Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,  θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος εχει την δυνατότητα,  όταν έτρεχε η προσφορά με τα απεριόριστα dara στα 24 ευρο , γύρισα το what's up σε neo και την πήρα.  Τωρα βλέπω την νέα προσφορά στα 21 ευρο  με 50+50 GB. Φαντάζομαι ότι μόνος τρόπος να την αποκτήσει ειναι να γυρίσω πάλι σε what's up με μήνυμα ΑΛΠΑΚ. Και μετα να το γυρισω εκ νεου σε neo.Το ερώτημα είναι πόσες μέρες περίπου παίρνει η αλλαγή σε what's up δεδομένου ότι η νέα προσφορά τρέχει μέχρι το τέλος Αυγούστου. 

Επεξ/σία από Tassos_patra
Δημοσ.
Στις 23/7/2025 στις 11:57 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Δεν είχα λεφτά μέσα στη χρεωστική να χρέωσει το μηνιάτικο το 24αρι και μου λεει ενημερωστε την καρτα σας / βαλτε αλλη στο app, βάζω άλλη με λεφτά μέσα, τίποτα. Δοκιμάζω με την παλια, πουθενα κουμπι για νέα προσπάθεια. Σβήνω την κάρτα την παλια, ουτε ετσι μπαινει παγια εντολη. Παίρνω τηλέφωνο στο 13788, μου λέει θα το απενεργοποιήσουμε και θα το ξανα περάσουμε, της λεω ναι αλλα θα ισχυει η τιμη; Κανονικα μου λεει. Προφανώς και η τιμή δεν ισχύει αφού πήγε στα 33 ξανά. 

Ό,τι χειρότερο σε εξυπηρέτηση, στο μεταξύ μου απενεργοποίησε και το πακέτο χωρίς να με ταυτοποιήσει :D

αρκούσε απλά να βάλεις τα χρήματα στην κάρτα. Την επόμενη μέρα ξανατραβάει αυτόματα. Σου δίνει 5 μέρες περιθώριο.

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνω στο 7μηνο της προσφοράς με το απεριόριστο σε κλήσεις και ίντερνετ, υπάρχει κάτι που να τρέχει αυτό το διάστημα ή να κάνω αίτημα φορτητότητας στην Vodafone; 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, txcellas είπε

Καλο αν δεν εχεις ίντερνετ σπιτι αλλα υπερβολικό νομίζω. Πήρα αυτό με τα 16 ευρω (14gb)

Αυτο έχω και πάρα πολύ καιρό,αξιζει 100%

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω wu και θελω να παω στο cosmote neo με 50+50 gb. Εκει που παω να ενεργοποιησω το πακετο και παω να πληρωσω δεν μου δινει την επιλογη payzy παρά μόνο τη χρεωστικη, ενω έχω ενεργο λογαριασμο; Αν προχωρησω και πληρωσω με τη χρεωστικη, χανω το δωρο των 50gb; Για να εχω αυτην την επιλογη πρεπει να εχω υποχρεωτικα σταθερο στη cosmote?

Επεξ/σία από kokas10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kokas10 είπε

Καλησπέρα έχω wu και θελω να παω στο cosmote neo με 50+50 gb. Εκει που παω να ενεργοποιησω το πακετο και παω να πληρωσω δεν μου δινει την επιλογη payzy παρά μόνο τη χρεωστικη, ενω έχω ενεργο λογαριασμο; Αν προχωρησω και πληρωσω με τη χρεωστικη, χανω το δωρο των 50gb; Για να εχω αυτην την επιλογη πρεπει να εχω υποχρεωτικα σταθερο στη cosmote?

η payzy εχει δικια  της ψηφιακη καρτα,βαλε αυτην και βαλε τα λεφτα στο πορτοφολι της εφαρμογης.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...