Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google αποκάλυψε το Pixel 9A με μεγαλύτερη οθόνη, επεξεργαστή Tensor G4, καλύτερη αντοχή στο νερό και κάμερα χωρίς εξόγκωμα, με τιμή εκκίνησης τα $499.

Το νέο Pixel 9A επιφυλάσσει ελάχιστες εκπλήξεις, καθώς πολυάριθμα χαρακτηριστικά του είχαν ήδη διαρρεύσει. Με την απουσία εξογκωμάτων στην κάμερα όπως στα μεγαλύτερα μοντέλα, το νέο μοντέλο προσφέρει βελτιωμένη απεικόνιση και μεγαλύτερη οθόνη.

Η Google αναφέρει ότι η οθόνη του 9A είναι τώρα 6,3 ίντσες, σε σύγκριση με τις 6,1 ίντσες του προηγούμενου μοντέλου, προσφέροντας έτσι καλύτερη εμπειρία θέασης στους χρήστες. Παρά την αύξηση του μεγέθους, το βάρος του τηλεφώνου έχει μειωθεί ελαφρώς, παρέχοντας άνεση στη χρήση και μεταφορά.

Σε σύγκριση με το iPhone 16E της Apple που μόλις κυκλοφόρησε, το Pixel αποτελεί μια πιο οικονομική επιλογή για τον καταναλωτή, καθώς ξεκινά από $499, ενώ το αντίπαλο προϊόν κοστίζει $599 στις ΗΠΑ. Είναι ενδιαφέρον πως για χαμηλότερη τιμή, το Pixel 9A διαθέτει υπερευρυγώνια κάμερα και οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης.

9a_all.width-1000.format-webp.jpeg.00e6aaba23bf7e285804002328f0e2bd.jpeg

Το Pixel 9A χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Tensor G4 και διαθέτει ενισχυμένη αντοχή στο νερό με πιστοποίηση IP68. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμα ασύρματη φόρτιση Qi και έχει δυνατότητα ενσύρματης φόρτισης έως 23W. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία AI της Google, το Pixel 9A διαθέτει ενδιαφέρουσες σχετικές τεχνολογίες ενώ προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία εξαιτίας της μπαταρίας των 5,100mAh.

Επιπλέον, το νέο Pixel υποστηρίζει επτά χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας, κάτι που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήστες που ανησυχούν για την διατήρηση της ασφάλειας της συσκευής τους. Με βασική διαμόρφωση τα 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, το Pixel 9A παραμένει ίσως η ελκυστικότερη επιλογή για μια μεγάλη μερίδα κόσμου.

Το Pixel 9A θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο, με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας να παραμένει αβέβαιη. Παραδοσιακά από τη στιγμή που η Google δεν υποστηρίζει τη χώρα μας σε ότι αφορά τις πωλήσεις του hardware που κατασκευάζει, δεν θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα τη συσκευή στη χώρα μας.

View full article

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις τα παχιά Bezel, είναι πολύ καλύτερη πρόταση από το iPhone 16e

549€ > 699€

120Hz > 60Hz

Flagship Chip = Flagship Chip

Χωρίς καρούμπαλο στην κάμερα > καρούμπαλο

5100 mAh μπαταρία και AI Google Software και οι άλλοι το έβαλαν το ΑΙ στον πάγο.

7 χρόνια ενημερώσεις > 5-6 χρόνια 

• Like 8
Δημοσ.

απο 6,1 πηγε 6,3 και μεγαλωσε και σε μηκος και σε πλατος

ΓΙΑΤΙ ρε google μεγαλωνεις τα τηλεφωνα?!?!? Ασε μας να παρουμε ενα μικρο τηλεφωνο γμτ%&#

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 25+ αλλαγές android και iphone με τεράστια εμπειρία σε αυτά, πήρα μια φορά στα χέρια μου το 4α κυρίως επειδή ήταν μικρό, μετά άλλαξα σε 6α, τώρα 8α και λογικά πάμε σε 10α.

Μην μου έρθει iphonakias να μου πει πως δεν κολλάνε τα İPhone, και ποιοτικά, και λογισμικό και και και....

Αν δεν με ενδιέφερε το 5g ακόμα και με το 4α μια χαρά θα ήμουν.

Επεξ/σία από BoullyBoy
  • Like 7
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε

Μετά από 25+ αλλαγές android και iphone με τεράστια εμπειρία σε αυτά, πήρα μια φορά στα χέρια μου το 4α κυρίως επειδή ήταν μικρό, μετά άλλαξα σε 6α, τώρα 8α και λογικά πάμε σε 10α.

Μην μου έρθει iphonakias να μου πει πως δεν κολλάνε τα İPhone, και ποιοτικά, και λογισμικό και και και....

Η εποχή που τα iPhone ήταν bug-free έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια. Με την τελευταία ενημέρωση σταμάτησαν να λειτουργούν οι push ειδοποιήσεις στην εφαρμογή Mail. Χθες εξαφανίστηκε το εικονίδιο του τηλεφώνου από την μπάρα μου και ήταν απλά ένα κενό στην θέση της εφαρμογής και αναγκάστικα να κάνω το 15 Pro επανεκκίνηση. Πόσες φορές ανοίγω την κάμερα και είναι μαύρη η οθόνη αντί να δείξει εικόνα και αναγκάζομαι να «σκοτώσω» την εφαρμογή 2 φορές τουλάχιστον μέχρι να πάρει μπρος. Κατά τα άλλα να είναι καλά τα νούμερα του cook. Η ποιότητα έχει πάει διακοπές.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε

Εδώ και 4 μήνες περίπου χρησιμοποιώ το 8a. Πριν από αυτό είχα το iPhone 12 και είχα απογοητευτεί. Τι να πρωτοθυμηθώ; Απουσία δακτυλικού αποτυπώματος; Face ID που τη νύχτα δεν έπιανε και ξεκλείδωνα με κωδικό; Χώρια ότι χρησιμοποιούσα τις εφαρμογές της Google που είναι πιο εύχρηστες (πχ χάρτες, drive)...

Και πιο πριν είχα το Xiaomi Mi 9T από το οποίο έμεινα με μέτριες εντυπώσεις κυρίως λόγω του bloatware και των διαφημίσεων. 

Με το 8a ξαναερωτεύτηκα την κινητή τεχνολογία. Είμαι 100% ικανοποιημένος από όλα όσα προσφέρει, είναι το android των ονείρων μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Στο εξής μόνο Google Pixel για εμένα και όποιος με ρωτάει αυτό προτείνω.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, PapStel είπε

Και πιο πριν είχα το Xiaomi Mi 9T από το οποίο έμεινα με μέτριες εντυπώσεις κυρίως λόγω του bloatware και των διαφημίσεων. 

Τι μου θύμισες τώρα. Δεν το είχα ποτέ το συγκεκριμένο αλλά το χαλβάδιαζα εξαιτίας της περισκοπικής selfie κάμερας που σου άφηνε 100% ανεμπόδιστη θέαση φουλ οθόνης.

Για μένα, μακάρι να ήταν το στάνταρ σε όλα τα τηλέφωνα αυτό!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαθόλου οικονομική επιλογή !!!
- 48MP κύρια κάμερα αλλά μικρό αισθητήρα 1/2.0" - το Pixel 8a έχει μεγαλύτερο αισθητήρα (1/1.73")
- Gorilla Glass 3
- Πολύ Bezel

Tελευταία πολύ κοροιδία επικραττεί με τα φετινά μοντέλα συσκευών........

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Huruduru said:

Αν εξαιρέσεις τα παχιά Bezel, είναι πολύ καλύτερη πρόταση από το iPhone 16e

549€ > 699€

120Hz > 60Hz

Flagship Chip = Flagship Chip

Χωρίς καρούμπαλο στην κάμερα > καρούμπαλο

5100 mAh μπαταρία και AI Google Software και οι άλλοι το έβαλαν το ΑΙ στον πάγο.

7 χρόνια ενημερώσεις > 5-6 χρόνια 

Δεν είμαι καθόλου fun της Apple αλλά εδώ τα specs λένε άλλα πράγματα.

TSMC N3P > Samsung 4nm (+65% geekbench και καλύτερο efficiency/διάρκεια μπαταρίας)

X75 modem > Exynos 5300 (όχι μόνο στα specs αλλά κυρίως σε real world performance όπως έχουν καταλήξει όλοι που τα έχουν συγκρίνει)

Η καλύτερη πρόταση έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του αγοραστή.

Spoiler

apple-a18-bionic-vs-google-tensor-g4-v0-peto1thxns0e1.webp.9581456c5263c99d35a9137319f775d7.webp

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Δεν είμαι καθόλου fun της Apple αλλά εδώ τα specs λένε άλλα πράγματα.

TSMC N3P > Samsung 4nm (+65% geekbench και καλύτερο efficiency/διάρκεια μπαταρίας)

X75 modem > Exynos 5300 (όχι μόνο στα specs αλλά κυρίως σε real world performance όπως έχουν καταλήξει όλοι που τα έχουν συγκρίνει)

Η καλύτερη πρόταση έχει να κάνει με τις προτεραιότητες του αγοραστή.

Απόκρυψη περιεχομένων

apple-a18-bionic-vs-google-tensor-g4-v0-peto1thxns0e1.webp.9581456c5263c99d35a9137319f775d7.webp

Ή ταμπέλα όμως δεν είναι 100% σωστή. Το 16e δεν έχει Ultra Wide Band. Επίσης δεν έχει της Qualcomm το modem, έχει της apple το c1 που είναι πρώτης γενιάς και εκεί πάντα προσωπικά εγώ κρατάω πισινή γιατί πρώτης γενιάς προϊόντα έχουν και τα λάθη τους. Η ταμπέλα αναφέρεται στα 16αρια όχι στο τελευταίο που κυκλοφόρησε το «οικονομικό» 

Επεξ/σία από Huruduru
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...