Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

( Κάθε μοντέλο 9100 PRO με ψύκτρα θα κοστίζει 20 δολάρια περισσότερο ) 

Έλεος ρε παιδιά για 5 πόντους αλουμίνιο 20 δολάρια .

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως αυτή η ταχύτητα να έχει νόημα σε ai. Τα νευρωνικά δίκτυα θέλουν 128-256 gb ram, και επειδή κανενας σπίτι δεν έχει κάνουν πατέντες με swap στον ssd.. Φυσικά θα πάρεις τον ssd στα χέρια με πολύ χρήση, αλλά είναι ο μόνος τομέας που βλέπω να χρειαστεί αυτές τις ταχύτητες.. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος ακόμα και με τα games που έχω σε sata ssd. Νομίζω πως είναι υπερβολή ένας απλός χρήστης - gamer να κυνηγά τόσο μεγάλες ταχύτητες στους δίσκους. Η μόνη διαφορά που θα καταλάβει είναι στην τσέπη του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω σε 3 υπολογιστές το 990 pro ως κύριο και είναι σφαίρα, για δεύτερο έχω έναν την kingstone στην μισή τιμή από το 990 pro.

Αυτές οι ταχύτητες δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τον μέσο χρήστη, ακόμα και για τον gamer του φτάνει ο 990 pro άνετα.

Όμως το ότι φτάνουν τόσο μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ θετικό, να προχωράει η τεχνολογία ώστε να γίνονται τα πάντα γρηγορότερα. Αν θέλουμε να πέσουν οι τιμές στην προηγούμενη γενιά μόνο έτσι θα γίνει.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
15 ώρες πριν, cpc464 είπε

Ακριβό το 1 tb στα 199, εντάξει μπορεί να μιλάμε για τρελές ταχύτητες αλλά σε αυτά τα λεφτά παίρνω δύο η τρείς παλιότερους nvme.

Αρα μπορω να παρω 10 παλιοτερες καρτες γραφικων στην τιμη μιας ακριβης.Θα ειναι καλυτερα;

Δημοσ.
45 minutes ago, floba said:

Αρα μπορω να παρω 10 παλιοτερες καρτες γραφικων στην τιμη μιας ακριβης.Θα ειναι καλυτερα;

Δεν είναι το ίδιο, απο pcie 4.0 σε pcie 5.0 πρακτικά θα δείς ελάχιστη διαφορά,έχει διαγράμματα ο Arkin ποιό πάνω, επιπλέον μιλάμε για μέγεθος αποθήκευσης, και με 109 ευρώ παίρνεις διπλή χωρητικότητα σε pcie 4.0.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Xtheodor είπε

( Κάθε μοντέλο 9100 PRO με ψύκτρα θα κοστίζει 20 δολάρια περισσότερο ) 

Έλεος ρε παιδιά για 5 πόντους αλουμίνιο 20 δολάρια .

Οι περισσότερες μητρικές έχουν έτοιμες ψύκτες που βάζεις από κάτω τους nvme και είσαι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να αγοραστεί το μοντέλο με δική του ψυκτρα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, cpc464 said:

Δεν είναι το ίδιο, απο pcie 4.0 σε pcie 5.0 πρακτικά θα δείς ελάχιστη διαφορά,έχει διαγράμματα ο Arkin ποιό πάνω, επιπλέον μιλάμε για μέγεθος αποθήκευσης, και με 109 ευρώ παίρνεις διπλή χωρητικότητα σε pcie 4.0.

Κι από 3.0 σε 4.0 ελάχιστη είναι η διαφορά "με το μάτι", αλλά τουλάχιστον η διαφορά στην τιμή ήταν αστεία οπότε πηγαίναμε εύκολα σε 4.0.

Τώρα όμως με τους 5.0 εδώ και 2 χρόνια οι τιμές είναι τραγικές, δεν αξίζουν ούτε γι' αστείο.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν ο 9100 εχει επισημα backward-compatibility , θα δουλεψει εστω με Gen4 speeds αν φορεθει προσωρινα σε Mobo που υποστηριζει Gen4 μονο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkteryx είπε

Γνωριζει κανεις εαν ο 9100 εχει επισημα backward-compatibility , θα δουλεψει εστω με Gen4 speeds αν φορεθει προσωρινα σε Mobo που υποστηριζει Gen4 μονο?

Όλοι έχουν συμβατότητα με τα παλιά πρότυπα απλά θα παίξει στις ταχύτητες της εκάστοτε θύρας που θα τον κουμπώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Όλοι έχουν συμβατότητα με τα παλιά πρότυπα απλά θα παίξει στις ταχύτητες της εκάστοτε θύρας που θα τον κουμπώσεις. 

Ναι στην θεωρια οχι στην πραξη. δοκιμασα σε εναν Τ705 Crucial και δεν παιζει καν (ειναι λειτουργικος ομως σε Gen5 Mobo).

Επεξ/σία από Arkteryx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...