Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, Fotis13 said:

Στο Denali  μεχρι  τα 5000 αν θυμαμαι καλα μαγειρευαν κανονικα στην αποστολη μεχρι και πιτσα ειχαμε  φαει .Ηταν αριστη η οργανωση της εταιρειας .Απο εκει και πανω τρωγαμε  τα γνωστα αποξηραμενα  της     mountain house  που εχει πολυ νοστιμα φαγητα  και μαλιστα τα ιδια ειχαμε και στην Αconcagua   και φυσικα ετρωγα διπλες μεριδες παντου.

Για να καταλαβεις μου αρεσει  ενα συγκεκριμενο απο αυτα   και  εψαχνα απο amazon  να το αγορασω να το ξαναφαω αχχαχα.

Γενικα θεωρω πολυ σημαντικο το κομματι της διατροφης σε τετοιες αποστολες και δεν δεχομαι καμμια εκπτωση εκει .Για αυτο και παω παντα οργανωμενα .

Καλα μεσα στο φαραγγι δεν σε βρισκει κανεις εννοειται, το προβλημα ειναι στην μεταφορα απο και προς που και να σε γραψουν σε γυρνανε πισω δεν ειναι μονο το προστιμο .Προβλεπω  τελη Ιουνιου να ξεκινησουμε παλι και θα το εγκαινιασω με του Ολυμπου μαλλον .

πραγματι σε video που εβλεπα για aconcagua ελεγαν οτι σε φαγητο εχει απο ολα και οπως ειπες και Pizza. βεβαια και kilimanjaro δεν θυμαμαι να ειχε πιτσα αλλα απο πλευρας φαγητου κανενα παραπονο.μιλαμε για τεραστιες μεριδες ημουν και μονος κιολας οποτε καταλαβαινεις.  amazon δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο να το βρεις αλλα ισως σε κανα καταστημα με ορειβατικα οπως τα γνωστα schuster, bergfreunde κτλ. Στην οργανωμενη αποστολη ενα κομματι του κοστους που πληρωνεις ειναι και το φαγητο.οπως kilimanjaro κουβαλαγαν μεγαλη φιαλη βουτανιου,προπανιου τι ηταν αυτο. αλλο τοσο σε aconcagua λογω υψομετρου και πολυ παραπανω ημερων απο το Kili όπως και στο Denali που οι συνθηκες ειναι πολυ πιο δυσκολες.

στα πυρηναια που το φαγητο απο το καταφυγιο δεν εφτανε εκει βεβαια ετρωγα οτι εβρισκα και οταν βρισκαμε κατι για ανεφοδιασμο φορτωνα απο ξηρους καρπους μπισκοτα μεχρι δεν ξερω τι.δυστυχως στα καταφυγια οι μεριδες ειναι συγκεκριμενες και τις θεωρουσα μικρες παροτι δεν πιστευω οτι τρωω και υπερβολικα.βεβαια ειδα ατομα που ετρωγαν το μισο του μισου απο αυτο που τρωγα εγω.

στο τελος περα απο το να σε γυρνανε πισω και να κοψουν προστιμο θα σου παιρνουν και τον εξοπλισμό.αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει αυτο.

επισης περιμενα απο ενα ατομο που βλεπει το θεμα (ονοματα δεν λεμε) να αναφερει  ποσο τενεκες ειμαι στην διατροφη που τρωω ληγμενα πραγματα αλλα δεν το εκανε.why?? χαχαχα. Ο τενεκες επιζει σε ολα τα περιβαλλοντα.χαχαχαχαχα.  :P Ολα στο στομαχι πανε. Το βασικό ειναι να υπαρχει κατι να φας για να παει στο στομαχι. Οι ημερομηνιες ληξεως ειναι ενδεικτικες:P .Ποσα έχω πετυχει να εχουν ληξει πριν την ημερομηνια ληξεως.

Στα πυρηναια απο ολες τις μερες μια φορα ειχαν φερει ενα κρεας αν θυμαμαι καλα αλλα με λιπος κτλ που παροτι που πεινουσα δεν το εφαγα και εφαγα περισσοτερο απο ζυμαρικα.

@Fotis13 θυμησε μου ειχες ανεβει ολυμπο κορυφη; Θυμαμαι που ειχες πει οτι ενα ατομο ηθελε να πατε παρεα αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχες ανεβει στο παρελθον.νομιζω ειχες πει πως εχεις παει κορυφη.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

[...]

επισης περιμενα απο ενα ατομο που βλεπει το θεμα (ονοματα δεν λεμε) να αναφερει  ποσο τενεκες ειμαι στην διατροφη που τρωω ληγμενα πραγματα αλλα δεν το εκανε.why?? χαχαχα. Ο τενεκες επιζει σε ολα τα περιβαλλοντα.χαχαχαχαχα.  :P Ολα στο στομαχι πανε. Το βασικό ειναι να υπαρχει κατι να φας για να παει στο στομαχι. Οι ημερομηνιες ληξεως ειναι ενδεικτικες:P .Ποσα έχω πετυχει να εχουν ληξει πριν την ημερομηνια ληξεως.

[...]

Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια.

Τι να κάνω; Εκθέτουμε τους φίλους; Ποτέ! Αλλά, αφού εκτέθηκε από μόνος του, παιδιά, ναι, επιβεβαιώνω. Δεν φαντάζεστε για τι ανθεκτικό πλάσμα μιλάμε. Είναι οργανισμός που χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. 🤭

Δημοσ.
On 17/04/2020 at 00:51, Mrs. Hyde said:

Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια.

Τι να κάνω; Εκθέτουμε τους φίλους; Ποτέ! Αλλά, αφού εκτέθηκε από μόνος του, παιδιά, ναι, επιβεβαιώνω. Δεν φαντάζεστε για τι ανθεκτικό πλάσμα μιλάμε. Είναι οργανισμός που χρήζει επιστημονικής διερεύνησης. 🤭

Περα απο την πλακα ναι εχω κανει καφριλες με το φαγητο αλλα ειλικρινα μπροστα σε αλλες χωρες δεν ειμαστε τιποτα.ακομα και κατι να εχει ληξει δεν σημαινει οτι εχει θεμα.αλλο τοσο πραγματα που δεν εχουν ιχνος νερου μεσα πχ ενα παστελι. υπαρχουν αλλες χωρες δεκα φορες χειροτερες που τρωνε οτι βρουν απο ωμο μεχρι δεν ξερω τι.βλεπει και chinese wet markets.

εμεις μπροστα σε αυτους ειμαστε 1000 φορες καλυτερα.και στο εξωτερικο νομιζω υπαρχουν καποια καταστηματα που πουλανε προιοντα οχι μονο που ειναι κοντα στην ημερομηνια ληξης αλλα και ληγμενα. τιμες χωμα βεβαια.

@Fotis13 οταν με το καλο παω για το επομενο βουνο δεν θα βγει μονο το κατέβασμα με jogging αλλα και το ανεβασμα. στην τσεχια οπως ειχα πει στην καθοδο σε μερικα σημεια πηγαινα jogging με τα crampons για να προλαβω να κατεβω γιατι επρεπε να παρω το λεωφορειο για αναχώρηση απο την πόλη. τωρα λογω corona virus το εχω ριξει στο τρεξιματακι εδω και κανα δυο βδομαδες και ηδη οι διαφορες με πριν ειναι εμφανης στους χρονους ανα χιλιομετρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2020 στις 12:32 ΠΜ, poulinos είπε

@Fotis13 θυμησε μου ειχες ανεβει ολυμπο κορυφη; Θυμαμαι που ειχες πει οτι ενα ατομο ηθελε να πατε παρεα αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχες ανεβει στο παρελθον.νομιζω ειχες πει πως εχεις παει κορυφη.

Ναι ρε 4 φορες ,1 χειμωνα και 3 καλοκαιρι .Ειναι να παω με μια φιλη μου και αυτο το καλοκαιρι  γιατι εχει λυσαξει αλλα  εγω βαριεμαι .Οποτε θα δουμε .Λιγος καιρος εμεινε Πουλινε για να αρχισουμε παλι τις εξορμησεις .

Στις 18/4/2020 στις 8:55 ΜΜ, poulinos είπε

@Fotis13 οταν με το καλο παω για το επομενο βουνο δεν θα βγει μονο το κατέβασμα με jogging αλλα και το ανεβασμα. στην τσεχια οπως ειχα πει στην καθοδο σε μερικα σημεια πηγαινα jogging με τα crampons για να προλαβω να κατεβω γιατι επρεπε να παρω το λεωφορειο για αναχώρηση απο την πόλη. τωρα λογω corona virus το εχω ριξει στο τρεξιματακι εδω και κανα δυο βδομαδες και ηδη οι διαφορες με πριν ειναι εμφανης στους χρονους ανα χιλιομετρο.

Αυτο καναμε εμεις στον Ολυμπο σαν προπονηση ,ειδικα στο κατεβασμα τρεχαμε .Εγω απο αεροβια αυτη την περιοδο ειμαι λασπη  γιατι δεν κανω καθολου .Γυμναζομαι μονο με  βαρη , 

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
On 24/04/2020 at 08:59, Fotis13 said:

Ναι ρε 4 φορες ,1 χειμωνα και 3 καλοκαιρι .Ειναι να παω με μια φιλη μου και αυτο το καλοκαιρι  γιατι εχει λυσαξει αλλα  εγω βαριεμαι .Οποτε θα δουμε .Λιγος καιρος εμεινε Πουλινε για να αρχισουμε παλι τις εξορμησεις .

Αυτο καναμε εμεις στον Ολυμπο σαν προπονηση ,ειδικα στο κατεβασμα τρεχαμε .Εγω απο αεροβια αυτη την περιοδο ειμαι λασπη  γιατι δεν κανω καθολου .Γυμναζομαι μονο με  βαρη , 

οπως σου ειπα.στειλτην με group. :P. μια φορα κορυφη μια φορα μια αλλη διαδρομη και τερμα.δεν κανω κεφι να ξαναπαω.σιγουρα χειμωνα θα ηταν καλη φαση αλλα προτιμω κατι που δεν το εχω κανει. αντε να τελειωσουν οι βλακειες και εξορμησεις να κανουμε και να οργανωσουμε κανα ταξιδι επιτελους. το αναποδο απο αυτο που κανεις εσυ κανω εγω τωρα.εχω παρει τις ανηφορες και τους δρομους.

Δημοσ.

18/5  ειπαν θα επιτρεπετε η μετακινηση και εκτος νομου κατοικιας αν δεν κανω λαθος .Οποτε ειμαστε κοντα .

Δημοσ.
On 04/05/2020 at 10:56, Fotis13 said:

18/5  ειπαν θα επιτρεπετε η μετακινηση και εκτος νομου κατοικιας αν δεν κανω λαθος .Οποτε ειμαστε κοντα .

σωστα θυμασαι.κατι τετοιο ακουσα και εγω.οποτε ετοιμος για canyoning εισαι.εγω συνεχιζω το τρεξιμο σε ανηφορες και τωρα ελπιζω να ανοιξε το παρκακι για μονοζυγο.

επιτελους βγηκε καπου

https://www.netflix.com/gr-en/title/81121188

αν και θα βγει και ταινια περα απο το ντοκιμαντερ

φωτη δεν σε ειχα ρωτησει ποτε. τι ηλικια εχεις? η τουλαχιστον δεν θυμαμαι να σε ρωτησα.

εννοείται τώρα που πέρασα ούτε το παρκακι ανοιχτό ουτε το γηπεδο

ειδα και το poorna με την youngest girl που ανεβηκε στο evereset. σχεδον 14 χρονων.

και εδω μια πιο παλια φωτογραφια απο την ψηλοτερη κορυφη στις andorra. είμαι ο αναποδος.

coma pedrosa 2923

P1110914.JPG

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω δει το ντοκυμαντερ   αλλα δεν εχει πολυ καλα γυρισμενο περιμενω την ταινια να εντυπωσιαστω.

Ανυπομονω για canyoning και καταδυσεις(ακυρωθηκαν οι Μαλδιβες)  και να ανοιξει κανα μαγαζι να παω να φαω αχχαχα .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
On 11/05/2020 at 09:50, Fotis13 said:

Το εχω δει το ντοκυμαντερ   αλλα δεν εχει πολυ καλα γυρισμενο περιμενω την ταινια να εντυπωσιαστω.

Ανυπομονω για canyoning και καταδυσεις(ακυρωθηκαν οι Μαλδιβες)  και να ανοιξει κανα μαγαζι να παω να φαω αχχαχα .

δεν με χαλασε το ντοκυμαντερ.σιγουρα η ταινια θα ειναι καλυτερη αλλα τοσο καιρο και ακομα το περιμενουμε.και με το Poorna δεν ξετρελαθηκα.προσπαθει να περασει αλλα μυνηματα παρα να δειξει το βουνο. ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει απο ολα αυτα που θελουμε.χαλια καιρο. ειχες κλεισει για μαλβιδες ή απλα το σκεφτοσουν? τα μαγαζια ειναι το τελευταιο που περιμενω.χαχα.αεροπλανα θελω και να μπορεσω να παω χωρις να τραβηξω τα χιλια μυρια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν με χαλασε το ντοκυμαντερ.σιγουρα η ταινια θα ειναι καλυτερη αλλα τοσο καιρο και ακομα το περιμενουμε.και με το Poorna δεν ξετρελαθηκα.προσπαθει να περασει αλλα μυνηματα παρα να δειξει το βουνο. ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει απο ολα αυτα που θελουμε.χαλια καιρο. ειχες κλεισει για μαλβιδες ή απλα το σκεφτοσουν? τα μαγαζια ειναι το τελευταιο που περιμενω.χαχα.αεροπλανα θελω και να μπορεσω να παω χωρις να τραβηξω τα χιλια μυρια.

Ειχα δωσει προκαταβολη  αλλα φυσικα μου την επεστρεψαν .

Δημοσ.
On 13/05/2020 at 08:38, Fotis13 said:

Ειχα δωσει προκαταβολη  αλλα φυσικα μου την επεστρεψαν .

μια χαρα.αν και μπορεις να δεις τι θα ανοιξει ή οχι μεχρι τοτε εκτος δεν δεν θες να πας. τουλαχιστον δεν εχασες λεφτα οπως εγω με τα αεροπορικα .

On 15/05/2020 at 14:14, Fosforos said:

ανέβηκα στον Κίσαβο την προηγούμενη εβδομάδα

gll4mrM.jpg

απέναντι φαίνεται ο Όλυμπος

xionaki ο ολυμπος.ωραια εικονα με την καμπανα. :)

Δημοσ.

Χτες καναμε  Μεγα ρεμα   μετα απο πολυ καιρο .Οι συνθηκες ιδανικες ,θερμοκρασια ,ροη νερου ,παρεα .

100474907_10158569008763453_1889498689244758016_o.jpg

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την Κυριακη καναμε Καλυψω που ειναι το πρωτο φαρραγι που εκανα στην ζωη μου  και  τελευταια φορα το ειχα κανει πριν 2 χρονια .Πολυ μεγαλη ομαδα 30 ατομα και βγηκαμε στις 16:00.

Υπεροχος και καιρος και σταθμη νερου  και  μεγαλα  jumps .Συνολικα σε 2 μερες εκανα 880 χλμ  πηγαινε-ελα .

101442075_587852421850764_483442489500368896_n.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...