Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κριμα και θα ηταν καλη φαση.ναι ειναι λιγο δεσμευση πραγματι αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομε ετσι διοτι δεν θα το κανω ποτε.

Σαμινα  θα κανω το καλοκαιρι .

Ειχα προσκληση να παω  και ειχα σχεδον ψηθει αλλα  δεν με βολευουν οι μερες με την δουλεια  και ειναι και δεσμευση για ενα σχεδον διμηνο ολα τα σουκου .

Ψηνομαι ομως να το κανω του χρονου αν ταιριαξει με το προγραμμα μου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κριμα και θα ηταν καλη φαση.ναι ειναι λιγο δεσμευση πραγματι αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομε ετσι διοτι δεν θα το κανω ποτε.

Ρε ειναι πολυ ενδιαφερον δεν το συζηταω αν μπορεις καντο  .

Ειχαν βγαλει προγραμμα αρχικα για Δευτερες -Τεταρτες θεωρια που θα μπορουσα και μετα το αλλαξαν και το εκαναν Πεμπτη που δεν μπορω...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Ρε ειναι πολυ ενδιαφερον δεν το συζηταω αν μπορεις καντο  .

Ειχαν βγαλει προγραμμα αρχικα για Δευτερες -Τεταρτες θεωρια που θα μπορουσα και μετα το αλλαξαν και το εκανα Πεμπτη μου δεν μπορω...

next time

Παιδιά, πάτε και εκει που δεν πατάτε;

μονο με βατραχοπεδιλα,μπρατσακια,σωσιβιο,κυβακια στην μεση,φουσκωτο με ναυαγοωστη διπλα και ολα αυτα σε πισινα.σε θαλασσα ποτε.

Εγω με τρομο  ψυχης το κανω .

και σου ειπα μην βουτηξεις να φωναξεις τον captain planet Να ειναι stand by.δεν με ακους

captain-planet-01.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Na ξερεις πως η σπηλαιολογια απο αποψη ογκου πληροφοριων και μελετης ειναι απο τα πιο απαιτητικα ,επισης το  μορφωτικο επιπεδο των συμμετοχοντων ειναι  συνηθως αρκετα υψηλο.

Για εμας που  ειμαστε σπηλαιοδυτες  το θεωρω απαραιτητο σχολειο  καθως ολοκληρωνει την γνωση και καλυπτει σφαιρικα το αντικειμενο της σπηλιας .

Του χρονου εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα το κανω και εγω ,τον εξοπλισμο τον εχω σχεδον ολο απο το canyoning  μονο η ειδικη φορμα που βαζουν μου λειπει ,αν και για τις αναγκες της εκπαιδευσης σε καλυπτει ο Σελας νομιζω.

Δημοσ.

Na ξερεις πως η σπηλαιολογια απο αποψη ογκου πληροφοριων και μελετης ειναι απο τα πιο απαιτητικα ,επισης το μορφωτικο επιπεδο των συμμετοχοντων ειναι συνηθως αρκετα υψηλο.

Για εμας που ειμαστε σπηλαιοδυτες το θεωρω απαραιτητο σχολειο καθως ολοκληρωνει την γνωση και καλυπτει σφαιρικα το αντικειμενο της σπηλιας .

Του χρονου εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα το κανω και εγω ,τον εξοπλισμο τον εχω σχεδον ολο απο το canyoning μονο η ειδικη φορμα που βαζουν μου λειπει ,αν και για τις αναγκες της εκπαιδευσης σε καλυπτει ο Σελας νομιζω.

o σελας νομιζω οτι γραφει οτι δωρο η φορμα.ενας λογος που θελω να το κανω ειναι αυτος.οτι συμπληρωνει το cave diving.καποια στιγμη θελβ να κανω και canyoning.εξοπλισμο σου δινουν αυτοι.κατα τα αλλα εχω βαρεθει λιγο το διαβασμα και τις εξετασεις αλλα θα το υποστω και αυτο.χαχα
Δημοσ.

Πουλινε δωσε update  να ζηλεψω τι γινεται με τα σεμιναρια σπηλαιολογιας  πρωτες εντυπωσεις .

Πηγαμε το Σαββατο για fun dive  στο Β' λιμανακι με κατι παιδια απο το καταδυτικο recrational  επιπεδο :

post-237837-0-70509100-1460357946_thumb.jpg

post-237837-0-49928500-1460357966_thumb.jpg

post-237837-0-81038700-1460357980_thumb.jpg

post-237837-0-61424800-1460358000_thumb.jpg

post-237837-0-00934300-1460358020_thumb.jpg

Sυντομα ερχετε η πρωτη μου διεισδυση στο Σιντζι ...

Δημοσ.

ηταν οι εγγραφες οποτε μας ειπαν καποια πρωτα πραγματα και καποια videakia.η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να ηταν και λιγο καλυτερα οργανωμενο για να ειναι πιο πιασαρικο ειδικα για ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο και περιμενουν να ακουσουν κατι καλο για να βρουν κινητρο να ερθουν οποτε ηταν καπως τυπικο. Δεν το βλεπω να ξεπερναμε τα 5 ατομα να πω την αληθεια. Σημερα ειναι το πρωτο θεωρητικο. Πες μου οτι στην 3η φωτογραφια που βλεπω δεν εισαι μετα τα καγκελα:P.Θα σου αρεσει το σιντζι.

απλα α.ειναι πηγη οποτε ειναι λιγο κρυο το νερο.κατι 12 βαθμους αν θυμαμαι.το νερο ειναι ποσιμο αν διψας πινεις και λιγο.

γ.προσπαθησε να πας πριν πιασει η πολυ ζεστη διοτι μετα θα κανει μεγαλη αντιθεση.θα εισαι εξω και θα εισαι μεσα στην ζεστη να φορας στεγανη και μετα ξαφνικα μεσα στο αρκετα κρυο νερο.οποτε τωρα ειναι μια καλη εποχη να πας.

Δημοσ.

ηταν οι εγγραφες οποτε μας ειπαν καποια πρωτα πραγματα και καποια videakia.η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να ηταν και λιγο καλυτερα οργανωμενο για να ειναι πιο πιασαρικο ειδικα για ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο και περιμενουν να ακουσουν κατι καλο για να βρουν κινητρο να ερθουν οποτε ηταν καπως τυπικο. Δεν το βλεπω να ξεπερναμε τα 5 ατομα να πω την αληθεια. Σημερα ειναι το πρωτο θεωρητικο. Πες μου οτι στην 3η φωτογραφια που βλεπω δεν εισαι μετα τα καγκελα :P.Θα σου αρεσει το σιντζι.

απλα α.ειναι πηγη οποτε ειναι λιγο κρυο το νερο.κατι 12 βαθμους αν θυμαμαι.το νερο ειναι ποσιμο αν διψας πινεις και λιγο.

γ.προσπαθησε να πας πριν πιασει η πολυ ζεστη διοτι μετα θα κανει μεγαλη αντιθεση.θα εισαι εξω και θα εισαι μεσα στην ζεστη να φορας στεγανη και μετα ξαφνικα μεσα στο αρκετα κρυο νερο.οποτε τωρα ειναι μια καλη εποχη να πας.

Kαλα λογικο που δεν εχει πολυ κοσμο ρε και 5 πολυ ειναι .Τωρα για το θεμα οργανωσης  και "ελκυστικης " μεθοδου δεν δικαιολογουνται ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στο αντικειμενο...

Ναι εγω ειμαι  στην φωτο  κατσαμε  μαζι με ενα φιλο  κατω μεχρι  που εβγαλε 3 λεπτα  deco το οποιο ξεχρεωσε φυσικα μεχρι να βγουμε επιφανεια.Κατι επρεπε να κανουμε τοση ωρα  οποτε  μισομπαιναμε μεσα ξερεις τωρα πως ειναι αυτα...

Και εγω ανυπομονω για Σιντζi , το κρυο ειναι ενα θεμα  θα το  δουμε στην πραξη .

Δημοσ.

την πινακιδα δεν την διαβασες?χαχα.απλα θελει προσοχη γιατι μετα πιο μεσα τραβαει πολυ πιο αποτομα απο οτι εχουν πει.με την στεγανη που εχεις και το ισοθερμικο δεν πρεπει να εχεις θεμα στο σιντζι.ελπιζω να ανεβηκατε απο το παραπηγαδο σαν κατι διαφορετικο.Passthrough.

νομιζα οτι ο speleo ειναι πιο μεγαλος απο τον sellas.ετσι εχω ακουσει δηλαδη.

Δημοσ.

την πινακιδα δεν την διαβασες?χαχα.απλα θελει προσοχη γιατι μετα πιο μεσα τραβαει πολυ πιο αποτομα απο οτι εχουν πει.με την στεγανη που εχεις και το ισοθερμικο δεν πρεπει να εχεις θεμα στο σιντζι.ελπιζω να ανεβηκατε απο το παραπηγαδο σαν κατι διαφορετικο.Passthrough.

νομιζα οτι ο speleo ειναι πιο μεγαλος απο τον sellas.ετσι εχω ακουσει δηλαδη.

Rε συ ημουν ασφαλισμενος  με σχοινι  δεν μπηκα μεσα χυμα και φυσικα πολυ λιγο .Απο το παραπηγαδο  το ειδαμε αλλα δεν καναμε κινηση να ανεβουμε οχι.

Σελας ,speleo  οι μεγαλυτεροι ναι .

Δημοσ.

δεν το ηξερα οτι ησουν με σκοινι.επρεπε να ανεβετε απο το παραπηγαδο.ειναι ωραιο.λιγο στενο αλλα οχι κατι το τρομερο.και με διπλες χωρας κανονικα.μπορεις να χρησιμοποιησεις και απλα μυτες δαχτυλων για να δωσεις προωθηση αν δεν θες να το κανεις με τα πεδιλα.

Rε συ ημουν ασφαλισμενος  με σχοινι  δεν μπηκα μεσα χυμα και φυσικα πολυ λιγο .Απο το παραπηγαδο  το ειδαμε αλλα δεν καναμε κινηση να ανεβουμε οχι.

Σελας ,speleo  οι μεγαλυτεροι ναι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...