ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:10 μμ Τελικά ρε παιδιά, το fastestvpn και το privado είναι ασφαλή για τόρρεντ κτλ; Είναι αρκετά πιο φθηνά κι αυτό πάντα κάτι κρύβει... Κρατάνε logs; Δουλεύουν απρόσκοπτα με kill switch σωστό κτλ;
Hawk_K Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ On 08/05/2025 at 15:52, stark said: Κι εγώ Surfshark σκέφτομαι. Ξέρει κανείς αν έχει αρκετούς ελληνικούς servers; Μόνο εναν έχει, και γενικά στις περισσότερες χώρες έχει 1 σέρβερ, σε μεγάλες χώρες τύπου USA, Αυστραλία, UK έχει πάνω από 1 Server. O οποίος ελληνικός σέρβερ για κάποιο λόγο έχει και θέματα σε κάποια sites κτλ. Δηλαδή για παράδειγμα νετφλιξ ενώ παίζει με όλους τους σερβερς που δοκίμασα, στον ελληνικό δνε παίζει. Δεν ξέρω γιατί, ίσως έχει γίνει blacklist η ΙΡ του από το νετφλιξ? Αλλά και κάποια sites δεν φορτώνουν ή κολλάνε ενώ με άλλους σερβερς είναι όλα φυσιολογικά. Πάντως εγώ προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος αν και το χρησιμοποιώ κυρίως μέσω ρουτερ. Σε ένα ταμπλετ που έχω όταν ημουν εκτός σπιτιού και το είχα με το app ενεργό, δούλεψε κανονικά το killswitch και έπεσε το net όταν χάθηκε το connection στον server.
stark Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Hawk_K said: Μόνο εναν έχει, και γενικά στις περισσότερες χώρες έχει 1 σέρβερ, σε μεγάλες χώρες τύπου USA, Αυστραλία, UK έχει πάνω από 1 Server. O οποίος ελληνικός σέρβερ για κάποιο λόγο έχει και θέματα σε κάποια sites κτλ. Δηλαδή για παράδειγμα νετφλιξ ενώ παίζει με όλους τους σερβερς που δοκίμασα, στον ελληνικό δνε παίζει. Δεν ξέρω γιατί, ίσως έχει γίνει blacklist η ΙΡ του από το νετφλιξ? Αλλά και κάποια sites δεν φορτώνουν ή κολλάνε ενώ με άλλους σερβερς είναι όλα φυσιολογικά. Πάντως εγώ προς το παρόν ειμαι ευχαριστημένος αν και το χρησιμοποιώ κυρίως μέσω ρουτερ. Σε ένα ταμπλετ που έχω όταν ημουν εκτός σπιτιού και το είχα με το app ενεργό, δούλεψε κανονικά το killswitch και έπεσε το net όταν χάθηκε το connection στον server. Έως τώρα μια χαρά το Surfshark. Και οι ταχύτητες πολύ καλές. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:06 μμ από stark
omghi2u Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Βρηκα την υγεια με με protonVPN. Οριακα πιανω default dl/ul speeds. Εχει και το port forwarding κερασακι στην τουρτα.
Gogotsa Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:32 μμ Που συνδεονται οι servers? Το τσεκαρετε αυτο?
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:27 μμ 11 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Τελικά ρε παιδιά, το fastestvpn και το privado είναι ασφαλή για τόρρεντ κτλ; Είναι αρκετά πιο φθηνά κι αυτό πάντα κάτι κρύβει... Κρατάνε logs; Δουλεύουν απρόσκοπτα με kill switch σωστό κτλ; Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!🤣 1
The_Judas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ 23 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Τελικά ρε παιδιά, το fastestvpn και το privado είναι ασφαλή για τόρρεντ κτλ; Είναι αρκετά πιο φθηνά κι αυτό πάντα κάτι κρύβει... Κρατάνε logs; Δουλεύουν απρόσκοπτα με kill switch σωστό κτλ; Το fastestvpn έχει no log policy πιστοποιημένο από εξωτερικό ελεγκτή. Η έδρα της εταιρείας είναι στις νήσους Cayman. Το αν δουλεύει 100% σωστά δεν μπορώ να το ξέρω. Από δικές μου δοκιμές δεν είδα dns leaks. Δύσκολο να βρεις κάτι που είναι 100% εγγυημένο χωρίς dns leaks. Υπάρχουν κάποια συγκριτικά στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι και δεν περιλαμβάνουν όλους τους παρόχους vpn. Προσωπικά κάθε φορά που ανοίγω το vpn κάνω και dns leak test με εφαρμογή ή ιστοσελίδα. 1
ak156 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ (επεξεργασμένο) Σε Android TCL 65C805 έβαλα το Surfshark app. Φαίνεται να έχει: - 1. Kill Switch - 2.. Να συνδέεται είτε αυτόματα είτε με προεπιλογή σε διάφορα πρωτόκολλα. Παρόλο που συστήνει το αυτόματο εγώ το έβαλα να πηγαίνει σε Wireguard - 3. Επιλογή να ανοίγει μόνο με VPN όσα app επιλέξεις εσύ και αντίστοιχα να ΜΗΝ χρησιμοποιεί VPN σε ορισμένα app που επίσης εσύ θα υποδείξεις. Επειδή η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν είναι στον χώρο μου (εγώ έχω ίδια που όμως παίρνει VPN από ρούτερ απευθείας😎). Μου δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες από την ενεργοποίηση του (3)... - Μου φαίνεται ότι βάζοντας ορισμένα app να έχουν υποχρεωτικά VPN, όλα τα υπόλοιπα πάνε χωρίς VPN? παρόλο που δεν το επέλεξες? Κάτι τέτοιο μου φάνηκε από το speedtest . - Μήπως επηρεάζεται και το Kill Switch από κάτι τέτοιο. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία τι και πως? Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:19 μμ από ak156
ak156 Δημοσ. χθες στις 08:31 πμ Δημοσ. χθες στις 08:31 πμ Καταφέρατε να κλείσετε το ειδικό θέμα για NordVPN (και δικαιολογημένα κλειδώθηκε). Άντε κάντε και τίποτα ηλίθιες και άσχετες αναρτήσεις και εδώ να κλείσει και αυτό. Βέβαια ένας ήταν, αλλά.....
great Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ 1 hour ago, ak156 said: Καταφέρατε να κλείσετε το ειδικό θέμα για NordVPN (και δικαιολογημένα κλειδώθηκε). Άντε κάντε και τίποτα ηλίθιες και άσχετες αναρτήσεις και εδώ να κλείσει και αυτό. Βέβαια ένας ήταν, αλλά..... δικαιολογημενα τι εγινε δηλαδη; εδω υπαρχει ανοικτο θεμα(τα) που λενε πως να κλέψεις το netflix μεσω τουρκίας.
Q-Taxys Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Τα newsletters του Windscribe είναι από τα λίγα που έχω κρατήσει να μου έρχονται γιατί είναι πολύ καλογραμμένα και με χιούμορ. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση όταν σήμερα ήρθε με τίτλο "Our Big Fat Greek Case" Και δεν ήταν τυχαίο. Η Ελλάδα έτρεξε στα δικαστήρια τον CEO! Δεν ξέρω αν είχε γραφτεί κάτι γι' αυτό, αλλά αξίζει ένα διάβασμα. Κάποιος με διεύθυνση Φινλανδίας (μέσω Windscribe) μπήκε σε ελληνικό server. Η Ελλάδα μέσω Interpol βρήκε ότι ο server ανήκει στη Windscribe και έτσι βρέθηκε ο CEO της κατηγορούμενος να περιμένει για μήνες και μήνες (ελληνικά δικαστήρια) να ξεμπλέξει. Ενδιαφέρον διάβασμα: https://windscribe.com/blog/windscribe-greek-court-case/ 1
kallair Δημοσ. χθες στις 03:51 μμ Δημοσ. χθες στις 03:51 μμ Στις 14/5/2025 στις 2:06 ΜΜ, ak156 είπε Μου δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες από την ενεργοποίηση του (3)... - Μου φαίνεται ότι βάζοντας ορισμένα app να έχουν υποχρεωτικά VPN, όλα τα υπόλοιπα πάνε χωρίς VPN? παρόλο που δεν το επέλεξες? Κάτι τέτοιο μου φάνηκε από το speedtest . - Μήπως επηρεάζεται και το Kill Switch από κάτι τέτοιο. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία τι και πως? Οταν διαλεγεις να περασουν συγκεκριμενα apps μεσα απο vpn, προφανες δεν ειναι οτι οτιδηποτε αλλο δεν θα εχει VPN; Το kill switch αφορα αποκλειστικα την κινηση που περναει μεσα απο το VPN. 1
ak156 Δημοσ. χθες στις 05:43 μμ Δημοσ. χθες στις 05:43 μμ 1 ώρα πριν, kallair είπε Οταν διαλεγεις να περασουν συγκεκριμενα apps μεσα απο vpn, προφανες δεν ειναι οτι οτιδηποτε αλλο δεν θα εχει VPN; Το kill switch αφορα αποκλειστικα την κινηση που περναει μεσα απο το VPN. Όπως είπα δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω στην TV αρκετά. Επειδή κάτι είχε πέσει στο μάτι μου (ίσως και να μην το θυμάμαι καλά). Μήπως επιλέγοντας κάποια app να έχουν VPN και κάποια άλλα app να μην έχουν, δημιουργείς θέμα στο Kill Switch? Δηλαδή το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει το Kill Switch όπως πρέπει? άρα καλύτερα να τα αφήσεις όλα μέσω VPN?
kallair Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δεν εχει σχεση το kill switch. αν χαθει η συνδεση, θα κοψει το ιντερνετ στις εφαρμογες που ειναι πισω απο vpn. Μονο αν ειναι bugged η εφαρμογη θα εχεις τετοιο θεμα. 1
Dimos13 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ak156 είπε Όπως είπα δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω στην TV αρκετά. Επειδή κάτι είχε πέσει στο μάτι μου (ίσως και να μην το θυμάμαι καλά). Μήπως επιλέγοντας κάποια app να έχουν VPN και κάποια άλλα app να μην έχουν, δημιουργείς θέμα στο Kill Switch? Δηλαδή το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει το Kill Switch όπως πρέπει? άρα καλύτερα να τα αφήσεις όλα μέσω VPN? Το killswitch του δουλεύει άψογα στην τηλεόραση για αυτό και το αγόρασα για 2 χρόνια. Είναι πολύ εύκολη η δοκιμή. Ενεργοποίησέ το kill switch αλλά και το auto connect καλού κακού. Βάλε την εφαρμογή που θες να περνάει από το VPN. Μετά πήγαινε κάνε disconnect το VPN και θα δεις ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει, σαν να μην είσαι στο ίντερνετ, ενώ οι υπόλοιπες που δεν περνάνε από vpn δουλεύουν μια χαρά. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Dimos13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα