Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SeaLion said:

Λύση για κάποια θέματα είναι το debrid αλλά, αν είναι να πληρώνω 40€ το χρόνο (σε ποιον άραγε; κι αν κλείσει/πιστολιάσει;) και να έχω (προσωπικά) μισή εμπειρία προτιμώ να τα δώσω στο Cinobo ή κάποιο άλλο streaming service από το να έχω online server να μου κατεβάζει torrents.

Σε κάποιους κάνει/αρκεί, σε κάποιους όχι. Το να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο που ασχολείται με Plex/Emby/Jellyfin/Sonarr etc πως το Stremio είναι το καλύτερο είναι μάταιος κόπος.

Κουβέντα κάνουμε. Όποιος δεν αντέχει την κουβέντα, δε συμμετέχει. 

3 ευρώ το μήνα κοστίζει το torbox (έφυγα από real debrid που ήταν πιο φθηνό, δε ξέρω τι παίζει αυτή τη στιγμή) και έχει τα πάντα. Αν θέλω κάτι εξεζητημένο σε REMUX, υπάρχουν και οι private trackers. Στο torbox σβήνεις το ιστορικό και δεν υπάρχει τίποτα. 

Αλλά εσείς δεν είπατε νωρίτερα ότι το Plex είναι για να βλέπεις τα δικά σου βίντεο και ότι δεν πρέπει να συγκρίνεται με το Stremio; Γιατί συνεχίζουν κάποιοι τη σύγκριση; Γιατί αν συνεχίσουμε, ναι, επιμένω ότι είναι ευκολότερος τρόπος να δεις σειρές και ταινίες σε σχέση με Plex. Άλλωστε, το Plex, όπως γράφτηκε, είναι για μερακλήδες, σωστά;B)

ΥΓ. Ο νόμος για πειρατεία δεν ισχύει για εσάς που κατεβάζετε τα τόρεντς και μετά τα βλέπετε με Plex; Τα τορεντάδικα δεν παίζει να κλείσουν ποτέ;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kirileman είπε

Κουβέντα κάνουμε. Όποιος δεν αντέχει την κουβέντα, δε συμμετέχει. 

Κουβέντα κάνουμε φίλε, αλλά νιώθω σα να μην διαβάζεις αυτά που γράφουμε κάποιοι ή το παίζεις αφελής, τύπου...

15 λεπτά πριν, kirileman είπε

Αλλά εσείς δεν είπατε νωρίτερα ότι το Plex είναι για να βλέπεις τα δικά σου βίντεο και ότι δεν πρέπει να συγκρίνεται με το Stremio; Γιατί συνεχίζουν κάποιοι τη σύγκριση;

και πριν 5 ώρες εσύ πάλι μπήκες σφήνα να μας πεις για το Stremio. Επιμένεις στην προσπάθεια να πείσεις πως η λύση που έχεις βρει εσύ για την κατανάλωση υλικού είναι καλύτερη! 🤯 Very Greek of you.

Και που σου είπα πως έχω δοκιμάσει τον τρόπο σου και δεν μου κάνει (για x y λόγους) και που αναλύθηκαν λόγοι για τους οποίους η εμπειρία με Plex είναι ανώτερη ή και πως προσφέρει πράγματα που το Stremio δεν τα κάνει, πάλι επιμένεις πως ξέρεις καλύτερα.

Έχεις σκαλώσει με το μερακλήδικο εν τω μεταξύ, το λες και το ξαναλές, λες και σου θίξαμε το τσίπουρο που παράγεις!

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Εμένα έτσι κι αλλιώς μου φαίνεται ήδη δύσκολο στην τηλεόραση να συνδέομαι και να αποσυνδέομαι. Ίσως αυτή η ρύθμιση δίνει λύση στο πρόβλημα σου.

image.png.cfd125c9770adf229c9ab16d46dc68c1.png

όχι δεν το λύνει δυστυχώς

Δημοσ.
41 minutes ago, SeaLion said:

Κουβέντα κάνουμε φίλε, αλλά νιώθω σα να μην διαβάζεις αυτά που γράφουμε κάποιοι ή το παίζεις αφελής, τύπου...

Γιατί νομίζεις ότι με ενδιαφέρει το πώς νιώθεις;

41 minutes ago, SeaLion said:

και πριν 5 ώρες εσύ πάλι μπήκες σφήνα να μας πεις για το Stremio. Επιμένεις στην προσπάθεια να πείσεις πως η λύση που έχεις βρει εσύ για την κατανάλωση υλικού είναι καλύτερη! 🤯 Very Greek of you.

Λάθος, παρατήρησα απλώς ότι συνεχίζετε να μιλάτε για κατεβασμένα τόρεντς, ενώ υποτίθεται ότι το Plex είναι για να Watch your OWN media.

43 minutes ago, SeaLion said:

Και που σου είπα πως έχω δοκιμάσει τον τρόπο σου και δεν μου κάνει (για x y λόγους) και που αναλύθηκαν λόγοι για τους οποίους η εμπειρία με Plex είναι ανώτερη ή και πως προσφέρει πράγματα που το Stremio δεν τα κάνει, πάλι επιμένεις πως ξέρεις καλύτερα.

Και γω σου λέω ότι έχω δοκιμάσει τον τρόπο σου και δεν μου κάνει (για x y λόγους) και που αναλύθηκαν λόγοι για τους οποίους η εμπειρία με Stremio είναι ανώτερη ή και πως προσφέρει πράγματα που το Plex δεν τα κάνει, πάλι επιμένεις πως ξέρεις καλύτερα. ... See?

44 minutes ago, SeaLion said:

Έχεις σκαλώσει με το μερακλήδικο εν τω μεταξύ, το λες και το ξαναλές, λες και σου θίξαμε το τσίπουρο που παράγεις!

Ηρέμησε μπρο, η υπέρταση θερίζει. 😁

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kirileman είπε

Γιατί νομίζεις ότι με ενδιαφέρει το πώς νιώθεις;

Μην απαντάς αν δεν σε ενδιαφέρει.

Βλακείες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dj_takis είπε

Για να συνδεθεί στον Emby Server μου όμως κάποιος πρέπει να έχει και αυτός Tailscale. Σωστά;

Ναι, γιατί είναι VPN, το NAS δεν είναι exposed στο public internet.

Δεν μπορεί ο άλλος να δει το NAS σου κάπως και το NAS να δει τη συσκευή του άλλου.

Πρέπει να συνδεθεί στο ίδιο private network.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επικοινωνήσουν οι 2 συσκευές γιατί το NAS σου δεν είναι "ανοικτό" για να το δει και να μπει σε αυτό ο καθένας.

Το καλό της υπόθεσης, ο άλλος μπορεί να κάνει δικό του λογαριασμό και δικό του tailnet.

Κι εσύ να κάνεις share το NAS στο δικό του tailnet.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τον ίδιο λογαριασμό και να μπει στο δικό σου tailnet.

Μπορείς να στείλεις το NAS σου στο δικό του.

4 ώρες πριν, koutsis είπε

Μάλλον δεν εχεις ασχοληθεί.

1. Παίζει μια χαρά σε ios μέσω browser

2. Με real debrid κρυβεται η ταυτότητά σου, δεν κινδυνεύεις.

3. Εχει τα πάντα από παλιά και καινούργια και αν εχεις και real debrid παίζουν χωρίς προβλήματα.

4. όσον αφορά τα δικά σου αρχεία και ότι ολα ειναι online, αυτό είναι το νόημα. Δεν χρειάζεται να κατεβάζεις και να αποθηκεύεις δικά σου αρχεία αφού βλέπεις τα πάντα online 😉

5. Αλήθεια τώρα αγχώνεσαι μην χάσεις τα 15 ευρώ που έδωσες για 6 μηνες στο real debrid αν ποτέ κλείσει? 😂

2. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ασφαλές από το NAS. Ειδικά αν δεν το έχεις ανοίξει στο public internet.

4. Όχι δεν είναι online, αν θες να τα δεις εκτός σπιτιού πλέον υπάρχουν τρόποι να τα δεις με VPN στο δικό σου private network χωρίς να έχεις τίποτα στο public internet. Δεν θέλουμε να δούμε τίποτα "online" 😀

5. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Λες να μας νοιάζουν τα λεφτά; Ξέρεις πόσο κάνει ένα NAS και η αγορά NAS drives; Είναι ιδιοκτησιακό το θέμα. Μπορεί να μη σε νοιάζει εσένα αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιους μπορεί να τους νοιάζει.

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Λάθος, παρατήρησα απλώς ότι συνεχίζετε να μιλάτε για κατεβασμένα τόρεντς, ενώ υποτίθεται ότι το Plex είναι για να Watch your OWN media.

Και γω σου λέω ότι έχω δοκιμάσει τον τρόπο σου και δεν μου κάνει (για x y λόγους) και που αναλύθηκαν λόγοι για τους οποίους η εμπειρία με Stremio είναι ανώτερη ή και πως προσφέρει πράγματα που το Plex δεν τα κάνει, πάλι επιμένεις πως ξέρεις καλύτερα. ... See?

Ναι από τη στιγμή που τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στο δικό σου δίσκο είναι δικά σου αρχεία.

Δεν είναι στον δίσκο και στους servers κάποιου άλλου.

Καλά κάνεις και προτιμάς το Stremio και το τρόπο που δουλεύει αυτό.

Είναι ανώτερος ο τρόπος ο δικός σου.

Εμείς προτιμάμε κατώτερους τρόπους. Το πρόβλημα που είναι;

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aypnia είπε

Ναι, γιατί είναι VPN, το NAS δεν είναι exposed στο public internet.

Δεν μπορεί ο άλλος να δει το NAS σου κάπως και το NAS να δει τη συσκευή του άλλου.

Πρέπει να συνδεθεί στο ίδιο private network.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επικοινωνήσουν οι 2 συσκευές γιατί το NAS σου δεν είναι "ανοικτό" για να το δει και να μπει σε αυτό ο καθένας.

Το καλό της υπόθεσης, ο άλλος μπορεί να κάνει δικό του λογαριασμό και δικό του tailnet.

Κι εσύ να κάνεις share το NAS στο δικό του tailnet.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τον ίδιο λογαριασμό και να μπει στο δικό σου tailnet.

Μπορείς να στείλεις το NAS σου στο δικό του.

Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ όταν το είχα στήσει στο synology. Αλλά δυστυχώς για την δικιά μου περίπτωση που κάνω stream σε τρεις φίλους στο εξωτερικό την βιβλιοθήκη μου και είναι άσχετοι, θέλουν απλά να βλέπουν στην tv τους και δεν υπάρχει τρόπος (και ούτε και έχουν ιδέα από αυτά) να βάλουν tailscale σε samsung και lg tv. Με το ζόρι κατέβασαν την εφαρμογή emby φαντάσου... Σε άλλη περίπτωση θα ήταν κορυφή. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, aypnia said:

Εμείς προτιμάμε κατώτερους τρόπους. Το πρόβλημα που είναι;

Να σε βοηθήσω να καταλάβεις πού είναι το πρόβλημα. Είναι από την 4η σελίδα και μετά, όταν ξεκινούν οι ειρωνίες και το πράγμα γίνεται μετά escalated, γιατί κάποιοι αδυνατούν να διαφωνήσουν πολιτισμένα. Κατάλαβες πού είναι το πρόβλημα; Εκεί που ήταν πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kirileman είπε

Να σε βοηθήσω να καταλάβεις πού είναι το πρόβλημα. Είναι από την 4η σελίδα και μετά, όταν ξεκινούν οι ειρωνίες και το πράγμα γίνεται μετά escalated, γιατί κάποιοι αδυνατούν να διαφωνήσουν πολιτισμένα. Κατάλαβες πού είναι το πρόβλημα; Εκεί που ήταν πάντα.

Όταν είσαι σε ένα thread που αφορά data hoarders γιατί data hoarders είναι οι χρήστες του Plex και γράφεις και γράφεις γιατί δεν πρέπει να είναι data hoarders από κάποια στιγμή η συζήτηση λογικό δεν είναι να ξεφύγει;  Γιατί φτάνει στα όρια του thread hijacking και δεν έχει καν νόημα η συγκεκριμένη συζήτηση. Το thread αυτό δεν αφορά τη πειρατεία γενικότερα, αφορά το Plex και τους χρήστες του Plex που είναι data hoarders.

5 ώρες πριν, dj_takis είπε

Αυτό είχα καταλάβει κι εγώ όταν το είχα στήσει στο synology. Αλλά δυστυχώς για την δικιά μου περίπτωση που κάνω stream σε τρεις φίλους στο εξωτερικό την βιβλιοθήκη μου και είναι άσχετοι, θέλουν απλά να βλέπουν στην tv τους και δεν υπάρχει τρόπος (και ούτε και έχουν ιδέα από αυτά) να βάλουν tailscale σε samsung και lg tv. Με το ζόρι κατέβασαν την εφαρμογή emby φαντάσου... Σε άλλη περίπτωση θα ήταν κορυφή. 

Κατανοητό. Πρέπει να έχουν και android tv για τη δουλειά αυτή, αν η τηλεόραση τους έχει άλλο λειτουργικό δεν θα δουλέψει.

Πάντως συμβουλή, μη τους λυπάσαι, στις περισσότερες των περιπτώσεων διάθεση είναι αυτό που δεν υπάρχει.

Μια χαρά μπορούν να κατεβάσουν ότι σαβούρα app υπάρχει στα κινητά τους.:)

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, aypnia said:

Όταν είσαι σε ένα thread που αφορά data hoarders γιατί data hoarders είναι οι χρήστες του Plex και γράφεις και γράφεις γιατί δεν πρέπει να είναι data hoarders από κάποια στιγμή η συζήτηση λογικό δεν είναι να ξεφύγει; 

Όχι, δεν είναι λογικό. Λογικό είναι να αναζητήσετε τη βοήθεια ειδικού για anger management, αν κάποιοι ξεφεύγετε τόσο εύκολα.

*Γράφεις και γράφεις= 5 μηνύματα, εκ των οποίων τα 2 ήταν ουσιαστικά ειλικρινείς ερωτήσεις για το Plex.

Αυτά από εμένα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aypnia είπε

Πάντως συμβουλή, μη τους λυπάσαι, στις περισσότερες των περιπτώσεων διάθεση είναι αυτό που δεν υπάρχει.

Μια χαρά μπορούν να κατεβάσουν ότι σαβούρα app υπάρχει στα κινητά τους.:)

Ισχύει στο έπακρο. Είναι τρομερό το πως μερικοί βαριούνται να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για τα πιο απλά πράγματα, και περιμένουν να τους τα κάνει ο φίλος, αδερφός, ξάδερφος, κτλ.

Δημοσ.
8 hours ago, aypnia said:

Όταν είσαι σε ένα thread που αφορά data hoarders γιατί data hoarders είναι οι χρήστες του Plex

μην γενικευεις, το ειπα πολυ ξεκαθαρα, δεν εχω TB, δεν ειμαι data hoarder ουτε κατεβασα το μισο ιντερνετ τις παλιες εποχες που κατεβαζαν οτι υπαρχει σε 20 δισκους, το ειπα πολλες φορες.

Kodi, ειμαι παραδοσιακος και παλιός οταν εμεις βλεπαμε σειρες αλλοι μαζευαν βελανιδια...εμα πια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, βγάζοντας από την μέση ταινίες σειρές (που εμπεριέχουν όλο το concept της βιβλιοθήκης, με εξώφυλλα, metadata, οργάνωση με βάση τους ηθοποιούς κλπ), όσον αφορά προσωπικά βίντεο βολεύει κάποιο από αυτά για θέαση εκτός τοπικού δικτύου με on-the-fly HW transcoding; Περισσότερο λόγω χαμηλού upload, ή για να μην καταβροχθίζει δεδομένα όταν δεν είμαστε σε WiFi. Αναφέρομαι σε κάτι που να μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα Synology.

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ.

Χρήστης Plex απο το 2020 και έχοντας περάσει και απο Kodi Stremio Rd καταστάσεις, προσωπικά δεν το αλλάζω το Plex. Συνδυαζόμενο με Usenet και με τα προγράμματα αυτοματισμού (Sonarr, Radarr, Bazarr) κατεβαίνουν τα επεισόδια από μόνα τους στην ανάλυση και ποιότητα που έχεις εσύ ορίσει με Ελληνικούς υπότιτλους και έχεις ειδοποίηση στο κινητό-smartwatch την ίδια στιγμή.

Σε συνδυασμό με εφαρμογή στο κινητό που κάνεις monitor τον server σου κατεβάζω απο εκεί κυριολεκτικά  με 3-4 tap οτι ταινία και σειρά θέλω και είναι διαθέσιμη σε τηλεοράσεις φορητές συσκευές κλπ. Με το Usenet δε πέρα απο full ταχύτητα στο download χωρίς να στηρίζομαι σε seeders έχεις και ssl encryption αρα privacy. 

Συμφωνώ όμως ότι είναι ότι βολέυει τον καθένα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, slobou είπε

Χρήστης Plex απο το 2020 και έχοντας περάσει και απο Kodi Stremio Rd καταστάσεις, προσωπικά δεν το αλλάζω το Plex. Συνδυαζόμενο με Usenet και με τα προγράμματα αυτοματισμού (Sonarr, Radarr, Bazarr) κατεβαίνουν τα επεισόδια από μόνα τους στην ανάλυση και ποιότητα που έχεις εσύ ορίσει με Ελληνικούς υπότιτλους και έχεις ειδοποίηση στο κινητό-smartwatch την ίδια στιγμή.

Σε συνδυασμό με εφαρμογή στο κινητό που κάνεις monitor τον server σου κατεβάζω απο εκεί κυριολεκτικά  με 3-4 tap οτι ταινία και σειρά θέλω και είναι διαθέσιμη σε τηλεοράσεις φορητές συσκευές κλπ. Με το Usenet δε πέρα απο full ταχύτητα στο download χωρίς να στηρίζομαι σε seeders έχεις και ssl encryption αρα privacy. 

Συμφωνώ όμως ότι είναι ότι βολέυει τον καθένα. 

Και γιατί να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία και οχι απλά να βλέπεις οποια ταινία θες απο streaming app? 🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...