dtk-386 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Είτε βολεύει, είτε όχι, αν στέλνεις ανασφάλιστο δέμα άνω των 100 ευρώ, τότε ξεκάθαρα τζογάρεις από την στιγμή που «υπογράφεις» πως το δέμα έχει μικρότερη αξία. οι άλλες τι πολιτική έχουν δηλ? αποζημιώνουν στο 100%?
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 11 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 minute ago, dtk-386 said: οι άλλες τι πολιτική έχουν δηλ? αποζημιώνουν στο 100%? Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν μιλάμε για τις άλλες στο παρόν νήμα. Μιλάμε για την Boxnow που σου φωνάζει μέσα στα μούτρα να μην στέλνεις δέματα μεγάλης αξίας με αυτήν.
dtk-386 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν μιλάμε για τις άλλες στο παρόν νήμα. Μιλάμε για την Boxnow που σου φωνάζει μέσα στα μούτρα να μην στέλνεις δέματα μεγάλης αξίας με αυτήν. το ρωτάω με την λογική πως μπορεί κάποιος να στείλει κάτι σε κάποιον άλλον.... επειδή είμαι παλιός στο άθλημα κάποτε με τις κλασσικές κούριερ δεν είχες καν την υποψία ότι θα χαθεί κάτι.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 30 minutes ago, dtk-386 said: το ρωτάω με την λογική πως μπορεί κάποιος να στείλει κάτι σε κάποιον άλλον.... επειδή είμαι παλιός στο άθλημα κάποτε με τις κλασσικές κούριερ δεν είχες καν την υποψία ότι θα χαθεί κάτι. Έχω δουλέψει με όλες τις γνωστές και άγνωστες κούριερ. ACS, Γενική, ΕΛΤΑ Courier, UPS, DHL, Courier Center και τώρα τελευταία λαμβάνω δέματα με κάτι Cronopost και κάτι Fan Courier. Ποτέ δεν έχω χάσει δέμα με καμία κούριερ, ούτε καν με απλό ταχυδρομείο από Κίνα και Αμερική δεν μου έχει χαθεί δέμα και έχω χιλιάδες παραγγελίες από δεκάδες χώρες της ΕΕ και εκτός ΕΕ. Επιπλέον, δεν μου έχει χαθεί ποτέ δέμα με Boxnow. Αλλά στέλνω μόνο μικροπράγματα, ποτέ κάτι που άξιζε πάνω από 70-80 ευρώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες Yπάρχουν εταιρίες που ασφαλίζουν τα δέματα. Τα οποία, προφανώς, δεν θα μεταφερθούν στην άλλη άκρη της Ελλάδας με κόστος 2 και 3 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από το πόσο σωστά χειρίζεται η Box το πρόβλημα, δεν μπορεί μια εταιρία που δεν ελέγχει τι στέλνεις, να πρέπει να σε αποζημιώσει χωρίς ασφάλιση για ποσά εκατοντάδων ευρώ επειδή κατά δήλωσή σου έστειλες κάτι πανάκριβο, θα γινόταν χαμός για άλλους λόγους, τότε. Παρενθετικά, είχαμε παλιότερα σε ένα μήνυμα με διαμαρτυρίες για τις τιμές των μεταφορικών στο skroutz όπου έγινε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση από καθ' ύλην αρμόδιο. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, οπότε κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει, αλλά είναι καλό να το διαβάσει κανείς εκείνο το μήνυμα, αναλύει διάφορες ενδιαφέρουσες παραμέτρους.
efib Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Υπάρχει τεράστια διαφορά στο αποζημιώνω μέχρι 100€, και στο η αποθήκη μου είναι ξεφραγο αμπέλι, το ξέρω 7 μήνες τώρα (από την μερα που άνοιξε το νήμα, πιθανών και περισσότερο) και απλά αδιαφορώ και αν κλαπεί το δέμα το φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Είναι φανερό ότι δεν κάνουν τίποτα για να διασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση των δεμάτων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι επιμένουν να τους υπερασπίζονται με τόσο σθένος. Τα κρούσματα είναι πλέον πολλά για να μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, και η box πετάει χαρταετό. ACS ασφαλίζει μέχρι 300€ χωρίς χρέωση και μετά με έξτρα χρέωση. Παραγγέλνω από το 2000 ηλεκτρονικά και άντε να μην έχουν παραδοθεί 2-3 δεματα σε χιλιάδες παραγγελίες και σε προϊόντα μεγάλης αξίας.
airtrelomike13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τους τελευταίους 2 μήνες έχω παραλάβει αρκετά πράγματα μέσω box now. Δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα Ακόμα και από τη Mobilfox που μου ήρθε μια ελαττωματική θήκη, τους εστειλα μηνυμα στη Mobilfox και μου την αλλαξαν χωρις χρεωση, αλλα σε αυτο δεν ευθυνεται το box now. Ακόμα και από το eshop που παίρνω πράγματα, ή από διάφορα άλλα μαγαζιά τεχνολογίας, τσαντάκια ώμου κλπ, έρχονται όλα με ασφάλεια στη θυρίδα box now. Πάντως η καλύτερη κουριερ που έχω συνεργαστεί είναι η Fedex. Επαγγελματίες όπως πρέπει
lector Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, Snoob είπε Παρενθετικά, είχαμε παλιότερα σε ένα μήνυμα με διαμαρτυρίες για τις τιμές των μεταφορικών στο skroutz όπου έγινε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση από καθ' ύλην αρμόδιο. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, οπότε κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει, αλλά είναι καλό να το διαβάσει κανείς εκείνο το μήνυμα, αναλύει διάφορες ενδιαφέρουσες παραμέτρους. Οντως ειναι μια αξιολογη αναλυση, αλλα δεν εφαρμοζεται στο μοντελο της box now, για το λογο του οτι τα σημεια παραδοσης και παραλαβης ειναι πολυ λιγοτερα και συγκεκριμενα, ενω η courier με κατ'οικον παραδοση μπορει να εχει οποιοδηποτε σπιτι/σημειο τελοσπαντων. Στη 1 ωρα που ενα μηχανακι θα παραδωσει 4 πακετα κατ'οικον, ενα φορτηγακι θα ξεφορτωσει ξερωγω 80 σε ενα λοκερ.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 ώρες πριν, Chicken Nugget είπε δεν είναι και τόσο παράξενο Ειναι τρομακτικο που δεν καταλαβαινετε οτι δεν αξιζει τον κοπο. Η γενικη εχει επιλογη απο ρεσεψιον σε ρεσεψιον με 3,20 και εσεις στελνετε με ΒΟΧ που ειναι ξεκαθαρα ρισκο,κοστιζει σχεδον τα ιδια και κανει και 3 μερες να ερθει. Ακομα και μεσω vendora,κανει 2 ευρω. Ρε ειστε σοβαροι; 4 ώρες πριν, Malthador είπε Μιλάμε για την Boxnow που σου φωνάζει μέσα στα μούτρα να μην στέλνεις δέματα μεγάλης αξίας με αυτήν. Και παντου online βριζουν οτι τους κλεβουν το περιεχομενο των δεματων. 3 ώρες πριν, Malthador είπε Έχω δουλέψει με όλες τις γνωστές και άγνωστες κούριερ. ACS, Γενική, ΕΛΤΑ Courier, UPS, DHL, Courier Center και τώρα τελευταία λαμβάνω δέματα με κάτι Cronopost και κάτι Fan Courier. Ποτέ δεν έχω χάσει δέμα με καμία κούριερ, ούτε καν με απλό ταχυδρομείο από Κίνα και Αμερική δεν μου έχει χαθεί δέμα και έχω χιλιάδες παραγγελίες από δεκάδες χώρες της ΕΕ και εκτός ΕΕ. Επιπλέον, δεν μου έχει χαθεί ποτέ δέμα με Boxnow. Αλλά στέλνω μόνο μικροπράγματα, ποτέ κάτι που άξιζε πάνω από 70-80 ευρώ. Ποιο ειναι το point? Γιατι και εγω εχω συνεργαστει με ολες αυτες και εχω χασει ουκ ολιγες φορες δεματα, συνηθως απο εξωτερικο. Επισης πολλες φορες οσο δουλευα στη Γενικη ειχαν χαθει δεματα που ποτε δε βρεθηκαν ,συνηθως φαινοντουσαν αχτυπητα στην παραλαβη.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 5 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 56 minutes ago, StamTheMan said: Και παντου online βριζουν οτι τους κλεβουν το περιεχομενο των δεματων. Ποιο ειναι το point? Γιατι και εγω εχω συνεργαστει με ολες αυτες και εχω χασει ουκ ολιγες φορες δεματα, συνηθως απο εξωτερικο. Επισης πολλες φορες οσο δουλευα στη Γενικη ειχαν χαθει δεματα που ποτε δε βρεθηκαν ,συνηθως φαινοντουσαν αχτυπητα στην παραλαβη. Ο καθένας μας μιλάει για την εμπειρία του. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή που περιέγραψα, δεν έχω χάσει δέμα ποτέ μου - ψέματα, έχει χαθεί δέμα μου στο γερμανικό amazon, έκανα dispute, refund και μου το έστειλαν πάλι. Ένα δέμα στα χιλιάδες που έχω λάβει κάτι έχω στείλει. Το point είναι ότι άμα έχει βουίξει ο τόπος για το boxnow και υπάρχουν άτομα που στέλνουν iphone και κάρτες του πεντακοσάρικου με αυτό τον τρόπο, ε σόρι, αλλά δεν φταίει η πλατφόρμα που σου βγάζει όριο τα 100 ευρώ και στο δηλώνει ξεκάθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα