Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω 99% ασχολούνται για ram based vpn ή όχι, με μόνο άγχος μην μας πιάσουν για τορεντ και ταινίες. Το ότι με το vpn όλα το traffic σας θα περνάεΙ από κάποιον χ, ψ, πάροχο vpn  και δεν έχει κανένας εικόνα ποιός είναι από πίσω, δεν σας ανησυχεί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, noo_mercy said:

θα περνάεΙ από κάποιον χ, ψ, πάροχο vpn  και δεν έχει κανένας εικόνα ποιός είναι από πίσω, δεν σας ανησυχεί; 

ειναι ecnrypted, δεν υπαρχει σελιδα χωρις SSL. Αν μου λες αν θα μπω webbanking απο το VPN παντως η απαντηση ειναι όχι.

Επεξ/σία από great
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, LuckyLook245 είπε

Να εξαιρέσεις απο την ροη μεσω VPN την tv κ το τηλεφωνο (split tunneling)

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτο, υπάρχει κάποιος οδηγός ;;;

δεν εννοώ από εσένα , σε κάποιο site

Επεξ/σία από jt1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το fastestvpn σε android tv...κανω δοκιμη με την ιστοσελιδα dnsleaktest... ολα καλα βλεπω ip εξωτερικου.

κατεβαζω το app dns leak μου βγαζει ip του παροχου.

τι μπορεί να φταίει; ποιο ειναι πιο αξιοπιστο τεστ;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jt1973 είπε

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτο, υπάρχει κάποιος οδηγός ;;;

δεν εννοώ από εσένα , σε κάποιο site

Ψαξε στο ιντερνετ με βαση το router, ρωτα κ το chatgpt, το chagpt δινει λύση, ισως ειναι λίγο μπελατζιδικη, παλεψε το.

Τα asus, εχουν το VPN director, κ κανεις οτι θες με 2 click, πολυ απλα!!!

Επεξ/σία από LuckyLook245
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το PIA (private internet access vpn) για 5-6 μέρες στα torrent ήταν μια χαρά αλλά στο σερφάρισμα με παίδεψε πολύ αποσυνδεόταν συνέχεια και με είχε τρελάνει στα captcha. Airvpn έβαλα για 2 μέρες και μου φάνηκε πολύ δύσχρηστο θέλει πολύ ψάξιμο και να διαβάσεις πολλούς οδηγούς για να το σετάρεις οπότε δε με βόλεψε. Προς το παρόν γύρισα σε ProtonVPN που μέχρι στιγμής μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή για port forwarding. Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε για τόρρεντ?

Επεξ/σία από Geralt_Haute_Bellegarde
  • Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Δοκίμασα το PIA (private internet access vpn) για 5-6 μέρες στα torrent ήταν μια χαρά αλλά στο σερφάρισμα με παίδεψε πολύ αποσυνδεόταν συνέχεια και με είχε τρελάνει στα captcha. Airvpn έβαλα για 2 μέρες και μου φάνηκε πολύ δύσχρηστο θέλει πολύ ψάξιμο και να διαβάσεις πολλούς οδηγούς για να το σετάρεις οπότε δε με βόλεψε. Προς το παρόν γύρισα σε ProtonVPN που μέχρι στιγμής μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή για port forwarding. Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε για τόρρεντ?

Για τορρεντ ειναι τοπ επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Με Vpn Vanish και επιλογη Καναδα ανοιγουν κανονικα τα ταινιομανια κλπ

Καθε Vpn εχει προτιμησεις σε χωρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι στιγμης στον proton, ειναι οτι το split tunneling που εξαιρεις εφαρμογες απο το vpn δεν λειτουργει ταυτοχρονα με το kill switch στην εφαρμογη των windows. Στο android app δειχνει να λειτουργει.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα proton  για αρχη το free  μου εστειλαν  προσφορα για 1 euro το μηνα (μονο για ενα μηνα )το ενεργοποιησα  και βλεπουμε και κανουμε στη πορεια

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

νέος και εγώ σε vpn

κατεβασα nordvpn και απο εκει που κατεβαζα στο torrent με ταχυτητα 10mbs, τωρα σε οποια χωρα και αν μπω κατεβαζει με 1mbs και μου βγαζει κατω δεξια κοκκινο, οτι firewall ή router περιοριζουν την κινηση του δικτυου και χρειαζεται να ανοιξω θυρα. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω!

Δημοσ.
2 hours ago, kaiadas4 said:

νέος και εγώ σε vpn

κατεβασα nordvpn και απο εκει που κατεβαζα στο torrent με ταχυτητα 10mbs, τωρα σε οποια χωρα και αν μπω κατεβαζει με 1mbs και μου βγαζει κατω δεξια κοκκινο, οτι firewall ή router περιοριζουν την κινηση του δικτυου και χρειαζεται να ανοιξω θυρα. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω!

Βάλε Proton που υποστηρίζει port forwarding 

Δημοσ.

Εχει βρει κανεις το proton απο κλειδαδικο σε προσφορα να το παρουμε ποιο φτηνα.?επισης με το nord απο το κλειδαδικο οσοι το εχετε παρει ειναι ενταξει?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kaiadas4 είπε

νέος και εγώ σε vpn

ευχαριστω!

Συνδέεσαι σε p2p optimized server ή όπου να 'ναι;

https://nordvpn.com/servers/deal-site/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...