papako35 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου εγώ που είμαι σε cosmote καρτοσυμβολαιο. Με το αλπακ θα μπορέσω να το πάρω?
prototypegr Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, leo066 είπε Σε όλα τα προγράμματα του ΝΕΟ η ομιλία είναι απεριόριστη και τα sms 2000 Δεν έχει έξτρα sim. Αυτό με σταμάτησε από το να το πάρω. Κρίμα, γιατί είναι καλή προσφορά.
takislz Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, prototypegr είπε Αυτό με σταμάτησε από το να το πάρω. Κρίμα, γιατί είναι καλή προσφορά. πάρε 2 😂, πιο φτηνά θα σου ρθει, από συμβόλαιο με έξτρα sim. 3
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 55 minutes ago, papako35 said: εγώ που είμαι σε cosmote καρτοσυμβολαιο. Με το αλπακ θα μπορέσω να το πάρω? Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις αλπακ. Απλά μπαίνεις στην εφαρμογή της cosmote και θα σου εμφανίσει την προσφορά. 1
papako35 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις αλπακ. Απλά μπαίνεις στην εφαρμογή της cosmote και θα σου εμφανίσει την προσφορά. την προσφορά την βρίσκω μέσα από την εφαρμογή, αλλά όταν πατάω την επιλογή να κρατήσω τν αριθμό μου, μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο αριθμός μου είναι ήδη αριθμός cosmote.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Αααα ΟΚ... Εγώ ήμουν ήδη neo και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα (ο αριθμός είναι ήδη αριθμός cosmote). Έκανα αλπακ σε comokarta και μετά μπήκα στην εφαρμογή και ενεργοποίησα την προσφορά χωρίς θέμα. Οπότε φαντάζομαι και εσύ να είσαι εντάξει με αλπακ.
leo066 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Indiko_Xoiridio είπε Αααα ΟΚ... Εγώ ήμουν ήδη neo και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα (ο αριθμός είναι ήδη αριθμός cosmote). Έκανα αλπακ σε comokarta και μετά μπήκα στην εφαρμογή και ενεργοποίησα την προσφορά χωρίς θέμα. Οπότε φαντάζομαι και εσύ να είσαι εντάξει με αλπακ. Καρτοσυμβολαιο έχει, όχι καρτοκινητό.
papako35 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, leo066 είπε Καρτοσυμβολαιο έχει, όχι καρτοκινητό. ναι καρτοσυμβόλαιο έχω που λήγει σε 1,5 μήνα.
takislz Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, papako35 είπε ναι καρτοσυμβόλαιο έχω που λήγει σε 1,5 μήνα. θα κουραστείς να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσεις αν μπορείς να το κόψεις ή όχι! Το ΑΛΠΑΚ sms, είναι για να γυρνάς από κοσμοκαρτα σε whatsup και το ανάποδο και απο ΝΕΟ για να το γυρίσεις ξανα στα παραπάνω! Επεξ/σία 20 Μαρτίου από takislz
papako35 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μόλις τώρα, takislz είπε θα κουραστείς να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσεις αν μπορείς να το κόψεις ή όχι! Το ΑΛΠΑΚ sms, είναι για να γυρνάς από κοσμοκαρτα, whatsup και ΝΕΟ, από το ένα στο άλλο. το θέμα είναι οτι πήρα τηλ, αλλά δυστυχώς με κάνανε μπαλάκι από τον έναν τηλεφωνητή στον άλλον και όταν τους έλεγα για να κρατήσω με κάποιον τρόπο το νούμερό μου, μου λέγανε πως δεν υπάρχει αυτό που ζητάω. Γενικά κατάλαβα οτι δεν ήξεραν να μου απαντήσουν και δεν ήταν ξεκάθαροι. Ακόμη και όταν είπα να πληρώσω το πένανλτι του 1.5 μήνα που έχω ακόμη συμβόλαιο μου λέγανε εσείς και να το κάνετε θα πληρώνεται 33 ευρώ και όχι 24. Άκρη δυστυχώς δεν έβγαλα γι αυτο ρωτάω εδώ.
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, papako35 είπε το θέμα είναι οτι πήρα τηλ, αλλά δυστυχώς με κάνανε μπαλάκι από τον έναν τηλεφωνητή στον άλλον και όταν τους έλεγα για να κρατήσω με κάποιον τρόπο το νούμερό μου, μου λέγανε πως δεν υπάρχει αυτό που ζητάω. Γενικά κατάλαβα οτι δεν ήξεραν να μου απαντήσουν και δεν ήταν ξεκάθαροι. Ακόμη και όταν είπα να πληρώσω το πένανλτι του 1.5 μήνα που έχω ακόμη συμβόλαιο μου λέγανε εσείς και να το κάνετε θα πληρώνεται 33 ευρώ και όχι 24. Άκρη δυστυχώς δεν έβγαλα γι αυτο ρωτάω εδώ. Επρεπε να ειχες ηδη κοψει το καρτοσυμβολαιο, με την οποια μικρη ποινη θα ειχες λογω 1+ μηνα, ωστε να γινει καρτοκινητο. Τωρα δεν προλαβαινεις να κανεις κατι, μιας και θελει 1 εργασιμη μερα. Μονο αν παρει παραταση η προσφορα
takislz Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου @papako35 Επειδή η προσφορα είναι καλή και πολυ αμφιβάλλω αν θα στο έκαναν και αυθημερόν καρτοκινητό για να το προλάβαινες, η μόνη επιλογή για σήμερα που τελειώνει, είναι με νέο αριθμό. Αν δεν θες με τίποτα να αλλάξεις νούμερο, γύρνα στην λήξη του σε 1,5 μήνα το νούμερο σε κοσμοκάρτα και περίμενε μήπως ξαναβγεί η προσφορά ξανά αργότερα. 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Επρεπε να ειχες ηδη κοψει το καρτοσυμβολαιο, με την οποια μικρη ποινη θα ειχες λογω 1+ μηνα, ωστε να γινει καρτοκινητο. Τωρα δεν προλαβαινεις να κανεις κατι, μιας και θελει 1 εργασιμη μερα. Μονο αν παρει παραταση η προσφορα Εγώ θα το ρίσκαρα, σιγά το πέναλτι που θα έχει για 1.5 μήνα. 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, takislz είπε Εγώ θα το ρίσκαρα, σιγά το πέναλτι που θα έχει για 1.5 μήνα. Το θεμα του ρισκου δεν παει στο κοστος (κανα 8 ευρω πρεπει να ειναι, μπορει να το δει και στο συμβολαιο του στο cosmote app), αλλα αν προλαβει να γινει σημερα. Ας καλεσει στο 13888, με αμεση αλλαγη σε καρτοκινητο 🤷♂️
Predatorkill Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, papako35 είπε Γενικά κατάλαβα οτι δεν ήξεραν να μου απαντήσουν και δεν ήταν ξεκάθαροι. Ακόμη και όταν είπα να πληρώσω το πένανλτι του 1.5 μήνα που έχω ακόμη συμβόλαιο μου λέγανε εσείς και να το κάνετε θα πληρώνεται 33 ευρώ και όχι 24. εγω θα ξαναεπαιρνα μηπως επεφτα πανω σε καποιον που οντως ηθελε να βοηθησει 2
vader290 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Πήρα εγώ τώρα αλλά δεν φάνηκε να θέλουν να εξυπηρετήσουν άμεσα για να προλάβω την προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα