Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και η μέσα ταμπέλα έχει τα στοιχεία σου;Αν ναι τότε  εκτύπωσαν νέα ταμπέλα άρα έχει γίνει απο τα γραφεία η δουλειά.

και είναι πάλι με χαρτοταινία όπως και άλλη περίπτωση 

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 δέματα, το ενα μέσα στο άλλο , αυτό που είχε την εικ΄πνα είναι από άλλο box locker. Μαλλόν κάποιος τα άνοιξε και τα 2 και μετά τα έκλεισε πολύ βιαστικά και άσταλα!!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 9-11 είπε

Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο (έως ύποπτο) το περιεχόμενο του λάθος δέματος;
Κάδρο «μοναχικού σχήματος» (είμαι παντελώς άσχετος με τα θεολογικά) όταν η καταγγέλουσα (την μαρτυρία της οποίας ΔΕΝ αμφισβητώ) αναρτά στο κανάλι της videos θρησκευτικού περιεχομένου.
What are the chances?

16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγω παντως απο το video  δεν πηρα   πολυ καλα vibes.

Mήως υπονοείτε ότι είναι μούφα καταγγελία για να προωθήσει το καναλάκι της να πάρει κανένα view?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Mήως υπονοείτε ότι είναι μούφα καταγγελία για να προωθήσει το καναλάκι της να πάρει κανένα view?

Μου φανηκε πολυ περιεργο γενικα το βιντεο και αχρειαστα μακρυ.

Δεν αποκλειεται κατι τετοιο,αλλα πιο πιθανο να ηταν για την αποζημιωση.

Και το οτι παρελαβε αντικειμενο θρησκευτικου περιεχομενου,ενω ανεβαζει θρησκευτικο περιεχομενο στο καναλι της,ειναι λιγο υποπτο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Και το οτι παρελαβε αντικειμενο θρησκευτικου περιεχομενου,ενω ανεβαζει θρησκευτικο περιεχομενο στο καναλι της,ειναι λιγο υποπτο.

Σαφως φαινεται να εχει καποια σχεση.

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, nk9 είπε

Καλό θα είναι να μας πει τι στοιχεία έγραφε η εσωτερική ταμπέλα.

Δε θα μας το πει.

10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και η μέσα ταμπέλα έχει τα στοιχεία σου;Αν ναι τότε  εκτύπωσαν νέα ταμπέλα άρα έχει γίνει απο τα γραφεία η δουλειά.

Μπα,δεν ειχε για αυτο τα στοιχεια της :P

• Haha 1
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά.  Ευτυχώς το προϊόν δεν τους αρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν ειχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση.

20250628_191054.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ηρθε και η δική μου σειρά πήγα να παραλάβω  ανοίγει η θυρίδα και δεν υπήρχε τίποτα μέσα άδειο το box τωρα ο καμμενος δεν το αφησε τι εγινε δεν ξέρω να δω τι θα μου πουν στο mail που εστειλα

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, achilles_g_ said:

Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά.  Ευτυχώς το προϊόν δεν τους άρεσε και το άφησαν μέσα.
Στην Καστοριά πάντως δεν είχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση.

20250628_191054.jpg

Τι περιείχε το δέμα αν επιτρέπεται;
Να ξέρουμε τα προϊόντα για τα οποία αδιαφορούν οι ελαφροχέρηδες...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Τι περιείχε το δέμα αν επιτρέπεται;
Να ξέρουμε τα προϊόντα για τα οποία αδιαφορούν οι ελαφροχέρηδες...

Σαμπουάν αυτοκινήτου..

• Like 1
Δημοσ.

Έβλεπα ένα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ
που έχουν αρχίσει να τραβάνε φωτογραφίες τα πακέτα
για να ταυτοποιούν την κατάσταση στην οποία αποστέλλονται-παραλαμβάνονται.

Αν δεν αρχίσουν οι εταιρείες που διαχειρίζονται θυρίδες να παίρνουν στα σοβαρά τις καταγγελίες και τα κρούσματα ,
σύντομα το μοντέλο των θυρίδων θα αρχίσει να χάνει ανεπανόρθωτα σε αξιοπιστία.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Σαμπουάν αυτοκινήτου..

Τυχερός. Άμα είχες κανένα κινητό ή άλλο gadget... θα είχε κλαπεί... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στις ΗΠΑ η παράδοση των κούριερ στα σπίτια γίνεται στην βεράντα ή στην εξώπορτα λαμβάνοντας φωτό από τον κούριερ για πιστοποίηση ότι το άφησε.

στις ΗΠΑ επίσης έχει πολλούς που περνάνε και τα κλέβουν, θα δεις πολλά βίντεο με κυνήγι και ξύλο από τους ιδιοκτήτες ή γειτόνους που τους παίρνουν χαμπάρι.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 4
Δημοσ.
15 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά.  Ευτυχώς το προϊόν δεν τους αρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν ειχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση.

20250628_191054.jpg

Δε νομίζω να το άφηνε κανονικός διανομέας έτσι αν το έβλεπε, λογικά είναι δουλειά διανομέα που το τσέκαρε να δει τι έχει

δεν του άρεσε το περιεχόμενο και περιμένει να κάνει τον μλκ ο πελάτης με το να μην πει τίποτα και να το αποδώσει σε σύμπτωση/κάπου σκίστηκε μωρέ

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stratos979 είπε

Δε νομίζω να το άφηνε κανονικός διανομέας έτσι αν το έβλεπε, λογικά είναι δουλειά διανομέα που το τσέκαρε να δει τι έχει

δεν του άρεσε το περιεχόμενο και περιμένει να κάνει τον μλκ ο πελάτης με το να μην πει τίποτα και να το αποδώσει σε σύμπτωση/κάπου σκίστηκε μωρέ

Έχω στείλει email και στο κατάστημα και στην box now. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...