Caiden Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ Γνώμες και απόψεις για Basecamp (Κοτρωναρος) για σχολη βουνου ML-1 και στην συνέχεια ML-2; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
poulinos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 6 hours ago, ribo7 said: Ναι καταλαβαίνω πως το λες για την υψοφοβία και το sure footed. Θα προσπαθήσω να βρω και videaκια να έχω μια αίσθηση να δω πως είναι. Επίσης, ποια δωρεάν εφαρμογή χρησιμοποείτε για να βλέπετε πληροφορίες υψομέτρου, μονοπάτια, κλπ.? Έχω δει την PeakVisor αλλά είναι επί πληρωμή (βέβαια μικρό το ποσό αν είναι όντως τόσο καλή). πολλες φορες βεβαια η γωνια ληψης ειναι λιγο τρομακτικη. γιατι εχω συγκρινεις σε διαφορα βουνα το πως το δειχνουν και πως ειναι στην πραγματικοτητα. αλλα οκ ενα videaki δειχνει καποια πραγματα. προσωπικα εχω δυο gps garmin e-trex και κατεβαζω διαδρομες απο το wikiloc (Οταν ειναι να παω solo). 5 hours ago, Caiden said: Γνώμες και απόψεις για Basecamp (Κοτρωναρος) για σχολη βουνου ML-1 και στην συνέχεια ML-2; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; καποιοι πινουν νερο στο ονομα του αλλοι το αναποδο. ξερω ατομα που ειχαν παει σε αυτον και ξαναπανε και ατομα που αλλαξαν. προσωπικα θα πηγαινα σε εος αχαρνων αν ηταν να προχωρησω ειτε στην ορειβασια ειτε στην αναρριχηση. βεβαια στον εος πηγα κατευθειαν για το χειμερινο βουνο που οπως ειδα ειναι το Ml-2.δεν εκανα ποτε το ml-1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα