο μέσα, υπέθεσα ότι το άνοιξαν στον τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο. Σωστά και αυτό παίζει, παιρνάνε τελωνείο.
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ 3 ώρες πριν, smurfek2362 είπε Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι; οχι,απλά σκίστηκε σε κάποιο σημείο της μεταφοράς. 3
smpt Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 πμ 20 ώρες πριν, Saloufas είπε υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο τελωνείο να ελέγξουν το περιεχόμενο. Το τελωνείο έχει ειδική ταινία σήμανσης. Αν το άνοιγε τελωνείο θα το είχες καταλάβει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα