Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Πουλινε δες αυτο με την πρωτη ευκαιρια , αξιζει . Last Breath 1
jakis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Αντίδοτο στη ζέστη με φωτό από μια από τις καλύτερες χειμερινές εξορμήσεις που έχω κάνει και με εξαιρετική παρέα... 1η μέρα : Τζουμέρκα, ανάβαση και διάσχιση από Μελισσουργούς προς Ματσούκι. Εκκίνηση από Μελισσουργούς, σχετικά εύκολη η ανάβαση μέχρι την κορυφογραμμή, τέλειες συνθήκες και χορταστική διαδρομή. Αν κάποιος ειναι του ορειβατικού σκι και έχει όσο χιόνι ειχε τότε θα πρεπει να ειναι απίθανη διαδρομή. 2η μέρα : Ανάβαση στη Στρογγούλα (ημιτελής, we'll be back 😎 ) Βουνό που απαιτεί σεβασμό χειμώνα καλοκαίρι. Σύντομη στα χαρτιά ανάβαση αλλά μας αντάμειψε με πλήρη χειμερινή εμπειρία ! Υπέροχο μέρος, δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω. 6
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 14/06/2019 at 08:21, Fotis13 said: χχαχα οχι ρε τα δαχτυλα τα χρειαζεσαι . Εκανα μια παιδικη βουτια ετσι για να βραχω γιατι ειχα καιρο . μερικες φορες αυτες οι βουτιες ειναι ωραιες γιατι ειναι χαλαρες.ουτε deco gases ουτε διπλες ουτε τιποτα.πας βουτας και βγαινεις σαν κυριος. On 17/06/2019 at 17:44, panomelene said: Καλησπερα ! Βρηκα τελικα τι θα παρω , αλλα απο sportsdirect, αν τα παρω σημερα 17-6 θα εχουν ερθει Ελλαδα εως τις 28-6;;; Δεν εχω ξανα παραγγείλει απο εκει και στα delivery options δεν μπορω να καταλαβω αν αυτο με τα 12 ευρω που ειναι η μονη επιλογη για Ελλαδα ισχυει το 2-4 εργασιμες μου ειχαν ερθει σχετικα γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποσες μερες εκαναν.θα υπολογιζα κατι παραπανω απο 4 παντως. On 18/06/2019 at 10:11, Fotis13 said: Πουλινε δες αυτο με την πρωτη ευκαιρια , αξιζει . Last Breath το κατεβαζω σημερα να το δω σαββατο στο αεροπλανο.απο οτι ειδα στο trailer commercial diving ειναι. 13 hours ago, jakis13 said: Αντίδοτο στη ζέστη με φωτό από μια από τις καλύτερες χειμερινές εξορμήσεις που έχω κάνει και με εξαιρετική παρέα... 1η μέρα : Τζουμέρκα, ανάβαση και διάσχιση από Μελισσουργούς προς Ματσούκι. Εκκίνηση από Μελισσουργούς, σχετικά εύκολη η ανάβαση μέχρι την κορυφογραμμή, τέλειες συνθήκες και χορταστική διαδρομή. Αν κάποιος ειναι του ορειβατικού σκι και έχει όσο χιόνι ειχε τότε θα πρεπει να ειναι απίθανη διαδρομή. 2η μέρα : Ανάβαση στη Στρογγούλα (ημιτελής, we'll be back 😎 ) Βουνό που απαιτεί σεβασμό χειμώνα καλοκαίρι. Σύντομη στα χαρτιά ανάβαση αλλά μας αντάμειψε με πλήρη χειμερινή εμπειρία ! Υπέροχο μέρος, δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω. αυτη η φωτογραφια ποτε τραβηχτηκε?μην μου πεις οτι ειναι τωρα και εχει χιονι.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 5 minutes ago, jakis13 said: Χειμωνιάτικη είναι, 2-3 χρόνια πριν. λεω και εγω αν εχει ακομα χιονι να παω εκει να γλυτωσω απο την ζεστη :P. elbrus πρεπει να ξαναπαω.απο τα 3800m και πανω χιονι ακομα και τον αυγουστο. πολυ ωραιες φωτογραφιες παντως
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, poulinos είπε το κατεβαζω σημερα να το δω σαββατο στο αεροπλανο.απο οτι ειδα στο trailer commercial diving ειναι. Commercial ειναι ναι ,πολυ καλα γυρισμενη και ατμοσφαιρικη .Ειδικα μια σκηνη συγκεκριμενη που μολις την δεις θα καταλαβεις θα σε συγκλονισει και ειναι αληθινη ιστορια δειχνει τους πραγματικους πρωταγωνιστες στο τελος .
V for Vagelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα/καλημέρα. Αγαπάω και εγώ τις υπαίθριες δραστηριότητες και θα ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι με πεζοπορία/ορειβασία στα ελληνικά βουνά, την καλοκαιρινή περίοδο για αρχή. Είναι όμως πάρα πολλά τα βουνά και γενικώς δε ξέρω από που να ξεκινήσω και από που να πληροφορηθώ για πιθανές διαδρομές, για μονοπάτια, για καταφύγια... Εσείς από που πληροφορήστε για τις επόμενες εξορμήσεις σας και για τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε; Εχει να προτείνει κανείς κάποιο site που να έχει μια καλή σύνοψη και περιγραφή (των πιο ενδιαφεροντων) διαδρομών/μονοπατιών εντός Ελλάδας; Επίσης ποιες διαδρομές/αναβάσεις σας έχουν εντυπωσιάσει πιο πολύ από άποψη φυσικού τοπίου στην Ελλάδα;
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 live story.πρωτο καταφυγιο morskie oko 3
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 αποστολη ολοκληρωθηκε επιτυχως.κορυφη rysy 2499m.αρνητικα απο το καταφυγιο μεχρι πανω ψιλοβροχο συνεχεια και αρκετη ομιχλη.τα θετικα οτι ανεβηκαμε και οτι εχουν βαλει αλυσιδες σε απειρα σημεια απο τα 2200 και πανω.ενα αρνητικο ακομα.απο εκει που σε αφηνει το λεωφορειο περπατας 8 km ασφαλτο για να μπεις στο βουνο 6
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 αλλες 3 φωτογραφιες.στατιστικα διαδρομης μια φωτο απο την λιμνη και μια απο τις αλυσιδες 6
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 On 22/06/2019 at 18:59, V for Vagelis said: Καλησπέρα/καλημέρα. Αγαπάω και εγώ τις υπαίθριες δραστηριότητες και θα ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι με πεζοπορία/ορειβασία στα ελληνικά βουνά, την καλοκαιρινή περίοδο για αρχή. Είναι όμως πάρα πολλά τα βουνά και γενικώς δε ξέρω από που να ξεκινήσω και από που να πληροφορηθώ για πιθανές διαδρομές, για μονοπάτια, για καταφύγια... Εσείς από που πληροφορήστε για τις επόμενες εξορμήσεις σας και για τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε; Εχει να προτείνει κανείς κάποιο site που να έχει μια καλή σύνοψη και περιγραφή (των πιο ενδιαφεροντων) διαδρομών/μονοπατιών εντός Ελλάδας; Επίσης ποιες διαδρομές/αναβάσεις σας έχουν εντυπωσιάσει πιο πολύ από άποψη φυσικού τοπίου στην Ελλάδα; α.πολλοι συλλογοι κανονιζουν εξορμησεις και χειμωνα και καλοκαιρι πχ ποα,εος αθηνων,εως αχαρνων κτλ.ειναι μια καλη αρχη για να μπεις στο κλιμα και να σε βοηθησουνε το ξεκινημα μετα απο εκει βρισκεις παρεες και πας σε αλλα μερη εκτος συλλογου.μια καλη αρχη για αθηνα ειναι υμηττος και παρνηθα με την δευτερη να εχει διαφορες διαδρομες.μετα υπαρχουν χαρτες κτλ και υπαρχουν και πολλα sites που εχουν διαδρομες με στιγματα με gps.τωρα το τι θα σου αρεσει ειναι διαφορετικο μπορει να σου αρεσουν οι καλοκαιρινες εξορμησεις μπορει το χειμερινο βουνο.κανε την αρχη με συλλογο και βλεπεις πως θα παει.απο εκει θα γνωρισεις και ατομα.τωρα για ομορφα βουνα θα ειμαι το λαθος ατομο να πω την αποψη μου αφου ουτε σε πολλα ελληνικα βουνα εχω παει διοτι προτιμω το εξωτερικο.β.μαρεσει πιο πολυ το χειμερινο βουνο αφου δεν μπορω την ζεστη και το βασιλο δεν κανω βουνα για να θαυμασω τα τοπια ή την θεα. σορρυ για το delay στην απαντηση. 2
jakis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Ολοι με συλλόγους ξεκινήσαμε. Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί σύλλογοι για να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και να αγαπήσεις το outdoor με ασφάλεια. Εκμεταλλεύσου τις γνώσεις των εμπειρότερων και χτίσε τη δική σου εμπειρία στο μονοπάτι. @poulinos : Ωραία εξόρμηση & φωτό, πες παραπάνω λεπτομέρειες. Πως και επέλεξες το συγκεκριμένο προορισμό; Έχω ακούσει ότι έχουν αξιοσέβαστη ορειβατική παράδοση ως χωρα. 1
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 On 20/06/2019 at 08:28, Fotis13 said: Commercial ειναι ναι ,πολυ καλα γυρισμενη και ατμοσφαιρικη .Ειδικα μια σκηνη συγκεκριμενη που μολις την δεις θα καταλαβεις θα σε συγκλονισει και ειναι αληθινη ιστορια δειχνει τους πραγματικους πρωταγωνιστες στο τελος . ειδα την ταινια χτες.οτι και να πω απλα θα ειναι λιγο.αν και ντοκυμαντερ ειναι και καλυτερα που το εκαναν σε τετοιο στυλ.εξηγει τα παντα και καταλαβαινεις ποσο μπορουν να πανε ολα στραβα πολυ ευκολα.πολλα διδαγματα επισης. 7 hours ago, jakis13 said: Ολοι με συλλόγους ξεκινήσαμε. Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί σύλλογοι για να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και να αγαπήσεις το outdoor με ασφάλεια. Εκμεταλλεύσου τις γνώσεις των εμπειρότερων και χτίσε τη δική σου εμπειρία στο μονοπάτι. @poulinos : Ωραία εξόρμηση & φωτό, πες παραπάνω λεπτομέρειες. Πως και επέλεξες το συγκεκριμένο προορισμό; Έχω ακούσει ότι έχουν αξιοσέβαστη ορειβατική παράδοση ως χωρα. α.οπως εγραψα πιο πανω δεν μαρεσει να πηγαινω ελλαδα και προτιμω εξωτερικο για να το κανω και διακοπες μαζι. β.δεν μαρεσουν οι διασχισεις τοσο πολυ.προτιμω κορυφες γ.εχω μια αγαπη για την πολωνια και εχω ερθει 6 7 φορες. δ.μαρεσουν τα βουνα που εχουν μια πιο δυσκολη αναβαση πχ στο rysy οπως εγραψα που εχει απο τα 2200 περιπου αλυσιδες για να ανεβεις. ε.αν καποιος θελει /δυστυχως δεν το εκανα /μπορει να ανεβει απο πολωνια και να κατεβει απο σλοβακια. ζ.χαμηλο κοστος αεροπορικων ,τρενων κτλ.πηγαμε ηρθαμε με 85 ευρω το ατομο .το τρενο για ζακοπανε δεν ειναι ουτε 10 ευρω. η.επισης εχει και αλλες διαδρομες οπως και σε οποιον αρεσει το τοπιο εχει καλη θεα με τις λιμνες.γινεται και ως χειμερινο βουνο.μετα απο το rysy σκεφτομαι και το triglav που παιζει via ferrata και μπορει να βγει και αυτο σε μια μερα.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε α.οπως εγραψα πιο πανω δεν μαρεσει να πηγαινω ελλαδα και προτιμω εξωτερικο για να το κανω και διακοπες μαζι. β.δεν μαρεσουν οι διασχισεις τοσο πολυ.προτιμω κορυφες Μπραβο Πουλινε για την κορυφη ! Ναι ρε ταινιαρα για το ειδος ημουν σιγουρος πως θα σου αρεσε . Εσυ εισαι ξεκαθαρα δικος μου με την διαφορα οτι εγω βαριεμαι και τις πεζοποριες πλεον απλα τις αντιμετωπιζω σαν αναγκαιο κακο για να φτασω καποια στιγμη στην κορυφη . 1
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 hours ago, Fotis13 said: Μπραβο Πουλινε για την κορυφη ! Ναι ρε ταινιαρα για το ειδος ημουν σιγουρος πως θα σου αρεσε . Εσυ εισαι ξεκαθαρα δικος μου με την διαφορα οτι εγω βαριεμαι και τις πεζοποριες πλεον απλα τις αντιμετωπιζω σαν αναγκαιο κακο για να φτασω καποια στιγμη στην κορυφη . ειλικρινα απο τα καλυτερα ντοκυμαντερ ever.η πεζοπορια δεν με χαλαει αρκει να εχει ωραια κομματια πχ με αλυσιδες,via ferrata, παγο χιονι κτλ. αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα εκανα μονο summits.αντιθετα η θεα δεν μου λεει κατι και ευχαριστηθηκα το rysy που ειχε ομιχλη και εσκασα στην ζεστη.η βροχη ηταν ψικοβροχο οποτε η μεμβρανη εκανε την δουλεια της. επομενος κοντινος στοχος το triglav με το καλο. off topic.επισης στην καταδυση ποτε δεν με συγκινησε το να βλεπω το βυθο.ηθελα να εχει λιγο αδρεναλινη/ενδιαφερον οποτε οι καλυτερες καταδυσεις ηταν trimix,cave,rebreather,advanced tec rec sidemount και εννοειται το ghost fishing. μερικες φωτογραφιες ακομα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα