Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως, έχω δει να βουτάνε με rebreathers και στεγανές στολές, καλοκαίρι στο "Ζηνοβία". :shock:  :X

Ενταξει αν και τα νερα εκει ειναι ζεστα ,ειναι λογικο να φορανε γιατι  εχουν μεγαλες παραμονες και αντιστοιχες αποσυμπιεσεις .Θελω να κατεβω ξανα και αυτη την φορα  να το τρυπησω ολο μεχρι το μηχανοστασιο .

Τελευταια φορα που κατεβηκα .εκανα εκει το wreck diver .

Το ναυαγιο ειναι τοπ απλα .

Δημοσ.

Ενταξει αν και τα νερα εκει ειναι ζεστα ,ειναι λογικο να φορανε γιατι  εχουν μεγαλες παραμονες και αντιστοιχες αποσυμπιεσεις .Θελω να κατεβω ξανα και αυτη την φορα  να το τρυπησω ολο μεχρι το μηχανοστασιο .

Έχουμε και Legion Run στις 02/04, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι! :-D

Δημοσ.

Οχι, ειχα περασει μια φαση που ηθελα να το κανω ,τελικα αποφασισα να μην το κανω ποτε ,το κατεταξα στις "παιδικες δραστηριοτητες " δεν εχει challenge  για μενα .

Δημοσ.

Παντως η στεγανη ειναι ισως το πιο βασικο  μερος του εξοπλισμου σου επιτρεπει να καταδυεσαι ολο τον χρονο , φτιαχνεις πλευστοτητα .Εχω απορια μεχρι ποιο μηνα θα βουταω με αυτη  και ποτε θα βαλω την wet  φετος .

εγω και το καλοκαιρι με dry suit επεφτα.ισως λιγο υπερβολη απο την αλλη με βολευε στο βαλε βγαλε πιο πολυ απο οτι η wet suit.Ισως επειδη η wet suit που εχω ειναι 7αρα και ειναι και λιγο παλια 9ετιας οποτε θελει και λιγο κοπο να μπει.Συν οτι επειδη ηταν αρχη ηθελα να την μαθω.Αν ομως εχεις καμια 3αρα καμια 5αρα τοτε ναι για απλες fun dive Καταδυσεις καλυτερα η wet Να μην φθειρεις και την santi.βεβαια την πλευστοτητα οπως ειπες της στεγανης δεν την εχει η wet.

Πάντως, έχω δει να βουτάνε με rebreathers και στεγανές στολές, καλοκαίρι στο "Ζηνοβία". :shock:  :X

δεν νομιζω να ηθελες να πας για 2-3-4 ωρες καταδυση και να εισαι με wet suit Οσο ζεστα και αν ειναι τα νερα.το Rebreather θα σε βγαλει για παρα πολυ οποτε αν εισαι με Wet δεν γινεται θα κρυωνεις σε καποιο σημειο.ασε που ειναι και backup αν γινει κατι με το bcd μιας που θα εχεις και bailout φιαλη/ες μαζι σου.(ασχετα που θα ειναι αλουμινιου)

για αυτο επρεπε νακανεις το trimix.να χωνεις stages πανω να κατσεις να το απολαυσεις με την ηρεμια σου.αλλιως μετα rebreather

δεν εχω παει ποτε.ειχε γινει και εδω στην αθηνα δυο φορες.λουτρακι και αναβυσσο συγκεκριμενα.ηθελα να παω απλα για να δω πως ειναι παρα να παω για να προσπαθησω για καλη θεση.

Οχι, ειχα περασει μια φαση που ηθελα να το κανω ,τελικα αποφασισα να μην το κανω ποτε ,το κατεταξα στις "παιδικες δραστηριοτητες " δεν εχει challenge  για μενα .

Μετα τα βουνα που πας τι να σου πει εσενα το legion run.βολτα στο παρκο:P

• Like 1
Δημοσ.

5αρα  wet  εχω πολυ ελαστικη και ανετη .Αλλα η στεγανη ειναι αλλη φαση .

Λυσαξες με το  trimix xaaxa ,θα δω ισως το κανω του χρονου .

Το legion einai  πολυ soft ,με κανενα iron man θα ψηνομουν  αλλα θελει ειδικη προπονηση δεν ειμαι ετοιμος για αυτο θα χρειαζομουν χρονο .

Δημοσ.

ναι η στεγανη Rulez.βγαινεις και εισαι αρχοντας.αφου θα σου αρεσει το trimix και το ξερεις και εσυ:P

αλλο τοσο αμα το κανεις στην λιμνη.

α εσυ το πας μακρυα με το Iron man.χαρας στην υπομονη σου.πιο πολυ θα ηθελα να παω σε καποιο βουνο οπως εσυ παρα να παω iron man και γενικως τετοια (trithalon Κτλ)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

5αρα  wet  εχω πολυ ελαστικη και ανετη .Αλλα η στεγανη ειναι αλλη φαση .

Λυσαξες με το  trimix xaaxa ,θα δω ισως το κανω του χρονου .

Το legion einai  πολυ soft ,με κανενα iron man θα ψηνομουν  αλλα θελει ειδικη προπονηση δεν ειμαι ετοιμος για αυτο θα χρειαζομουν χρονο .

αν ποτε βρεθουμε στην ιδια χωρα θα κανουμε μαζι προπονηση!

• Like 1
Δημοσ.

αν ποτε βρεθουμε στην ιδια χωρα θα κανουμε μαζι προπονηση!

Για να βρεθουμε εμεις στην ιδια χωρα ετσι οπως το παμε ειναι λιγο δυσκολο ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και διαβασα στην Καθημερινη πως θα δημιουργηθει  στην θαλασσια περιοχη της Τζιας καταδυτικο παρκο  γιατι εχει εκει ναυαγια παγκοσμιας κλασης βλ Βρετανικο,Πατρις .

Φυσικα οπως γνωριζουμε  η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ ειδικα στην χωρα μας...

Γενικα εχω κανει 2 βουτιες απο την τελευταια φορα μια στο β' λιμανακι για τριμαρισμα .Και 2 στην Λιμνη σαν συνοδεια σε se cave course  .

Δημοσ.

μα σε κανενα απο ολα αυτα δεν εχω βουτηξει.5 εχω βουτηξει και δεν ειναι κανενα μεσα..

express samina

pylaros

eyrobulker

avantis

dystos

Και διαβασα στην Καθημερινη πως θα δημιουργηθει  στην θαλασσια περιοχη της Τζιας καταδυτικο παρκο  γιατι εχει εκει ναυαγια παγκοσμιας κλασης βλ Βρετανικο,Πατρις .

Φυσικα οπως γνωριζουμε  η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ ειδικα στην χωρα μας...

Γενικα εχω κανει 2 βουτιες απο την τελευταια φορα μια στο β' λιμανακι για τριμαρισμα .Και 2 στην Λιμνη σαν συνοδεια σε se cave course  .

http://www.selas.org/index.php/canyoning/135-2016.html

σκεφτομαι να παω.κανεις μεσα?

Δημοσ.

μα σε κανενα απο ολα αυτα δεν εχω βουτηξει.5 εχω βουτηξει και δεν ειναι κανενα μεσα..

express samina

pylaros

eyrobulker

avantis

dystos

http://www.selas.org/index.php/canyoning/135-2016.html

σκεφτομαι να παω.κανεις μεσα?

Σαμινα  θα κανω το καλοκαιρι .

Ειχα προσκληση να παω  και ειχα σχεδον ψηθει αλλα  δεν με βολευουν οι μερες με την δουλεια  και ειναι και δεσμευση για ενα σχεδον διμηνο ολα τα σουκου .

Ψηνομαι ομως να το κανω του χρονου αν ταιριαξει με το προγραμμα μου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...