Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταδυτικη σημαια δεν σου αρεσει να υποθεσω?

κατι τετοιο αλλα σε πιο tec?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0e/82/7f/0e827f17ba24d61e13c2df7016547864.jpg

επισης https://www.google.gr/search?q=cave+diving+tattoo&biw=1280&bih=933&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie5b_gxLXKAhVHCiwKHc_DBMMQ_AUIBigB&dpr=1#tbm=isch&q=diving+tattoos&imgrc=v1ta27Qzp6D3EM%3A

πολλα σχεδια βλεπεις στο google.to one tank is not enough ειναι ωραιο αλλα κατι σε cave θα ηταν πιο ωραιο.

Οχι σημαια δεν θελω  ουτε κατι αλλο μονο σε diver helmet theme .

Φώτη για τατουάζ μπορώ να σε στείλω στους δικούς μου και έχουν αρκετή φαντασία για να μην καταλήξεις με κάτι βαρετό και συνηθισμένο

Εχω ραντεβου για σημερα spect   να το κανω στο 8ball  ,thanks tho .

υπαρχει και η λυση να μην κανεις τιποτα ή να κανεις τιποτα για κανα βουνο. :P

Τιποτα δεν παιζει να μην κανω  ,θελω να εχω diving tattoo .

Για βουνο αφηνω  ελευθερο το κομματι στο κεντρο ψηλα της ομωπλατης  κατω απο τον σβερκο  απλα δεν εχει ερθει η ωρα του ακομα ...

Δημοσ.

να γινουν τα 7 summits πως το λενε αυτο το Project και μετα;)

foti Να κανουμε τατουαζ κολαζ τα hobby Μας λεω εγω:P

• Like 1
Δημοσ.

E, ναι, περιμένει να κατακτήσει το Κιλιμάντζαρο ή το Έβερεστ και μετά... :-D  :P  :-D  :P  :-D  :P

Ε οχι και το Κιλιμαnτζαρο μην με ξεφτιλιζεις :P

Δημοσ.

Ε οχι και το Κιλιμαnτζαρο μην με ξεφτιλιζεις :P

σχεδον 6000 μετρα ειναι.δεν σου ειπε τον ολυμπο ή τα βαρδουσια :P

χαχα:P

• Like 1
Δημοσ.

σχεδον 6000 μετρα ειναι.δεν σου ειπε τον ολυμπο ή τα βαρδουσια :P

χαχα :P

Το κιλι το εχω βαλει στους λοφους πλεον :P

An den htan 7 summits  den θα πηγαινε κανεις 

Δημοσ.

την καταλληλη περιοδο χωρισες.χαχα.αντε να δω τι αλλο θα κανεις εσυ μετα το cave και τι αλλο θα κανω εγω μετα το rebreather.μονο το ice εμεινε και μετα καμια ελευθερη καταδυση.

• Like 1
Δημοσ.

την καταλληλη περιοδο χωρισες.χαχα.αντε να δω τι αλλο θα κανεις εσυ μετα το cave και τι αλλο θα κανω εγω μετα το rebreather.μονο το ice εμεινε και μετα καμια ελευθερη καταδυση.

Μετα το Cave Pouline  εχει μονο fun dives kai full  canyoning οποτε βγαινει αθλητικο φαραγγι .Ελευθερη καταδυση βαρετο ρε  δεν εχει εξοπλισμο πολυ :P

Δημοσ.

Μετα το Cave Pouline  εχει μονο fun dives kai full  canyoning οποτε βγαινει αθλητικο φαραγγι .Ελευθερη καταδυση βαρετο ρε  δεν εχει εξοπλισμο πολυ :P

canyoning δεν εχω κανει ακομα θα ηθελα και μεσα στα σχεδια ειναι και σπηλαιολογια.

αφου θες εξοπλισμο πολυ αντε καλο trimix  με διπλες στην πλατη δυο stage στο πλαι και δυο αναμεσα στα ποδια για την εκπαιδευση.στην υπολοιπες βουτιες 3 stage αλλα να εχεις και 15 αρες στην πλατη οχι 12 αρες.

Δημοσ.

canyoning δεν εχω κανει ακομα θα ηθελα και μεσα στα σχεδια ειναι και σπηλαιολογια.

αφου θες εξοπλισμο πολυ αντε καλο trimix  με διπλες στην πλατη δυο stage στο πλαι και δυο αναμεσα στα ποδια για την εκπαιδευση.στην υπολοιπες βουτιες 3 stage αλλα να εχεις και 15 αρες στην πλατη οχι 12 αρες.

Τα σπαει το canyoning  ,σπηλαιο δεν γουσταρω εχει πολυ βρωμα ρε φιλε και λασπη ,μονο υποβρυχιο θα κανω .

Αυτο του trimix δεν ειναι εξοπλισμος φορτιο ειναι χαχαχα  τα φορτηγα θα κανουμε .

Δημοσ.

ελπιζω φετος ή του χρονου να κανω canyoning.δεν μπορω να τα προλαβω ολα.ε λιγο λασπη δεν πειραζει.αλλωστε τα ρουχα στα απλυτα θαπανε μετα.δεν  με πειραζει.

τι εννοεις υποβρυχιο? ναι του trimix ειναι πολυ πραγμα.εκει καλα ειναι ειτε με σκαφος ειτε η στερνα που σε βοηθανε στο να ετοιμαστεις ανετα χωρις να τα παιζεις.

Δημοσ.

ελπιζω φετος ή του χρονου να κανω canyoning.δεν μπορω να τα προλαβω ολα.ε λιγο λασπη δεν πειραζει.αλλωστε τα ρουχα στα απλυτα θαπανε μετα.δεν  με πειραζει.

τι εννοεις υποβρυχιο? ναι του trimix ειναι πολυ πραγμα.εκει καλα ειναι ειτε με σκαφος ειτε η στερνα που σε βοηθανε στο να ετοιμαστεις ανετα χωρις να τα παιζεις.

Υποβρυχιο cave  εννοω .

Στερνα απο οτι ειπε ο VAN   χαλασει ο δρομος που οδηγει εκει και θελει πλεον καλο 4x4 για να εχεις προσβαση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...