Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλησα σημερα με εκπροσωπο της κοσμοτε οσον αφορα το neo και μου ειπε οτι η τιμη του neo αλλαζει και οτι αυτη ειναι η ιδιαιτεροτητα του, δηλαδη το οτι αυτο το μηνα εχει 24 δεν σημαινει οτι αν το κανεις σημερα θα στο εμφανιζει παντα με αυτην την τιμη. Ξερουμε αν ισχυει?

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, michey13 είπε

Μιλησα σημερα με εκπροσωπο της κοσμοτε οσον αφορα το neo και μου ειπε οτι η τιμη του neo αλλαζει και οτι αυτη ειναι η ιδιαιτεροτητα του, δηλαδη το οτι αυτο το μηνα εχει 24 δεν σημαινει οτι αν το κανεις σημερα θα στο εμφανιζει παντα με αυτην την τιμη. Ξερουμε αν ισχυει?

Με 24 θα το έχεις πάντα. Αν κάποια στιγμή το σταματήσεις χάνεις την τιμή. Αν ξαναρχίσεις θα είναι στην τιμή που ισχύει εκείνη τι περίοδο.

Δημοσ.

Εμενα ληγει το καρτοσυμβολαιο μου με την Vodafone 07/07. Εκανα την αιτηση για ενεργοποιηση της προσφορας της Cosmote σημερα. Θα υπαρχει προβλημα που το εκανα λιγο νωριτερα?

Δημοσ.

εκανα και γω αλπακ απο παλιο neo σε κοσμοκαρτα 2 συνδεσεις και το εμφανισε κανονικα. μια χαρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις προσφορές απεριορίστων στα ~13€ για ~9μηνο που έχουν σχεδόν καθιερωθεί ετησίως, συμφέρει, λέτε, ένα σταθερό στα 24€; ...βέβαια "ξενοιάζεις"

Εχω την προσφορά των απεριορίστων με 13€/μήνα μέχρι Σεπτέμβρη κ το σκέφτομαι...

...η αλήθεια είναι ότι στις πλείστες των περιπτώσεων και τα προγράμματα 13-15€ (κ χωρίς προσφορά απεριορίστων) τις περισσότερες φορές, με τα πρόσθετα GB που δίνουν για ανανέωση με payzy, με καλύπτουν...

Ψήνομαι κάπως, αλλά >20€ για κινητό το μήνα κάθονται λίγο βαριά...

> με το Cosmote NEO κερδίζεις επιδότηση για αλλαγή κινητού, ως ιδιόμορφο σταθερό πρόγραμμα, ή όχι;

Αν δεν παίρνεις επιδότηση, που έτσι κι αλλιώς δεν παίρνεις με καρτοκινητό, για μένα δεν αξίζει...αν παίρνεις επιδότηση, μπορεί να είναι χρήσιμο, αν σε μια "κακοτοπιά" δεν έχεις ή σε δύσκολο μήνα θα προτιμούσες να μη δώσεις ~200€ για να πάρεις ένα πιο αξιοπρεπές κινητό.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, definitio είπε

Με τις προσφορές απεριορίστων στα ~13€ για ~9μηνο που έχουν σχεδόν καθιερωθεί ετησίως, συμφέρει, λέτε, ένα σταθερό στα 24€; ...βέβαια "ξενοιάζεις"

Εχω την προσφορά των απεριορίστων με 13€/μήνα μέχρι Σεπτέμβρη κ το σκέφτομαι...

...η αλήθεια είναι ότι στις πλείστες των περιπτώσεων και τα προγράμματα 13-15€ (κ χωρίς προσφορά απεριορίστων) τις περισσότερες φορές, με τα πρόσθετα GB που δίνουν για ανανέωση με payzy, με καλύπτουν...

Ψήνομαι κάπως, αλλά >20€ για κινητό το μήνα κάθονται λίγο βαριά...

> με το Cosmote NEO κερδίζεις επιδότηση για αλλαγή κινητού, ως ιδιόμορφο σταθερό πρόγραμμα, ή όχι;

Αν δεν παίρνεις επιδότηση, που έτσι κι αλλιώς δεν παίρνεις με καρτοκινητό, για μένα δεν αξίζει...αν παίρνεις επιδότηση, μπορεί να είναι χρήσιμο, αν σε μια "κακοτοπιά" δεν έχεις ή σε δύσκολο μήνα θα προτιμούσες να μη δώσεις ~200€ για να πάρεις ένα πιο αξιοπρεπές κινητό.

Δεν εχει επιδοτηση το ΝΕΟ οχι. Επιδοτηση θα βρεις μονο στα μεγαλα προγραμματα αυτα που εχουν 30 40 ευρω ακομα και gigamax με προσφορα στα 20 ευρω δεν δινει επιδοτηση. Στα 40 ευρω με 2 χρονια συμβολαιο δινουν. Δεν αξιζει το ΝΕΟ στα 24 ευρω οταν παιζουν προσφορες με 8.5 απεριοριστα τα παντα. 

Δημοσ.
11 minutes ago, Arkin said:

Δεν εχει επιδοτηση το ΝΕΟ οχι. Επιδοτηση θα βρεις μονο στα μεγαλα προγραμματα αυτα που εχουν 30 40 ευρω ακομα και gigamax με προσφορα στα 20 ευρω δεν δινει επιδοτηση. Στα 40 ευρω με 2 χρονια συμβολαιο δινουν. Δεν αξιζει το ΝΕΟ στα 24 ευρω οταν παιζουν προσφορες με 8.5 απεριοριστα τα παντα. 

8,5€ απεριόριστα?! Και εγώ πληρώνω 25€ για 2,5G, δηλ τιμή καταλόγου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HuskerDu είπε

8,5€ απεριόριστα?! Και εγώ πληρώνω 25€ για 2,5G, δηλ τιμή καταλόγου.

Ναι το προγραμμα στο αλλο θεμα στις προσφορες. 9 μηνες με 13 το μηνα αλλα οπως ανεφερα ισχυει και το πακετο giga month 8.5 το μηνα δηλαδη και εχεις απεριοριστα δεδομενα+ομιλια. 

Δημοσ.
28 minutes ago, Arkin said:

Αφού δεν δίνει καμία επιδότηση, για μένα, που με φτάνουν συνήθως οι παροχές μέχρι 13-15€, δεν συμφέρει, αλλα σίγουρα συμφέρει για άλλους....

Πάντως η περίπτωση που αναφέρεσαι δεν είναι ακριβώς έτσι...αυτή είναι η προσφορά που έχω...

...πρέπει να κανεις ανανέωση στο κινητό 13€, αλλά - τουλάχιστον στο what's up, δεν είμαι σίγουρος για cosmote - μπορείς να ενεργοποιείς το πρόγραμμα των 8,5€ και να πάρεις τη προσφορά.
...έτσι σταδιακά μαζεύεις υπόλοιπο από ανανεώσεις, ώστε να ενεργοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα τελικά "δωρεάν", αλλά οι ανανεώσεις στο κινητό πάλι πρέπει να είναι στα 13€.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, definitio είπε

Αφού δεν δίνει καμία επιδότηση, για μένα, που με φτάνουν συνήθως οι παροχές μέχρι 13-15€, δεν συμφέρει, αλλα σίγουρα συμφέρει για άλλους....

Πάντως η περίπτωση που αναφέρεσαι δεν είναι ακριβώς έτσι...αυτή είναι η προσφορά που έχω...

...πρέπει να κανεις ανανέωση στο κινητό 13€, αλλά - τουλάχιστον στο what's up, δεν είμαι σίγουρος για cosmote - μπορείς να ενεργοποιείς το πρόγραμμα των 8,5€ και να πάρεις τη προσφορά.
...έτσι σταδιακά μαζεύεις υπόλοιπο από ανανεώσεις, ώστε να ενεργοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα τελικά "δωρεάν", αλλά οι ανανεώσεις στο κινητό πάλι πρέπει να είναι στα 13€.

Ναι το ειχα αναφερει πιο πισω στο αλλο θεμα στις πρωτες σελιδες. 13 βαζεις 11.58 μενουν βαζεις προγραμμα με 8.5. Στους 3 μηνες βαζεις τον 4ο δωρεαν. Ειναι η καλυτερη προσφορα αυτη τη στιγμη για απεριοριστα δεδομενα+ομιλια. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είχα λεφτά μέσα στη χρεωστική να χρέωσει το μηνιάτικο το 24αρι και μου λεει ενημερωστε την καρτα σας / βαλτε αλλη στο app, βάζω άλλη με λεφτά μέσα, τίποτα. Δοκιμάζω με την παλια, πουθενα κουμπι για νέα προσπάθεια. Σβήνω την κάρτα την παλια, ουτε ετσι μπαινει παγια εντολη. Παίρνω τηλέφωνο στο 13788, μου λέει θα το απενεργοποιήσουμε και θα το ξανα περάσουμε, της λεω ναι αλλα θα ισχυει η τιμη; Κανονικα μου λεει. Προφανώς και η τιμή δεν ισχύει αφού πήγε στα 33 ξανά. 

Ό,τι χειρότερο σε εξυπηρέτηση, στο μεταξύ μου απενεργοποίησε και το πακέτο χωρίς να με ταυτοποιήσει :D

• Haha 2
Δημοσ.

Αν το γυρίσω στο what's up και ξανά κανω το neo ισχύουν οι ίδιες προσφορές η ειναι μόνο για νέους χρήστες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...